- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
A lényeg szerintem látszik. Ha nem is bug, de akkor is érdekes, hogy miért lehet egyszerre két irányban mozgatni a chatet és a troop fület, és hogy miért kell ehhez 2 ujj.
A classic draft challangéban sikerült elérnem a 12 wint, kb 45 perc játék, egy helyben (és a WC-n
), a ládanyitást pedig megörökítettem.Elnézést a videók minőségéért, egyszerűen nem tudok HD-ban felvenni, és a bitrátát is hiába állítom (Airshou, 'droid)
-
Nekem is szórja rendesen a lapokat ami nem kell.

20.án csináltam egy összegző képet:Most ráálltam a lvl13as Royal Giant-re ami 100k gold lesz.
Már rendesen elgondolkodtam, hogy shopból megveszem az Electro Wizardot, hogy lvl2es legyen, mivel mindig megöli a Fireball. Viszont kiszámoltam, hogy a lvl9es is ugyan úgy megölné, szóval spóroltam 40k goldot. 
-
-
Hunmugli
aktív tag
Nem volt ez olyan hatalmas nerf, de gyengítsék csak, néha nagyon idegesít - mint minden lap, ha nincs mivel counterelni.
Más: ma megnéztem a global top2 deckjét. (Amúgy ~12 óra alatt felment a top1 5k-ra
). Nagyot néztem, nem semmi troll deck volt beállítva, 5.9es átlaggal. De miután kettőt is nyertem vele (>3900), komolyan elgondolkoztam, hogy vajon mennyire troll 
fireball
rocket
elitbarb
barbhut
gobhut
furnace
Ecollector
3 muskétás [szerintem csak ezek miatt nyertem ]Élvezet volt vele menni és hatalmas mázlikat átélni, de azért nem ajánlom. Átalakítottam, 3 lapot meghagytam belőle - sokkal jobb lett

Na persze vesztettem is vele. Kb 1L-2W-3L-1W volt a felállás.
-
Cseri0058
őstag
Hát ezzel a deckel kb már az eleje óta nyomom. Graveyard helyett a prince volt amig megnem lett.
Nem tudom
Imádom ezt a decket. Mindenre lehet valamit letenni. Meg már nagyon kiismertem mire mit kell letenni.
Kicsit büszke is vagyok rá hogy az én saját deckemmel idáig eljutottam már
-
Hunmugli
aktív tag
Játékon belül ír a SC néhány gondolatot a változtatásokról. Azzal indokolják a 3-->4et, hogy azóta bejött a szintén 1 elixírbe kerülő ice spirit, ami szintén nagyon hatékony, és kiszorította a skeliket. Most szeretnék, ha változatos deckek lennének játékban.
Amúgy a dark prince használatán gondolkozok... Már megvan az elegendő a level5höz. Kb 10%kal erősödne, erre jön még ez az 5%buff, az már >15% (élet terén.) Szerintetek érdemes használni? Ha igen, mire?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Arch Linux
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), a ládanyitást pedig

Már rendesen elgondolkodtam, hogy shopból megveszem az Electro Wizardot, hogy lvl2es legyen, mivel mindig megöli a Fireball. Viszont kiszámoltam, hogy a lvl9es is ugyan úgy megölné, szóval spóroltam 40k goldot.