Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:11:38

LOGOUT.hu

Call of Duty: Mobile téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1501) Fall-N válasza jonnyjoker01 (#1500) üzenetére


Fall-N
veterán

Ok én is fent leszek. Igen, bl4ckv0id a nevem.

(#1502) jonnyjoker01 válasza Fall-N (#1501) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Nem tudom láttad-e mit irtam privátban ingame, sajnálom hogy igy alakult. Ma játszottam kb 2 órát a közös meccseken kivül és folyamatosan ilyen darálós vérprofikat kaptam az ellenséges oldalon. Nem tudom mi történt, tegnap tök jól zenehallgatás mellett nyugisan toltam a meccseket. Próbáltam húzni a meccseket, de sajnos a többi legendary akiket berakott mellénk sem voltak valami erősek, no meg a kilépőket meg sem emlitem :DDD :W

Üdv. Johnny

(#1503) Fall-N válasza jonnyjoker01 (#1502) üzenetére


Fall-N
veterán

Igen megkaptam. Nincs semmi gond, körülbelül ugyanott tartok, nem vesztettem végül annyi XP-t amit utána ne tudtam volna visszahozni pár meccsel. Most is kb 5300 körül van a pont.

Egyébként arra is jó volt, hogy lássam mennyit kell(ene) még fejlődnöm és hol a vannak a határaim. Volt egy srác aki csak úgy előugrott és pattogott, közben persze szitává lőtt. Na meg persze a vérprofi sniperesek DLQ-val. Mire észleltem volna hogy hol van már ki is lőtt quickscope-pal.

Sajnos a matchmaking elég szörnyű egy ideje. Hasonló képességű játékosokat kellene válogatni, nem úgy mint az egyik meccsen ahol egy klán három tagja is ellenünk volt. Azt még megértem, hogy összerak csupa legendary rangossal, de ne a legerősebbekkell, úgy hogy mellénk meg a bénábbak jutottak. Ugyanezt szokta Masteren is eljátszani sokszor. Bár az jóval könnyebb.

Mostanában gyakorlom nagyon a sniperezést DLQ-val, hogy jobban menjen, nagy előny az is.

[ Szerkesztve ]

(#1504) Magnat


Magnat
veterán


Na megint ;)

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#1505) Micsurin válasza Magnat (#1504) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Holnapra meg időpontod van akku cserére mi? :DDD :DDD :P

GG

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#1506) Fall-N válasza Magnat (#1504) üzenetére


Fall-N
veterán

Én most Tier 126-nál tartok de nem sokat jelent. A szintenkénti 50 C nem sok.

(#1507) jonnyjoker01 válasza Fall-N (#1506) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Nem különb a régi battlepass ládáktól sem ami vagy szemét duplicate skineket dobált vagy potom kreditet :DDD

Szerk. : én paráztam, hogy nem érem el az 50-et időben, mivel csak pár napja játszok aktívan erre már 80 valamennyi vagyok :C

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#1508) Fall-N válasza jonnyjoker01 (#1507) üzenetére


Fall-N
veterán

Én napi 2-3 óra játékkal napi 5-6 tiert haladtam kábé. Adhatott volna inkább kék vagy lila fegyver XP kártyát, úgyis rengeteg kell majd, mert már nem 10 (+2) szintes lesz a fegyver hanem 60.

Most nézegettem a CoDM Reddit oldalát és elég szemét mostanában a matchmaking. Főleg Legendary szinten panaszkodnak.

(#1509) jonnyjoker01 válasza Fall-N (#1508) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Továbbra is az a gond legendary matchmakingben, hogy nem különbözteti meg a 100000 vs 8000 ranked XP-vel rendelkező játékosokat. Legendary? Pipa. Mehettek egy meccsbe.

Plusz az okok amiket leírtam fent, hogy mindig úgy rakja össze a csapatokat solo mm-ben, hogy 3 rossz, 2 jó játékos.

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#1510) jonnyjoker01


jonnyjoker01
veterán

Wow ez az update hatalmas. Egy óra játék után kb azt tudom mondani hogy a legjobb "újítás" hogy sokkal simábban fut a játék. Az ellenség mozgása sokkal jobb, folyamatosabb, nincs össze vissza laggolás, netkód sokkal jobbnak érződik, sokkal kevesebb a fedezék mögötti halál.

Gunsmith pedig nagyon fel fogja borítani a metát. Egyenlőre hipfire QQ9 és lézer pontos DK-H sikerült megcsinálni, jó sokat el lehet majd ezzel szórakozni :C

Üdv. Johnny

(#1511) Delerium válasza jonnyjoker01 (#1510) üzenetére


Delerium
senior tag

Minden update után ezt mondod, aztán pár nap után ugyanolyan lesz mint volt :D

A gunsmith nagyon tetszik nekem is, egyedül az zavar kicsit, hogy reeeeengeteg xp card kell 1 fegyverhez. Camokkal el lehet majd jó sokáig szórakozni, hogy meglegyen az arany.

"I fight for the Users"

(#1512) nitro16 válasza jonnyjoker01 (#1510) üzenetére


nitro16
senior tag

Gunsmith jó lenne csak egyrészt elfelejtették, hogy ez egy mobil játék és nem pc. Itt alapon sokkal nehezebb a mozgás, és hiába a nagy testreszabható rendszer ha ráteszed a cuccokat és egy lassú fos karaktered lesz. Így meg kb értelmét veszti az egész, sokkal jobban lehet menni a natúr fegyverrel mint rápakolva minden szart.

Az, hogy külön szedték a molotov koktélt az megint egy érthetetlen dőntés, mert így kb azt látod, hogy a sok győkér aki amúgy okos folyamat dobálja ha domination vagy hairdpont van... shipment meg stb részek tök jó félig botok félig valós ellenfelek ellen, csak ranked alatt a szar játékosok még szarabbak lettek, úgyan úgy folyamat kilép 1-2 ember minden match alatt. Borzasztó.

Pont bele néztem fergnek a live-ba 10 percre, összed dobja magának faszán a cordite fegyót, úgy, hogy nézi minek mennyi a negatívuma, elkezd vele menni, mondja: ez pont olyan mint amikor "6 hónapja nem játszottál kezdő pack"

Én szerintem itt fogom abba hagyni a játékot, battle passt felhőzom 50, hogy a cuccok meglegyenek meg talán br-be elviszem ha nagy kedvem lesz a karakterig és ennyi volt.

Delerium: Már tegnap megvolt kora délután a kn44 gold skin... nem kihívás megszerezni.

(#1513) Delerium válasza nitro16 (#1512) üzenetére


Delerium
senior tag

Fejlövésekkel vagyok elmaradva nagyon, az nehezen jön össze. Muti már, hogy néz ki, megéri megcsinálni? Azokra a fegyverekre amiket használok vannak jó skineim, ha annyira nem durva akkor nem erőltetem, csak szépen komótosan.

"I fight for the Users"

(#1514) nitro16 válasza Delerium (#1513) üzenetére


nitro16
senior tag


(#1515) Delerium válasza nitro16 (#1514) üzenetére


Delerium
senior tag

Azért na, elég jól néz ki :K

"I fight for the Users"

(#1516) nitro16 válasza Delerium (#1515) üzenetére


nitro16
senior tag

Ja nem rossz, csak kár, hogy vannak ilyen vonalak benne. Nemtom melyik fegyvert húzod, de ha kn akkor a feljebb való összeállítással ha mell felső része/fej felé célzól szépen ráhúzza fejre. Én is azt hittem sokáig fog tartani aztán nagyon gyorsan meg lett.

(#1517) Delerium válasza nitro16 (#1516) üzenetére


Delerium
senior tag

HBR-t húztam fel először, az volt a kedvencem előző szezonban, de most nem adja, átálltam inkább SMG-re, Cordite, 90-es tárral, sokkal jobban tetszik most mint bármelyik assault. Kicsit húztam az Arctic 50-et, is, mintha az is jobb lenne mint eddig volt, de lehet csak placebó.

"I fight for the Users"

(#1518) jonnyjoker01 válasza nitro16 (#1512) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Hát ezzel nem nagyon értek egyet egyrészt azért mert buffolták a mozgást (csökkentették a slide/jump movement penaltyt) másrészt azért mert rengeteg felé attachmentet rá lehet dobálni a fegyverekre. DH-K-t úgy össze dobtam hogy olyan mint egy lézer OTM lövedékkel és csak 1db olyan attachment negatívum van hogy -ADS movement speed.

QQ9-ből pedig hipfire aprító gépet csináltam, és 1db movement speed bonusom is van + lightweight. Nem tudnak mit kezdeni velem közelharcban :DDD

Okosan kell összerakni a fegyvereket nem random rádobálni mindent és olyan negatív statokat engedni csak ami a playstyle-al szembe megy.. (pl hipfire QQ9 ADS-negatívumokat kap). Egy biztos hogy nagyon macerás loadoutokat építeni.

Molotov koktél az egy hatalmas negatívuma az update-nek, nem elég hogy átkerült a gránátok közé de buffolták is elég erősen. Ahelyett hogy sokáig égnél kis folyamatos sebzéssel, rövid ideig égsz sokkal nagyobb sebzéssel. Quick fix perk szerintem alap most már rankedben hogy legyen esélyed a molotov huszárok ellen.

Még egy negatívum (?) hogy az aim assist agresszívebb lett sokkal, ami csökkenti a skill ceilinget.

@Delerium: most nagyságrendekkel jobban érezhető a javulás, remélem sokáig így marad és nem csak az első pár napban lesz ilyen jó. Eddig 2-3 óra játék alatt 1x haltam meg fedezékben de akkor is a fél testem még kilógott.

Ami nagy probléma volt még korábbi seasonökben hogy ha úgy haltál meg például hogy valami mozgást csináltál (pl hasalás vagy csúszás) a killcamen nem is látszódott, az enemy egy korábbi változatod látta pl egy helyben állsz vagy mozogsz. Most már látszik a killcamen ha pont csúszás vagy hasalás közben halsz meg, és látszik hogy az ellenség is úgy céloz be téged, nem pedig a levegőbe lő aztán meghalsz (szóval valós a javítás és nem csak a te kliensed tükrözi valahogy).

Üdv. Johnny

(#1519) nitro16 válasza jonnyjoker01 (#1518) üzenetére


nitro16
senior tag

Nekem ez a véleményem, ez van. Gondolhatod, hogy nem azokat raktam rá amik direkt full-ra bellasítják. Nyílván még nekem is nagyon játszani kell a beállításokkal és szokni is kell.

Vannak még bőven bugok is, telibe lövöd és nem akar meghalni, sokszor a spawn rész is fos, oda dob ahol az ellenség van és egyből telibe vernek, illetve a fekvésnél is bugos mert sokszor olyan helyeken se enged feküdni és írja, hogy block ahol simán engednie kellene ilyen volt pl: rét/ aszfalt közepe ahol semmi nem volt 10m körzetben. :DDD Sokszor még mindig egymás után 4-5x ugyan az a pálya illetve játékmód. Szóval van még bőven mit javítani.

Azért felrántottam gyorsba master 1-re. ;]

(#1520) Fall-N válasza jonnyjoker01 (#1518) üzenetére


Fall-N
veterán

Nekem is tetszik az update, csak a sok a fegyver szint, elég lenne kevesebb. Sokáig tart kimaxolni majd mind. Nekem a KN44 van fejlesztés alatt és a Cordite. Cordite is brutál lett hipfire-re főleg ha van lézer. Így oldottam fel vele csomó camo-t. Tetszik az új event reward Cordite skin is (narancs - carbon színű), ezt oldottam fel elsőnek.

KN44-et pontossággal és a nagy lőtávolságra fejlesztem és elég erős. Cordite-t szintén így + könnyű így lehet szaladva aprítani. Viszont a snipereket kell fejleszteni, mert alap 8-as szinten gyengébb például a DL Q is. Testre célozva nincs One shot kill. Kell ahhoz másik barrel.

A másik, hogy végre használható, sőt jó lett a HG40. Van erre is millió blueprintem (Eruption, Living Rust), mert a fejlesztők becsípődése volt a HG40. Sokszor Battle Pass reward meg bundle-ba is belerakták. (KN44 - Eruption bundle mellett volt.) A fire rate végre 67-re emelkedett a 40 helyett. GKS is erősebb lett (van Legendary blueprintem rá, így felhúzom ezt is.)

Egyébként a fegyverek sebzésénél van különbség, a többit ugye lehet változtatni. A legtöbb AR átlag 40 sebzésű de a Type 25-nek 60, a MoW-nak 48 stb.

[ Szerkesztve ]

(#1521) T. I. válasza jonnyjoker01 (#1518) üzenetére


T. I.
senior tag

Én hülye gyerek módjára kezdtem neki tegnap. Volt az egyetlen epic jade ak47-em. Mondom akkor uccu neki, upgrade a max-ra, van card dögivel. Csak lestem,mikor a 2500 kékből maradt vagy 50. :DDD
Na, de ezzel a bátor tettel nekifutásból megkaptam a retro nuclear epic icr-t, ami baromira bejön. Csak a long shot perk-et raktam rá, meg a scope-ot cseréltem reddotra.
Az mondjuk kicsit elkeserít,hogy a C store-ba új lila AR vagy SMG nem került. Már van 30k C-m, de semmi tutit nem adnak érte.

(#1522) Delerium válasza nitro16 (#1514) üzenetére


Delerium
senior tag

Igazad volt, viszonylag pikkpakk meglett, azt hittem a fejesek nehezebben fognak összejönni, de úgy, hogy végig fejre mentem, egész hamar kész lett.

"I fight for the Users"

(#1523) Franky74


Franky74
tag

Sziasztok!
Használ vki kontrollert a játékhoz?
Olvastam vhol, hogy ps4, vagy az xbox kontrollere használható. Vkinek tapasztalat?

[ Szerkesztve ]

(#1524) ericdrawen74 válasza Franky74 (#1523) üzenetére


ericdrawen74
senior tag

BR-ben a moddolt fegyvereim játék közben nem "jönnek" elő, esetleg ötlet, miért nem?

[ Szerkesztve ]

Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)

(#1525) T. I. válasza ericdrawen74 (#1524) üzenetére


T. I.
senior tag

Asszem, csak air drop-ból lehet kiszedni.

(#1526) ericdrawen74 válasza T. I. (#1525) üzenetére


ericdrawen74
senior tag

Köszönöm! Ez így elég f.s.

Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)

(#1527) Gyick


Gyick
őstag

Hali!

Most hogy bejött ez a gunsmith szerintetek a camo-k között van valami különbség vagy csak a skin?
Pont pár napja akartam megvenni a shopból a rus-79u moonstone-t mert érezhetően jobb volt mint akármelyik rus.Nem tudom most lenne-e értelme...
Meg egy kicsit tanácstalan vagyok hogy melyik fegyót kellne húzni.Az m4-et felhúztam max-ra(2000 card el is ment :) ) de valahogy nem adja ,akárhogy probálom konfigurálni..Az m4-et azért szerettem mert távolra szinte alig volt recoil-ja.A Razorback-et, HG-40-et,KN44-et húzom most.

[ Szerkesztve ]

(#1528) nitro16 válasza Gyick (#1527) üzenetére


nitro16
senior tag

Annyi különbség van, hogy ami epic/legend arra rá vannak dobálva már cuccok alapból. De ahol azt a rengeteg színt lehet választani ott nincs különbség, lehet az egy kezdő festés vagy már az arany mind1. Ami régen volt, hogy egy-egy epic karakternél volt gyors futás effect vagy gyors töltés, +1 golyó a tárba stb, ezeket már külön lehet csak választani a fegyvernél lévő perk alatt.

(#1529) #40047616


#40047616
törölt tag

Egyedi profilképet hogy tudnák beállítani? Cod fiókkal jelentkezek be amihez hozzá van kapcsolva a twitterem.

(#1530) 6r4dw válasza Franky74 (#1523) üzenetére


6r4dw
csendes tag

Üdv!
Én Xbox One kontrollert használok hozzá néha, ha TV-n vagy monitoron van tükrözve a játék. A menüben nem működik a vezérlés, viszont játék közben kifogástalanul, minden opció mellett (inventory megnyitás, ugrás, stb) mutatja, hogy melyik gombbal kell csinálni. Ha van otthon vezérlő egy próbát mindenkép megér.

Szerk:
Ha nem csatlakozna az Xbox controller, akkor PC és micro USB kábel segítségével frissíteni kell és utána jó lesz.

[ Szerkesztve ]

(#1531) MikeWazowski


MikeWazowski
addikt

Engem csak az zavar, hogy mióta master I lettem, nem talál meccset... Van hogy 5 percet kell várni a lobby-ban... Egyébként ez a game egy csoda.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#1532) Fall-N válasza MikeWazowski (#1531) üzenetére


Fall-N
veterán

A játék tényleg jó lett, de a botokat túl agresszívra állították és mocsok módon vagy a hátad mögé spawnol vagy melléd. A ranked meg azért nehéz még mindig mert sok az idióta, aki nem objektívan játszik. Viszont a választható mód az jó dolog. Majd játszok sok SnD-t.

Most inkább public meccset játszik mert több pontot lehet szerezni a fegyver fejlesztlésre.

(#1533) Magnat válasza 6r4dw (#1530) üzenetére


Magnat
veterán

Szia,

amikor tükrözöd a képernyőt, akkor te a telefont nézed vagy a tévét? Ha utóbbit, nem zavar a brutális lag?

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#1534) Dendytv


Dendytv
senior tag

Hello !
Játszik valaki , Pc-n emullátoral ?

Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.

(#1535) 6r4dw válasza Magnat (#1533) üzenetére


6r4dw
csendes tag

Amíg elindítok egy br-t addig a telefont, utána már a TV-t nézem. Nálam a lag elhanyagolható, látom mind a két képet és szinte egyszerre történnek a dolgok.

(#1536) Magnat válasza 6r4dw (#1535) üzenetére


Magnat
veterán

Hmm, nekem a telefon ac-s wifin van a tv meg kábelen, de zavaróan nagy a lag, sztem van vagy fél mp.

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#1537) 6r4dw válasza Magnat (#1536) üzenetére


6r4dw
csendes tag

Ha a Tv-n van játék mód a kép beállítások között, akkor próbáld ki azzal is, úgy lehet kisebb lesz a lag.

(#1538) ericdrawen74 válasza Dendytv (#1534) üzenetére


ericdrawen74
senior tag

Én.

Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)

(#1539) jonnyjoker01 válasza Magnat (#1533) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Tapasztalat szerint telefonról valamiért sokkal nagyobb a Casting latency. 5ghz WiFi és a Tv játék mód (ha van) tud rajta segíteni.

Én amikor nyaralni mentem, a szobában található TV-n kísérleteztem ezzel, nálam volt a Windows tabletem meg a telefon, sokkal kisebb latency volt a tablettel.

Üdv. Johnny

(#1540) ericdrawen74 válasza Dendytv (#1534) üzenetére


ericdrawen74
senior tag

Segítség kell?

Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)

(#1541) Delerium


Delerium
senior tag

Pár nap gold skin farmolás után, arra a következtetésre jutottam, hogy a játékosok nagyon nagy százaléka fogyatékos, public meccsek, szinte csak botok, farmolás. Erre csak azt hallom, hogy friendly vtol, hostile xs1 goliath, friendly stealth chopper. Rendes idióták, de még írok is, hogy csak botok, nyugalom, relax, neeeeeem. Vtol, vtol, vtol. :(((

"I fight for the Users"

(#1542) Dendytv válasza ericdrawen74 (#1540) üzenetére


Dendytv
senior tag

Köszi szépen, nem csak szimplán érdekelt ! én sokat játszottam vele idén január/februárban de a sok meló miatt abba hagytam, most viszont egy laptophoz hozzá jutottam igen olcsón és most azon tolom kényelmesebb sokkal a bill/egér combo

Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.

(#1543) #40047616 válasza Dendytv (#1542) üzenetére


#40047616
törölt tag

Külön veszi a játék a bill/egereseket azoktól akik csak simán telefonon játszanak?

[ Szerkesztve ]

(#1544) D@niel válasza Delerium (#1541) üzenetére


D@niel
addikt

Hogyne, minél hamarabb meglegyenek a battle pass-os cuccok, főleg a karakterek.
Nincs ezzel semmi gond. Minek relax, tolni kell, az a játék. Sanszos, hogy te nem vagy jó helyen.
Rám is igaz amit írsz -mármint, a vtol része=). Már ki is csontoztam a bp-t, az első 30 tier még vasárnap meglett shipment-en, új cuccokkal akartam rankedelni.
Most hasonlót csinálok, csak rankeden, ma behúzom a legendary-t. Szét kell bombázni az egészet, a cod sosem a pötyögésről szólt.
Rankedet tolj, ott nincsenek botok.

[ Szerkesztve ]

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#1545) Dendytv válasza #40047616 (#1543) üzenetére


Dendytv
senior tag

Fogalmam sincs ! De mint ha azt hallottam volna, hogy igen ! De ezt nem tudom pontosan csak valami ilyesmi rémlik !

Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.

(#1546) Delerium válasza D@niel (#1544) üzenetére


Delerium
senior tag

Nuketown hardpoint, csak botok ellen tolni kell? Rankeden megértem, de public bot lobbyban minek ahol a botok úgyis csak táncolnak, mi a francnak kell vtol? Tiszta baromság, ide farmolni meg challangeket csinálni jönnek nem azért, hogy megmutassák kiafaszagyerek. Arra ott van ranked, amikor már megvan ami kell.

"I fight for the Users"

(#1547) D@niel válasza Delerium (#1546) üzenetére


D@niel
addikt

Miért nem mész rankeden? Mások meg had farmoljanak publicon.

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#1548) Delerium válasza D@niel (#1547) üzenetére


Delerium
senior tag

Rankeden kevesebb fejes meg kill jön össze, én meg türelmetlen vagyok és kellenek a gold skinek. Ezért járok ilyenkor csak nuketownra, vagy most már shipmentre.

"I fight for the Users"

(#1549) D@niel válasza Delerium (#1548) üzenetére


D@niel
addikt

Na, most már teljesen össze zavarod az embert. Eddig arról írtál, hogy publicon mindenki farmol, és hogy ez milyen gáz, holott te ugyanezt csinálod.
Két nap alatt publicon megszerzel mindent, ami kell, aztán mehet a ranked, valós játékosok ellen. Szinte mindenki ezt csinálja.

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#1550) Delerium válasza D@niel (#1549) üzenetére


Delerium
senior tag

Elbeszélünk egymás mellett, nem az zavar, hogy farmolnak, hanem az, hogy egy olyan meccsen, ahol össze lehet szedni a sok fejlövést, longshotot, a fegyver skinekhez nyomják a vtolt, choppert meg a létező összes scorestreakret. 2 nap alatt publicon megnézem azt aki megszerez mindent, az lehetetlen.

"I fight for the Users"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.