Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
válasz VladimirR #109 üzenetére
Hja, csak ez nem rajtunk fog múlni, a döntő többség (alias célcsoport ) pedig ugyanúgy végigbambulja mint eddig mert halvány lila segédfogalma sincs arról hogy az adott filmbe azért volt még egy-két kósza jelenet eredetileg.
Keresgéltem neten kicsit, jogi szabályozás úgyfest nagyon nincs, minden azon múlik hogy milyen szerződéssel veszik meg a csatorna a film vetítési jogait, azt meg nem fogják az orrunkra kötni. Elvileg létezik a ''a mű integritásához való jog'', de itt is a jogtulajdonos pattoghat(na) ha akar(na). Valszeg nem fog.Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
HaroWerks
senior tag
válasz VladimirR #643 üzenetére
Nem is nézek tv-t, felőlem akár most rögtön besötétíthetik az összes adót
Egyedül minden második hétvégén legyen 3 óra adás, a Forma1 miatt, mást nem nagyon nézek úgy se rendszeresen (néha valami sorozat, Maffiózók vagy 3. műszak)
Már 3-4 éve leszoktam teljesen az ócska tv-ről, ami kell azt megveszem dvd-n és csókolom... -
WN31RD
addikt
válasz VladimirR #660 üzenetére
Olyannak kell csak mondani, aki valószínűleg enélkül is megnézné, mert ugye a többieknek miért mondanánk, és az ilyen emberek esetében sokat rontani a helyzeten nem lehet.
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
Dilikutya
félisten
válasz VladimirR #720 üzenetére
Szvsz nincs is átalakítva olyan nagyon. Én először azt hittem, a Doom3-as muksó képe, aztán nemrég az új PK demóban viszontláttam ezt az arcot, csak ott ha jól emlékszem a másik irányba néz
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest