Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
Még mindig félek tőle, remélem nem lesz csalódás. Sokan a a BO is fikázták. Nekem az egyik kedvenc COD-om.
-
Ármester
válasz LackoMester #185 üzenetére
Jó lesz ez! Egyre több videót nézve nem félek már annyira tőle.
Sztem a pályák megörizték a BO feelinget. -
Ármester
válasz Svájcinéger #191 üzenetére
Képekről a DLC nem néznek ki rosszúl de az alap mapok nagyon gyengék. Iszonyat hamar meguntam.
-
Ármester
Hát nekem nagyon bejön! Főleg a Nuketown. Sajnos sokan az elcseszett MW3 miatt nem fogják megvenni sztem.
-
Ármester
válasz LackoMester #204 üzenetére
Kinek mi. Nekem a BO első része nagyon tetszett.
-
Ármester
Nem szeretem az üzletet a f.fej főnök miatt de PC-re legolcsóbban a Game Shopnál láttam 9900-ért amit hétfőn éjféltől lehet átvenni.
-
Ármester
Meex gamenél ígéretes az előrendelés. + Poló + iPhone Skin (10890Ft). Itt ha jól tudom nem lesz éjféli átvétel.
-
Ármester
Ha valaki kap a játék mellé posztert és nem tart rá igényt szívesen átvállalnám.
-
Ármester
válasz freelanced #320 üzenetére
Jó a bögre, megéri
-
Ármester
Én is remegek. Holnap 11-től veszem át, ki kell lógni meló helyről Még szerencse, hogy lehet bent játszani
-
Ármester
Már én is telepítem! Fasza az ajándék poló
-
Ármester
Na mentem egy kört.
Sztem kihozták a grafikából a maximumot. Jól van optimizálva, nem akad, szépen fut. laptopról nyomom i3, 7670M-el. Majdnem fullra van téve és 40-50FPS.
Single majd csak otthon nagy gépen nyomom majd.
Multija elsőre tetszik. Jók benne nagyon a fegyverek és a mapok is bejönnek.
Zombi mód is nagyon szuper, de az az 1-be is nagyon tetszett. -
Ármester
Kezelőfelülete nagyon szép sztem. Jónak tartom a Class rendszert is. Hangok elsőre szarok voltak, aztán bedugtam a fülest és huhhh, nagyon jó!
-
Ármester
Azért 1000x jobb mint az MW3! Én nem bántam meg.
-
Ármester
Néha volt 1-2x brutál lagg azért, de am MW3 képest álom! Azt viszont nem értem amikor kezdődik a játék valamikor kidob a szerverről vissza a lobbyba.
-
Ármester
Érdekes a duble kill. kb 3-4 mp telik el az ölések között...
-
Ármester
Zombi mód nagyon ott van! Egyre jobban tetszik.
-
Ármester
Na kipörgettem a singlet. Maximus a legnagyobb arc
-
Ármester
Én nem érzem a dupla XP-t. TDM-be ugyan úgy 100 pontot ad ölésekért. Hol látom? Gondolom nem kell aktiválni.
-
Ármester
válasz ForRedGlory #1105 üzenetére
Nekem jöhet 1 ha normálsi áron adod!
-
Ármester
válasz Süni 1985 F #1197 üzenetére
Jobb és bal gomb egyszerre kell lenyomni és úgy hagyni. Én is szívtam vele.
-
Ármester
Mentett filmeket a Theaterből ki lehet valahogy kapni?
-
Ármester
Egy dolgot nem értek. Ugye bár dedikált szerverre csatlakozunk, de valamikor mégis laggol. Főleg Zombi modba veszem észre.
-
Ármester
Ma ráadásúl játszhatatlan volt egy csomó party mert úgy laggolt mint az állat.
-
Ármester
BO1-be is volt sok nagyon jó szerver. Én 2-re jártam fel rendszeresen. Igaz este alig lehetett beférni mert elég népszerű volt, de kivártam türelmesen.
Én szeretnék majd szervert csinálni ha lesz lehetőség rá és minden PH fórumtársat szeretettel várok majd.
-
Ármester
válasz LackoMester #1646 üzenetére
Ezért kell laser
Am a sok streak, fegyvereket telerakom 400Kg kiegészítővel. Ez pörgette fel nagyon a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz freestailo #1650 üzenetére
+FMJ és biztos a halál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest