Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Érdekes, mert havernál ez jelentkezett... a héten néztem filmet, kivittem a TV-re is a képet, majd elfelejtettem levenni és nálam is elkezdett vibrálni a kép. Kicsit meg is ijedtem.
Kétlem, hogy egy ilyen anomáliát egy reinstall rendbehoz. Én inkább a hivatalos fórumon olvasgatnék, tuti van megoldás.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz Baloghjanos #5139 üzenetére
Egyetértek, arany középút a helyes.
Én 21 vagyok, engem feleség és gyerek még legalább 10-15 évig nem fog érinteni, élni akarok még és karriert.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz DonMedve #5166 üzenetére
Jaja, én nem is tagadom, hogy tipikus "divat majom" vagyok ilyen téren, engem is a pénz érdekel csak... egyelőre.
Viszont nem szabad belevágni, ha nem tudod fenntartani a családodat. Van már több ismerősöm is, akik a 20-25 között vannak, van feleségük, férjük, de anyagi okok miatt nem mernek gyereket vállalni. Én ezért se akarok belevágni jó sokáig. Karrier is egyrészt magam miatt, másrészt azért kell, hogy mindent meg tudjak adni a gyerekemnek később, meg szeretném, hogy "nyugatibb" társadalomban nevelkedjen, meg ahol jó a közbiztonság. (nem kívánok ezen vitázni, nem is ezért írom)
Ha akar, és ha lesz pénz, akkor jó drága helyen is tanulhat. Ha telleni fog S Merci-re, akkor 18 évesen veszek neki egy S Mercit. Persze kevés esély van erre, de ha lesz, akkor meg fogja kapni, mindenből a legjobbat szeretném neki. Persze nem akarok belőle elkényeztetett embert nevelni, csak a legjobbat akarom. Meglátjuk mi lesz 15 év múlva.Egyelőre nőt se azért keresek, hogy vele éljem le az életemet.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz LamaCube #5172 üzenetére
Igen a nők biológiai órája más, de nem biztos, hogy az igazi is 36 éves lesz... lehet fiatalabb, lehet idősebb. Viszont több nőt ismerek, akik szintén karrierre mennek elsőnek, majd család.
Persze lehet családdal is szórakozni, de más. Nehezen tudom elképzelni azt, hogy az asszony otthon van az egy éves gyerekkel, én meg fogom magam, és elmegyek bulizni.
A csajozást se tudnám megállni... akkor már meg halálra van ítélve az egész.
Barátai sincsenek? Az szerintem nem ennek köszönhető.DonMedve: Dehogy haragszom, tudom én is, hogy az az alap. S Mercit se azért, mert drága, meg rohadt kényelmes, hanem azért is, mert egy tank. Ha belemegy egy idióta, akkor nagyobb az esély a túlélésre. Nem azért adnám a segge alá, hogy keménykedjen vele, hanem, mert félteném, és inkább legyen egy több, mint 2 tonnás dögben, mint egy 1 tonnás akármiben. A drága sulit se azért fizetném, mert ki lehet tűnni vele, hanem azért, mert ha elvégzi könnyebb dolga van.
Meg én nem vagyok egy hűséges tipus, valaki szerint hiba, valaki szerint nem, de így nem megy hozzá senkihez, az tuti. Azt majd vagy változom, vagy nem...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Uhh, erről sajnos lemaradtam.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Fú de felbaszott ez a nyomorék Wormmaister!!! Csak a GL ment, **rva istenit bele!
Statján meg is látszik...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Godlike #5355 üzenetére
Jaja. Meg is figyeltem, hogy külföldin nem is irkálnak semmit. Se egy hello all, de egy bb all, se egy fuck your mother, se semmit. Játszani mennek fel.
Miért megy fel a magyar? chatelni, sok cheatelni, másokat baszogatni, másoknak beszólni és még sorolhatnám.Balkán, ahogy mondod.
Én általában csak magamban anyázok, meg üvöltözve itthon, hogy még az utca végén is hallják.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Kéne menni játszani.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Mindent a szívverésjelzőnek köszönhetek!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Már megint egy rakás fos az IWnet.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
1d 13h
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Megint elég szar az IWnet. Ground War, HQ Pro, Sabotage, Domination és CTF nincs 100 ping alatt. Ezekkel szoktam tolni, na mindegy, akkor Assassin's Creed 2 marad, azt majd este újra ránézek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Igen a fegyverek miatt valóban jó.
Polllen: Nekem mindig kell egy cél. Ezért se tudok már játszani az UO-val, vagy a CoD2-vel. Régen tudtam, CoD4 óta nem, mert nincs rang, a stat meg nem érdekel.
Nekem mindig kell egy cél. Assassin's Creed 2 is már ki van tolva, 90 akárhány %-on vagyok, de még mindig van mit csinálni, ezért játszom vele. Left 4 Dead 2-ben, sőt még az első részben is van Archievement, amit meg kell csinálni, és ez hajt előre!
Nem karaktert akarok én fejleszteni, csupán KELL egy cél![ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Svájcinéger #5993 üzenetére
Nekem ilyen gugolós, lassan menős játékstílusom van. Nem rusholok, de nem is kempelek, legalábbis 10s-nél nem többet. Ezért is jó a szívverésérzékelő cucc, szeretem mikor rusholnak felém, én látom meg hallom is, hogy honnan fog jönni és leszedem minden körben.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Scooby Dou #6031 üzenetére
Csak fegyver Challenge, vagy minden?
Így nyomja be a farkam, hülyeségnek tartom. Én Marathon-ra, Scavange-re meg minden idiótaságra gyúrtam, és nem vagyok hajlandó a 0-ról kezdeni.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest