Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz freestailo #1655 üzenetére
+damaget ad, érezhető a külömbség.
-
Ármester
A mai PH csapat! Jót nyomattunk!
-
Ármester
Öcsém....WTF van ezzel? Senkihez nem tudok csatlakozni, se zombi se multi. Le lenne terhelve a szerver ennyire? Mert most 30K vannak fenn.
-
Ármester
Nekem a zombi teljesen meghalt. nem tudok játszani, csak tölt és semmi....
-
Ármester
A hülye állat:
"Okan úr 7 nap alatt 122 órát töltött el a Black Ops 2 előtt, mindezt úgy, hogy még az egészsége sem károsodott , és ezzel új guinness rekordot állított fel."
-
Ármester
Ha már carepack van szó. nekem tegnap meg olyat csinált, hogy lehívtam és mikor leért a földre pattant vagy 10 a levegőbe
-
Ármester
Feb 28-án jön a DLC ha még nem lett volna.
-
Ármester
Várjátok meg míg a webshopok elkezdik árulni mert ott kb annyi lesz majd mint amennyiért vettük a játékot olyan 10K
-
Ármester
Játékot, hogy tudom törölni steamről? Mert kiírja nekem, hogy az adataimat felhasználja a dedikált szerver és nem törölhető. Mappát megkerestem ki is töröltem, de még mindig látom a könyvtárba a steamen. Összes cod ezt írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs