Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hasznos oldal, köszi!

Amit ott írnak EOF-nak (end of file) mi az a megfelelője, ami akkor jó, ha te magad írod be a szöveget is, nem pedig fájlból olvasol be? Szal addig menjen a while amíg véget nem ér az előzőleg általam beírt szöveg. -
Neoteric
addikt
Halihó
Új vagyok még a témában, egyetemen tanítják most a C++-t és adják a házikat ezerrel, viszont megfeneklettem, mert fogalmam sincs mi merre.
Adott ez a feladat:
Egy tetszőleges szövegről add meg, hány mondat található benne. Mondatnak tekintünk minden olyan sort, ami nagybetűvel kezdődik, és ponttal, felkiáltójellel vagy kérdőjellel végződik.Eddig csak számokkal való különböző műveleteket csináltam, és még csak fejben sem tudom összerakni ezt a dolgot.
Egy kis segítség jól jönne!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi