Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Black Ops 4 (PC, XO, PS4) topikban! Olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1636) tonermagus válasza RMZ250 (#1634) üzenetére


tonermagus
aktív tag

Nyugi, ez csak azért van mert a jobb COD játékosok mindig a legújabb részt tolják.
Most aki vérprofi vagy érzi a játékot nem fog leragadni a COD4-nél. Ezért ott többnyire középszerű játékosok ragadnak le. Nyilván van kivétel, van aki úgy érzi, hogy a COD4 sikerült a legjobban, ő biztos leragad nála, de valljuk be őszintén, nagyon kevesen gondolkodnak így. Nekem pl. a BO2 az istencsászár, ahhoz képest a Bo4 gagyi, mágis a BO4-et tolom.

Amúgy nekem is szokni kellett az új részt. Kb. úgy indítottam ahogy te, mindig utolsó voltam. Most már azért beférek a top3ba, csapaton belül általában 1-ső vagyok (mivel általában mindig az ellenfél nyer :D, de ez most érdekes módon nem zavar....) Amennyire ellene voltam a csúszkálásnak most annyira megkedveltem. A BO2-höz képes nagyon pörgős a játék, HC-ban a fullos SMG-k verhetetlenek (shotgun-t még nem próbáltam, de az is imba)

A scorestreak-ek tényleg OP-k, az egyik meccsen magam sem értem hogy, de az enemy megállás nélkül szórta ránk a Hellstorm + Attack Chopper kombót ---> csak néztem mint a moziban.

Amit viszont rühellek minden COD-játékba (és látom, hogy ezt sosem fogják megszüntetni) azok a csilli villi skinek. A játék komolyságát vágja haza, hogy rózsaszín pizsamás recon-ra, neoncsíkos Nomad-ra, meg luchador Ruin-re és társaira kell lövöldöznöm. Értem, hogy a játékosokat jutalmazni kell skinekkel, hogy legyen miért harcolnia, de ezektől a skinektől okádnom kell.... Az arcfestést duzzogva elviselném, meg talán a fegyverek skinjével se lenne bajom bár azok is elég ocsmányok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.