Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
válasz AlyArkhon #2052 üzenetére
Igen.. Azért is írtam..
Más: Jövő Héten egy 4-es Zombizás? Teamspeakel meg minden. Mert Szívesen megcsinálnám Tranzitot meg pár achit. De sajna a Sehonnai butus külföldiekkel nem megy.. Plus még én is az vagyok, mert azt vágom, hogy valami feladat van tranzitba. .De pontosan nem vágom, hogy mi.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
AlyArkhon
őstag
válasz BigBlue69 #2053 üzenetére
Mosr rakom fel a legujjabb nvidia drivert meg physx drivert.
Másik kérdés a zombi mod hogy erheto el ? Vagy a zombi mod csak haverokkal tolhato vagy hogy van ez ? Mert ha ranyomok az onlinera a zombin belül akkor behoz egy naplot es annyi , megint ott vagyok a menuben ? sorry ha hulyeséget kérdeztem de se nekem se haverak nem tiszta ez hogy mukodik ..
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
Most lett újra rakva a rendszer kollégámgépén legújabb driver mindenből és lőn csoda mégsem indul egyből befagy a játék ..
Találkozott valaki hasonló hibával ?
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
Erre gondolsz konkrétan ? [link] Első inditas elott egyébként ezt is meg directx et is telepitette 2 lépésben . De egyébként az összes driver fent van ,,, ..
-
AlyArkhon
őstag
Nvidia grafikus illesztőprogram a Physx 9.12.0613 Direcxt 6.01.7601.17514
Ezek elvileg a legfrissebb driverek , en mar csak arra tudok gondoli hogy a játékkal lesz valami zűr , lehet írok a supportnak hogy küldjenek valamit javító linketvagy valami. Haveromnak is csak asupport közbenjárásával oldódott meg a diablo 3 nal a fagyása .Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Motaba78
addikt
válasz AlyArkhon #2058 üzenetére
Esetleg a noti hardverét nem szereti a játék
"A játékok jellemzően normál, asztali számítógépekre vannak tervezve. Notebook-on történő futásuk egyáltalán nem garantált, kivéve, ha kimondottan szerepel a rendszerigényben az, hogy a játék támogat egyes hordozható gépeket."
idézet cdgalaxis game tulajdonságok.
-
AlyArkhon
őstag
válasz Motaba78 #2059 üzenetére
Az se rossz + közben találtam még ilye infot is [link] nagyon örülök neki meg kollégám is.Azért holnap csak fogok írni egy mailt a supportnak ... Ha egyszer megveszel egy játékot akkor minimum mőködjön , az hogy bugosan vagy nem az mar mas teszta, Vagy toljak erte vissza a lovét .. Ennyi
-
Arcképgyáros
próbáltátok már a burstos fegyvereket full autómatán? Igen adja velük!
-
AlyArkhon
őstag
Szisztok újra. Ma megvette egy másik haver is a gamot , át is ugrott hozzák , mondja mutassam mar meg hogy működik. Hotelben lakunk itt Belgiumba így napi 600 mega a kvota amit le tudok netezni, És mit csinál a game steamből ? megint elkezd frissíteni , most éppen a zombi részét . Ez mindenkinél így van vagy csak nálam szórakozik ? potom 4 -5 gigát szokott pár naponta frissíteni , a poén csak az az egészben hogy ténylegesen nem változik a steam könyvtár mérete ergo nem értem miért ellenőrizgeti ujra és ujra a játékot !!
Valaki tud erre valamit mondani ?Előre is köszönöm .
-
Maxdamage
csendes tag
valaki tudna segíteni. amikor inditom a multit akkor leáll hibával:Error quit was not requested in the main thread
ezt irja ki. eddig semmi baj nem volt. probáltam már mindent. de semmiAz élet egy Bugos tört szerver, ahol az Adminok Lvl 70-80 körül törlik az accountodat, és nem engednek újraregisztrálni.
-
Casanova*
veterán
válasz Maxdamage #2068 üzenetére
legújjabb béta driver van fent? vga driverben,a 3D kezelésben - a programok hozzáadásában tallózd ki a t6mp.exe fájlt!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
mcwolf79
veterán
Tegnap kipróbáltam ezt a SWAT assault rifle-t. Jó ez a 3-as lövés, mert ha elindul mellkasról a 3. általában egy fejes.
De sajna ha összefutok egy SMG-ssel,továbbra is esélytelen vagyok.
Nem jó ez így. Amíg az emberek 80 %-a SMG-vel rohangál, addig a többit (na jó, az LMG-t és a karabélyokat) el is lehet felejteni.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Casanova*
veterán
válasz Rav3n02 #2073 üzenetére
select fire-t a pötyögtetős fegyókra szokták tenni. Pl. FAL,SWAT.. Meg gripet rakunk assault fegyókra. SMG-re long barrelt,nem gripet. Nagy,nehéz fegyókra stockot.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz barnaki #2077 üzenetére
long barrellel távol zoomolva pontosabb lövés,erősebb sebzés és kisebbet ráz. Nézd meg pl. a scorpiót grippel,meg long barrellel. Grippel ugyanúgy felhúz,ráz nagyon. Szart nem ér. Long barrellel alig.. Szokták is mondani no recoil.. Assaultra kell gripet rakni,hogy közel no zoom jobban adja.
-
mcwolf79
veterán
Azért az nem lenne hátrány,ha a select fire-nél látszódna,hogy milyen módban van
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kribe
őstag
Rengeteg káromkodás után végre megvan az arany SMR.
Most már ha trollkodni akarok mehetek az arany smr + select fire kombóval All powerful!My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Ebben van single player co-op mód? -
gyáliSanyi
őstag
Hali!
Single-be mikor a tank előtt leesik Mason a lóról és ki kell szabadulni, akkor hogy kell "nyomkodni az egér gombot"? Jobb-bal váltakozva vagy egyszerre?
Live poor, die rich.
-
kribe
őstag
válasz mcwolf79 #2094 üzenetére
Most hogy megvan az arany SMR, hanyagoltam kicsit azt is, és az MTAR fejlesztését is, inkább mentem pár meccset smg-vel és shotival... Találtam egy jó társaságot -igaz erősen cserélődött közben.. -, és ezeket a TDM meccseket játszottam a géppityukkal:
31-3, 20-8, 39-8, 25-10, 23-7, 28-9 (v), 23-13 (v), 38-4, 26-6, 33-11, 29-7, 31-6. v = vesztes meccs
Hát igen, egyáltalán nem is erősek...
(ha valamelyik meccs érdekel valakit szóljon és feldobom jutúbra)
[ Szerkesztve ]
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
Casanova*
veterán
SMG-vel darálós videót tegyél fel! mind jó statok. gratula! frapsal felveszed a demot,aztán format factoryval konvertálod a fraps videót. így lesz kicsi méretű és jó minőségű a videó,amit jutúbra feltöltheted.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- megfelelő táp
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest