Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Valóban nem tartozik senkire a gépem, de egyszer már írtam, hogy hogyan jutok hozzá. Az egész konfig kb. 200e-be került nekem. Ha ehhez hozzá teszem, hogy havonta 30-40órát túlórázom miatta, hogy ki tudjam fizetni kb. fél év max 1 év alatt mindenki rájöhet hogy én sem keresek jól. Csak olcsóbban kapom a cuccot némileg egy átlag felhasználónál.
    Van aki írta, hogy én sem vagyok egészen tiszta. Nem tudom mennyire olvastad végig figyelmesen a beírásaimat. Már írtam, hogy nem vagyok angyal. Én is írok dvdket. De ezzel, ahogyan azt az egyik előttem szóló is kiemelte nem károsítom meg a kisembert. Mert az azt kapja amit rendel és amilyen lemezre rendeli. És érdekes mód nekem sikerült megértetnem mindenkivel, hogy a princora ne irasson. Ez csak hozzáállás kérdése.
    Vissza a Tescos dologra. A Tesco mint multi, évente átlagosan 10-15millió eurot fizet bírságként a vásárlók megtévesztéséért. Tehát ebből is lehet látni, hogy ott is működik a dolog.
    Az, hogy engem hogyan szednek elő a rendőrök tanuként az megint egy dolog. Ugyanis létezik az anonim tanu és feljelentés is csak erről ők sem szeretnek beszélni. Van telefontanú szolgáltatás is. Van telefonszám felhivod fülkéből, elmondod mi bajod és az életben nem jönnek rá, hogy te voltál. Egyébként nyert ügyed van. Valóban nem kávézóbol írok. A munkahelyemről történt a dolog. Csakhogy ennél a cégnél kb 30an dolgoznak. Annak akinek meg a mi cégünk ott kb. 3000 és 5000 között kb. Na itt van egy rakat server meg router, meg tűzfal hegyek. És ennek a sok embernek az adatforgalma mind 1ip cím mögül látszik. Namármost én nem mondom, hogy lehetetlen visszakeresni, de szinte biztos, hogy többe kerülne mint amennyit az egész ér. Ja és az én személyes vallomásom nélkül is van ellenük elég bizonyíték úgyhogy nem fognak velem bajlódni erről ennyit.
    Ja valaki azt is kérdezte mennyit lehet ezért kapni. 2-től 8-évig. Ezt rendőr mondta. Meg azt is, hogy valószínüleg mindenki meg fogja úszni figyelmezetéssel, hacsak nem volt pontos feljegyzésük minden eladásról. És nem derül ki 100% biztosan, hogy a károkozás meghaladja a 15m Ft-ot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés