Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
Újra itt, újabb kérdéssel.

Fájlkezelnék. Az fscanf és az fprintf működését értem, használni is tudom. (vagyis műxik a program vele

Viszont a scanf függvénytől óva intenek az oktatóim (és korábban ebben a PH témában is mások) és azt javasolják használjam inkább az getc és getchar-t. Most épp a getchar kell, viszont fájlkezeléshez. Rágoogliztam, de mindenféle érdekességet hoz ki nekem és nem tudom kiszűrni hogy is kéne használjam.Az fscanf szintaxisa 2 karakter beolvasására: fscanf(bemeneti fájl neve, "%c %c", &a, &b)
A getchar-ra létezik fájlkezeléshez az fgetchar függvény, viszont azt nem értem hogy ő honnan tudja majd melyik a bemeneti fájlom, mert találtam minden féle programot, amiben a google megtalálta, de ahány találat, annyiféleképp van használva. Ezért megköszönném, ha valaki ismerné a sima, egyszerű, hétköznapi használatát, és le tudná irni nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest