- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nem ugyanarra való, és a most piacon lévő mobiltelefonok nagyrésze pont azt nem tudja amit ez: hogy egy valamirevaló oprendszer van rajta egy koncepcionálisan és techinakilag is elcseszett app launcher helyett. a postmarketOS ezt remediálná, de pont emiatt a full zárt development ökoszisztéma miatt nagyjából féltucat eszközből lehet csak válogatni amikkel használati szempontból teljesértékű eszközöd lesz a normális rendszer alatt.
fogd fel inkább úgy mint egy zsebre rakható méretű UNIX "workstation"
-
Soderes
senior tag
Izgalmas projekt. Én szeretem ezeket a moduláris dolgokat. Bár nem tudom mennyi létjogosultsága lesz. De nekem tetszik.
Nagyon tetszik, ahogy meg van oldva a hütése és mágneses kezelőfelületek is. Az ára nagyon jó.
Amit nem értek, az a USb 2.0 és a Ethernet port.
Ezeket most nem tudom hova tenni. -
ripla
addikt
Nekem ezt a Star Trek kütyüt juttatta eszembe.
-
fatpingvin
addikt
nekem tetszik. bár a tech specs nem volt túl bőbeszédű, a SoC típusa nekem nem ugrott a szemem elé.
érdekes kezdeményezés, remélem lendületet kap. -
Érdekes projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest