Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Polllen #12567 üzenetére
Hogy a hozzászólásnak mi értelme van? Talán épp az, hogy azok, akiknek problémájuk van esetleg a CCC-vel, azok jöjjenek rá, hogy a hiba nem feltétlenül a CCC-ben van, hanem a felrakott programok valamelyikében, és így talán elgondolkodnak azon, hogy kiszelektálják a felrakott cuccokat.
Ami pedig a mindig hibát vonzó felhasználókat illeti, nemcsak a Control Centerre értem a dolgot, hanem sok minden másra is. Elég sokszor találkoztam már olyan felhasználókkal, akiknek valahogy soha nem jön össze, hogy egy jól működő rendszert létrehozzanak. Mindig belefutnak valami hibába, állandóan. Talán azért, mert meggondolatlanul összevissza felraknak bármit, de mivel nekik ez a természetes, ezért amikor hiba van, akkor azt mondják, hogy ők nem csináltak semmi különöset. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Polllen #12586 üzenetére
Elvileg valami 10.2 volt még asszem az a driver, amit annó érdemes volt még pl. a 4870-ekhez telepíteni. Még amikor megvolt a kártyám, akkor sokat olvasgattam a kártya topic-jában. Most nem tudom, hogy mennyire optimalizáltak 4000-res szériához a driverek, annó sok romlás volt..
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest