- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
Jester01 #4805 üzenetére
Köszönöm, a bináris működik, most is már azon a laptopon írok, amibe bios-t kellett újraírni, amihez kellett ez a progi
Igen, hiányzott a (asszem) libopenssl-dev csomag legutóbb, amiben az md5.h nevű file volt, amit hiányolt a gcc. Miután ezt is feltettem, már nem hiányolt semmit, csak kismillió hibát dobott és nem fordult le...
Mégegyszer köszönöm, lógok egy szivességgel. Tartsd evidenciában, főleg amikor majd meghal a notid -
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok programozó, nem is értek hozzá, de úgy alakult, nagy szükségem lenne egy programra, amit viszont csak forrásban adtak meg tt.
Linux alatt nem fordul le, kismillió hibát jelez, nem tudtam kibogózni. win7-en a mingw-vel próbáltam, de annak is mindenféle header állományok hiányoznak, pl. wait.h, ptrace.h, stb. Valaki tudna esetleg segíteni a fordításban? V. más valamivel próbáljam? Annak is örülnék, ha valaki simán csak lefordítaná win-es binárisra, abszolút távol állnak tőlem ezek a dolgok, viszont kéne a program
A közzétevőnek már írtam, de még nem jött válasz.
Előre is kössz a bármit!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest