Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3651) xcvbxcvb válasza pulffy (#3648) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Nah most minden nagytudású shotival kempel a sarkokban..
De biztató látni hogy nem csak nekem kell egy tár valakibe hogy kifeküdjön. :(

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#3652) pulffy válasza Corpuscle (#3649) üzenetére


pulffy
őstag

Köszönöm szépen :C :R

Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

(#3653) KaitouP


KaitouP
veterán

Január 14.-én jön a mid-season frissítés, ami akárcsak a Modern Warfare esetében, úgy ezúttal is az éppen futó szezon közben hoz tartalmi újításokat. Ezek a következők:

- Új Fireteam pálya: Sanatorium
- Új MP mód: Drop Kick
- Új Zombies mód: Cranked
- ésmégkitudja

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#3654) #50433536


#50433536
törölt tag

Hi!
Három hétig nem játszottam. Előtte level 54 voltam, most meg level 1. A cuccaim nem változtak. Mi történhetett? Vagy ilyen a játék?

(#3655) KaitouP válasza #50433536 (#3654) üzenetére


KaitouP
veterán

Bejött az első Season, és visszaálltak a rangok. (Ahogy az MW esetében is ugye.)

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#3656) shotika válasza KaitouP (#3640) üzenetére


shotika
őstag

Remek kis cikk lett, tetszik, hogy kitértél arra is, hogy mik mozognak a háttérben. Annyival egészíteném ki, amit csak érintget az írás, és nemrég néztem youtube-on egy beszélgetést a CP2077 kapcsán, az az, hogy mikor egy adott rész sikeresebb lesz a közönség visszajelzései alapján, azok az újdonságok vagy változtatások, amik megjelennek egy adott epizód fejlesztése során, azt a fejlesztők/készítők se tudják megmondani, hogy az mennyire fog beválni. Ez érintheti akár azt is, hogy mikor játszódik az adott rész. A 2008as World at War a 2. világháború alatt játszódott, ami akkoriban kisebb visszalépésnek hatott a 2007-es Modern Warfare korszakához képest, de nyilatkozták is utólag, hogy nem hitték volna, hogy ekkora kereslet lesz a modernebb hadviselésre.
Ugyanígy igaz ez a játékmenetbe épített megoldásokra is. Ezeket időbe telik kitalálni, beleépíteni, és még akkor se biztos hogy mondjuk beleillik-e az adott koncepcióba.
Az én megközelítésben, a Call of Duty sorozat minden ágának van egyfajta indentitása, ezek azok a jegyek, amik egymástól jól megkülönböztetővé teszik ezeket az ágakat.
A Modern Warfare vonal a legjobb akciófilmeket idézte, profi tálalásban és új szintre emelte a videojátékok akciójátékok műfaját. És baromi jól csinálták.
A Black Ops egészen máshogy közelített, kissé szatirikus és egyszerre naturálisabb módon lett felépítve.
Mindkét ágat eltalálták, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy ez a kettő ért meg egynél több részt - most a 2003-2006 érát hagyjuk. A többi epizódnál is vannak csak rájuk jellemzőbb vonások, de az összhatás nem elég markáns.
A részemről az idei Black Ops jó játék lett. Nagyon más, mint az előző Call of Duty. Viszont az előző Black Opsokat csak meglovagolja, ahhoz nem elég markáns élmény, hogy hasonlóan megújítsa saját ágát, mint a 2019-es Modern Warfare. És ez, hosszabb távon szerintem nem túl jó jel a folytatásra.
Mindezek tükrében a Cold War egy jó 7/10 pontos cucc, de egy Black Ops 2 pedig 10/10.

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#3657) Lifer092


Lifer092
senior tag

Aki esetleg Series X-en játszik, másnak is kifagy Dirty Bomb módban a játék? Nekem már negyedjére csinálja. RT ki van kapcsolva, csak a 120fps van bent. :F

(#3658) nutella1


nutella1
őstag

Ezeket a prestige key-eket csak calling card-ra lehet beváltani? Van 3 kulcsom, de ezen kívül gyakorlati hasznát nem látom.

[ Szerkesztve ]

https://erdélyízei.com

(#3659) oriic válasza nutella1 (#3658) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Calling Card vagy logó/embléma. (Utóbbi csak master prestige-től, vagyis 200-as szinttől)

Live-Die-Respawn

(#3660) Corpuscle válasza oriic (#3659) üzenetére


Corpuscle
őstag

Mivel Lvl 200-nál a legtöbben lecserélik az alap emblémát az egyediség jegyében, így én hagytam alapon. Ilyet alig látni. :D

[ Szerkesztve ]

(#3661) nutella1 válasza oriic (#3659) üzenetére


nutella1
őstag

Régen több értelme volt. Ezzel oldottál fel perket, fegyvereket.

https://erdélyízei.com

(#3662) KaitouP válasza nutella1 (#3661) üzenetére


KaitouP
veterán

Ja, bár akkor inkább tokeneknek hívták. Most ezt megújították és inkább csak additonal feature, de én sokkal több értelmét látnám, ha ezekért a kulcsokért mondjuk egyedi fegyver festéseket, vagy Operator ruházatokat oldhatnánk fel - olyanokat, amit Battle Pass-ből vagy Bundle vásárlással nem lehet megszerezni.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#3663) nutella1 válasza KaitouP (#3662) üzenetére


nutella1
őstag

Additional featurként nulla értelme, de sebaj. Engem például abszolút nem izgat a Warzone, csak a HC multi. Nem tartom fairnek azt sem, hogy az operátorokkal csak úgy lehet haladni, ha a Warzone feladatokat is teljesíted. Persze nem izgat túlságosan milyen bugyogóban rohangál az adott karakter, csak megemlítem.

https://erdélyízei.com

(#3664) KaitouP válasza nutella1 (#3663) üzenetére


KaitouP
veterán

Nézd, ha értéket adna, akkor jó dolog lenne. De helyesbítek, mert az érték szubjektív egyénenként, biztos akad aki pozitív értelemben őrül meg ezekért az apróságokért, míg számomra értelmetlenek, értéktelenek. Ez van. A Warzone feladatos jelenséggel egyetértek egyébként, nekem sem tetszik hogy ráerőltetnek, de nem engedek a pszichológiai nyomásnak, van az a szint ami felett már nem erőltetem meg magam kozmetikai apróságokért.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#3665) BandiHUN válasza KaitouP (#3664) üzenetére


BandiHUN
veterán

Mégrosszabb,van,amihoz pl.successfully exfill kell...azt se tudom,az mifene lehet.A warzone meg most már azért is gáz,mert akárhogy csűrik-csavarják,ez már egy teljesen másik játék...és nem is értem,miért kellett összemosni.
Én egyébként annyiból megoldom,hogy ha értelmes Op-ot látok,megveszem,a többi meg ahogy sikerül.Ráadásul egyelőre még nagyon gyengék vannak.A Portnova goth szerkóját megvettem,egyelőre még nem láttam szembejönni,és nem is rikító,pont jó.

A tokent én is sajnálom,de azért beszerezhető pár calling csard,amit az öreg motorosok fel fognak ismerni :) Bár az egészre úgy látom,ígyis 2 véglet van,az első,aki csalással,glitch-el már többszázas,meg vannak a 100 körüliek,akik csak szeretnek játszani,ez előbbinek úgysem lesz sok kulcsa,az utóbbiakat meg már 300 felett is kimaxolt dark matterekkel látom,vagy mi a multi,vagy ugyanez aetherrel,futottam össze egy 833-assal is,az mondjuk speedhack+aimbot volt,semmilyen szinten nem titkolva.
Valami el van kefélve a szintekkel-haladással,nem tudom,a zombie-vel lehet exploit?Hirdetnek hackelt lobbykat,meg irtózatos mennyiségű dupla xp-t adó kódokat is...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3666) Csokifalo


Csokifalo
aktív tag

Keresek 8-10 játékost discord "serveremre" főleg SnD játékra
- ha tudsz érj rá délután 17-18h-21-22h-ig
- discord és mikrofon használat
- search and Destroy játék lehetőleg összedolgozva
- legyél 30 felett ( én 45 vagyok )
- szint nem érdekel, de azért lehetőleg a K/D legyen 1 feletti
jelentkezés priviben, adatlapom:

köszi :)

[ Szerkesztve ]

(#3667) szgabor12 válasza BandiHUN (#3665) üzenetére


szgabor12
tag

A successfully exfil az zombi módban 10. (vagy utána minden 5.) kör utáni kivonás.

,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"

(#3668) nutella1


nutella1
őstag

Nem tudom már ki említette korábban, hogy az XP tokeneket elég elindítani MW-ben és átlépve CW-ben megjelennek, de hála s köszönet érte.

https://erdélyízei.com

(#3669) BandiHUN


BandiHUN
veterán

Napi termés,végre meglett a diamond a shotikra,és a 10 ezer kill :DDD Egyúttal ki is lett a mastery is maxolva,2800 kill kellett összesen shotival a gyémántig,100-on belüli eltérés van a 2 közt.Mindkettővel a point blank volt nehéz,de mivel azért annyira nem gyúrtam rá,végülis HC only lett meg,szerintem normálon könnyű,de most örülök,hogy végre 1 lett a K/D-m,ez eddig az első a cod-ok között,ahol sikerült,ráadásul az elejét elrontottam nagyon,míg próbálgattam/rakétával kergettem a streakeket...cserébe a winrate lement 1.2-re,eszméletlen,miféléket bedob Face offban,mellém meg 2 olyat,akik a 0.5-öt se érik el a végére,mit lehet így kezdeni?Azért a best playt vittem jópárszor+jön a szidás,lelőnek a csapattársak,pedig keverve tolom az elsődlegessel a shotit...

Ja,lehet valakinek új:a gyémántokhoz természetesen csak a kezdésnek meglevő fegyverek kellenek,az újakat lehet hagyni,ha esetleg valaki gyémántokra gyúrna...

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3670) BandiHUN válasza szgabor12 (#3667) üzenetére


BandiHUN
veterán

Mármint ez mit jelent konkrétan,mit kell csinálni?Bot vagyok a zombihoz...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3671) Trebron09 válasza BandiHUN (#3670) üzenetére


Trebron09
őstag

Ha lenyomtad a minimum 10 kört zombiban akkor ha rányomsz az exfill-re elindul egy számláló (talán 2 perc vagy másfél) és az idő alatt az összes zombit meg kell ölnöd de elég nehéz ha egy is életben marad lelövik a helikoptert ami megy érted és bukta. Legegyszerűbb a 'majomcsapdákkal' és chopper gunnerrel neki kezdeni és persze addigra egy felpimpelt fegyer és pár perk is kelleni fog.

- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -

(#3672) Ed3r_X_ válasza oriic (#3659) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Neked mióta színes a sisak? Most néztem csak :B

Vagy csak én jártam itt túl rég? :D

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#3673) Tomix24


Tomix24
addikt

Sziasztok, valakinek PC-n van mostanában grafikai bugja? El el tünnek nagyobb textúrák, villog az ég ilyesmi?

Csakhogy tegyem e újra gépet :DDD

(#3674) oriic válasza Ed3r_X_ (#3672) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Szilveszteri festés még, ma-holnap lesz normál színű. :D

szerk: Elvileg már normál van beállítva. (CTRL-F5, ha valakinek még régi látszik) :R

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#3675) Casanova*


Casanova*
veterán

cold warból az mw-be hogy tudom átküldeni a cp pontokat?

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#3676) oriic válasza Casanova* (#3675) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Sehogy, ott kell lennie automatikusan. CW-ben 200 pontom van, MW-ben/warzone-ban is ugyanazt mutatja.

Live-Die-Respawn

(#3677) #54774016


#54774016
törölt tag

Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy ha kihagyok egy-két hetet, akkor sokkal jobban megy a játék pár napig. Nem találkozok csalóval és szinte mindig első vagyok, vagy legalábbis az első háromban. Aztán nehéz lesz megint a játék, jönnek a furcsaságok, a földet néző headshot-ot osztogató emberkétől az azonnal mindenkit lealázó "csalóig" 6-os KD-vel stb....

Mintha a játék direkt könnyebb ellenfelekkel sorsolna össze a kihagyás után, hogy vissza csalogasson? Lehetséges ez? Már az előző részben is észre vettem iylesmit.

Ezzel szemben a Battlefield játékokban nincs ilyen érzésem. Ott kell egy-két kör, hogy vissza rázódjak egy hosszabb kihagyás után.

Milyen szemét dolog már ez? Ti mit gondoltok erről?

[ Szerkesztve ]

(#3678) Corpuscle


Corpuscle
őstag

Twitch-en néztem egy srácot, a cimborájával együtt tolták Nuketown-on. 100 eliminations felett végeztek mindketten. Olyan 35 körül szakadt meg az egyik streak-je. Ami érdekesség, hogy mindketten ugyanúgy 30000 ponttal végeztek. Nekem gyanús, hogy nem számol el többet egy körben.
Most tolt egy kb. 40-es streaket, úgy hogy közben az üziket olvassa és válaszol a kérdésekre. Beteg! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3679) oriic válasza Corpuscle (#3678) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

30k. :DDD Lol, egyszer sikerült 10k-t összehoznom talán.

Live-Die-Respawn

(#3680) Corpuscle válasza oriic (#3679) üzenetére


Corpuscle
őstag

43-as lett a streak vége, csak 30 felett nem számolja. Onnan lehet tudni, hogy mennyi, hogy a kör végén megnézte az unstoppable medálok számát. 30 felett ilyet ad minden killért.

(#3681) steele80 válasza Corpuscle (#3680) üzenetére


steele80
senior tag

Ebbe vagy hasonlóba futottam bele. TDM 4 fős klán játszott a clan tag-re már nem emlékszem mi volt, de 15 és 30 ezer pont között végeztek. Az egyik biztos kerek 30k volt. Az volt az érdekes az egészben, hogy nagyon nem is lehetett őket látni. Nekem 650 pontot sikerült összeszedni a kör végére. Estem keltem. Azt sajnálom, hogy nem néztem vissza a meccset, lehet tanulságos lett volna. Viszont ez a tudás szerintem már káros az egészségre.

(#3682) nutella1 válasza steele80 (#3681) üzenetére


nutella1
őstag

Én egy olyan csávóba futottam bele tegnap, aki pofátlan módon használt valamilyen godmode-ot, nem fogott az illetőn a golyó, de még csak be sem talált Nuketown HC-n. Na ez beteg. Egyébként az aimes okosságokat is inkább Shotgunnal használják leginkább, ahogy észrevettem, hirtelen rárántás, egy skuló, vége.

https://erdélyízei.com

(#3683) Atish19 válasza Tomix24 (#3673) üzenetére


Atish19
őstag

Nekem vannak ilyen anomáliák, de csak és kizárólag Armada pályán. Korábban már kérdeztem itt én is, de nem kaptam választ. Azóta volt 2 driver frissítés meg pár játék ápdét is, de nem szűnt meg :(

(#3684) steele80 válasza nutella1 (#3682) üzenetére


steele80
senior tag

Lassan elmondható lesz itt is, hogy "van itt minden mint a búcsúban"!

(#3685) BandiHUN válasza nutella1 (#3682) üzenetére


BandiHUN
veterán

Shotira én nem vettem észre,hogy csalnának,legalábbis sikerült a jobbakon is revansot venni shotival...
Egyszerűen arról szól a dolog,hogy shotival elfelejted az ADS-t.Lézer fel,marksman vagy milyen cső,a legjobb,ami a listából a range-t növeli,duckbill choke,ez szórja kicsit 2 oldalra,mert alapból elég kis kört lő,no stock irtózatosan gyorssá teszi,és ezzel lényegében mintha lenne egy középtávon halálos(HC),a szórás miatt "célzásrásegítéses" rögtöntüzelő holmid,igen gyors lövedéksebességgel.Ezért érzed úgy,hogy csalnak,egyszerűen ha valaki közelébe lősz,már elviszi,én pl.pont az ilyen 1 lövetűekben vagyok jó,mert kis érzékenységgel játszom,az első lövés szeret betalálni,riflékkel is,stb.Viszont pl.bot vagyok a recoil megtartáshoz,és a szemem se mindig a legjobb,hogy elsőre lőjek.Csalókat mindig távolról szoktam észrevenni,mindig gyanús,aki csak 1-2 golyókkal öldököl,csak amennyi kell,statban is látszani szokott az ilyeneken a 30+ % accuracy,nagyon máson nem is.Meg a legtöbbször,hogy friss reg,vagy alap operátor,semmi ruha,semmi camo,vagy alap embléma/calling card.De korántsem olyan gyakori szerencsére a csalás,bosszantóbb inkább a WH-sok,akik mindig tudják,hol vagy,bármit csinálsz,és feltűnően "bátrak" mozogni,mikor HC-n középtávon minden elvisz 1 golyóval,mégis ŐK tudják,hol az ellen,meg hol nem fognak rájuk lőni.Aimbottal meg simán ki is áll egy nyitottabb.helyre.
Nomeg sok a pinghuszár,főleg a franciák valamiért,plusz németek,akik szinte a szerón ülnek,és a záró killcamban látszik,hogy mekkora előnyük van,mert nem tudják a nagyobb pingűek lereagálni a dolgot.
Sebezhetetlen még nem volt,olyan viszont igen,akinek 5 méterről 3 shotilövés kellett+rátapasztottam a semtexet hátulról,az vitte el végül,de ilyen anomália a net miatt előfordul,2 hete volt országos gond a digivel,30-50% packet lostom volt,és eszméletlen,miket beadott nekem,pontosan tudtam lőni,nem volt attól a mozgás darabos,de mintha senki nem lőtt volna rám se.Fura volt,az biztos.Egy fél órát tartott kábé,és nem dobott ki,igen jó körök lettek belőle.Akkor lett meg vagy 3 fegyóhoz a bloodthirsty :DD

Inkább azt deríteném ki,hogyan növelik a szintet ilyen gyorsan,hogy többszázasok,valószínű a zombi lehet valahogy,mert statra nem feltétlenül ölnek sokat/nincsenek tele ritka calling carddal,ilyesmi.Én is játszok eleget,most pl.2 nap alatt 903 killt tettem a squadba a hetiben,mégis vergődök 140 alatt.Még a season 1 is 91-en áll csak. :W

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3686) steele80 válasza BandiHUN (#3685) üzenetére


steele80
senior tag

A digivel én is így voltam! Ahogy írod én is hihetetlen köröket mentem a szarakodó nettel. Néha van olyan érzésem, hogy elég szarul megy a kör mégis több pontot szedek össze, mint amikor penge vagyok, illetve van olyan amikor önti rám a pontot számolatlanul a játék, ilyenkor volt, hogy elmentem 21000-ig, pedig nem volt kirívóan magas killem. Nálam 2XP nélkül kb3-4 meccs egy szintlépés. El sem tudom képzelni, hogy a nem ritka 3-4-500-as szintű tagok mennyit ülhetnek a gép előtt. Most telt le a szabim és 142-ig sikerült feltolnom. Itt valószínűleg én megtorpanok.

(#3687) Lifer092 válasza BandiHUN (#3685) üzenetére


Lifer092
senior tag

Zombi mód meglehetősen sok XP-t ad. 20+ wave felett, esetleg dupla XP tokennel megfejelve, plusz ha megvan a battle pass akkor alapból +10% XP bónusz, bár ezzel sem lehet azért olyan durván haladni. Csak "könnyebb".

Bár az ilyen 500+ szintűek már elég nolife kategóriák lehetnek. Tekintve hogy nem olyan rég jelent meg a játék.

[ Szerkesztve ]

(#3688) KaitouP


KaitouP
veterán

Ma utoljára:

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#3689) lacy86 válasza KaitouP (#3688) üzenetére


lacy86
addikt

Ez battle.net -en van ugye?

(#3690) KaitouP válasza lacy86 (#3689) üzenetére


KaitouP
veterán

:K

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#3691) nutella1 válasza BandiHUN (#3685) üzenetére


nutella1
őstag

Túl simán és túl egyértelműen emeli a fegyvert a képernyőn található 5 ellenfélre, szépen, egymás után, ilyen az életben nincs (mivel régen ledarálnák), hacsak nem valamilyen segédprogram húzza rá az emberre az aim-et.

https://erdélyízei.com

(#3692) ricogsm


ricogsm
őstag

Sziasztok! Aki Pc-n tolja az bill+ egér kombóval vagy joyal? (ha igen milyennel?)
Én maradi vagyok bill+egér kombó...

Úgy vettem észre az ellenfél mikor lövök rá ide oda "rángatja " magát és nem tudom eltalálni, de ilyen piciket lép ki jobbra-balra a lövedék elől.
én meg valahogy mikor lőnek rám , "lefagyok" vagy mikor lövök az ellenfélre hajlamos vagyok egész tárat beletolni egy irányba tartva az egeret..

Lehet gyakorlat hiánya... :DD

MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz

(#3693) h_benjamin válasza ricogsm (#3692) üzenetére


h_benjamin
aktív tag

Bill: COOLER MASTER CK530 RGB TKL
Egér: Logitech G403
De szerintem próbálj állítgatni az egér érzékenységen.

i5 10600KF + Z590 + MSI GTX 980 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14

(#3694) ribizly válasza h_benjamin (#3693) üzenetére


ribizly
veterán

Bill: Varmilo VA108M CMPYO
Egér: Logitech G102 (paracord, ptfe)
Egérpad: Kodiak Limited XXL

Gyakorolni kell azt is, hogy hogyan kövesd az ellenfelet. Ehhez kell persze a megfelelő felszerelés és beállítás is.

Azért ide válaszoltam, hogy megmaradjon a thread.

[ Szerkesztve ]

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#3695) pehaa válasza ricogsm (#3692) üzenetére


pehaa
tag

Gyakorlás kérdése, de rajtam a Pubg-s korszak után is rajtam maradt, ha látom, hogy néznek sniperrel, akkor balra-jobbra mozgok.

(Egyébként bill. Logitech G Pro, egér Logitech G502 és Logitech G640 egérpad)

(#3696) ricogsm válasza ribizly (#3694) üzenetére


ricogsm
őstag

Köszi a válaszokat!
Milyen beállítások szükségesek amit figyelembe kell venni?
Trust gtx170 egerem van és laptoprol nyomom.

MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz

(#3697) ricogsm válasza pehaa (#3695) üzenetére


ricogsm
őstag

Én meg nézem a sniperest azt lőnek , mire felfogom már le is szedett. :)

MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz

(#3698) ribizly válasza ricogsm (#3696) üzenetére


ribizly
veterán

Ajánlott egér (lásd milyen egeret topic). Jó (nagy) egérpad. Windows és control sw egér beállítások (rásegítések kikapcsolása, 6/11-es állás, 2000 dpi alatti beállítás, stb). Relatíve alacsony sens beállítása. ADS meg hipfire összehangolása (próbálgatni kell, hogy mi jön be), meg ilyenek. Aztán lassan kialakul.
Egyébként ha megnézel 1-1 CSGO versenyzőt, hogy milyen egér sens beállításokkal tolja, akkor az nagyjából hasonló [egér megtett út] : [célkereszt szög elfordulás] arányt fogsz a legtöbb esetben találni. Ez nem véletlen.
Egyébként meg nézzél néhány videót jobb player-ektől, esetleg howto/tutorial videókat és el lehet lesni néhány trükköt. Egy bizonyos, magabiztos szintre kb mindenki el tud jutni. Onnantól már a genetika, meg a ráfordított idő (nomeg a cheat-ek ;] ) döntenek.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#3699) Lifer092


Lifer092
senior tag

Tegnap Twitchen Cold War streamekre ránézve tapasztaltam azt a jelenséget hogy szinte mindegyikőjük abból áll ki hogy:

- Ugrál (tök feleslegesen mert senki nincs 500 méteres körzetben, de úgy megy a mapon mint egy őzike)
- Forog jobbra-balra
- Össze-vissza rángatja az egeret (ha a webkamon épp látszik)
- Slide-cancel, ugrás, fordulás kombinációja
- Fegyver váltogatás illetve az előzőek kombinációja

Ez valami gyógyszer mellékhatás, vagy ez ilyen alap feature? ;] ;] ;]

(#3700) Corpuscle válasza Lifer092 (#3699) üzenetére


Corpuscle
őstag

Ugrál, mert nehezebben találják el. Forog, nézi a camp helyeket, ahová be lehet bújni, csúszás ugrás szintén nehezíti a találatot, illetve ha a sarkon így fordulsz, gyorsabb, nagyobb a meglepetés. Én is használom ezeket. A semmi közepén meg gyakorlásnak jó. Csúszol-ugrasz-fordulsz-célzol.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.