Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampi_
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem a CreateProcessWithLogonW függvénnyel kapcsolatban?
A problémám az vele, hogy létre tudok hozni egy processt pl Total commandert, de:
- bennt a cégnél műkődik is, mert egy admin usert adok meg, és hozzáférek olyan dolgokhoz amikhez csak ezzel a userral tudok. Ezzel eddig semmi gáz. Ha megnézem Task Managerben, akkor ott viszont nem úgy látszik, hogy az admin userrel futtatom a process-t hanem a SYSTEM futtatja a process-t. Na mindegy, végülis műkődik, csak gondoltam megkérdem ezt is hátha valaki tudja hogy miért?
- otthon viszont(hazaviszem a laptopom) megpróbálom ugyanezt (semmit nem változtattam a kódon) és meg akarom nyitni az admin userrel ugyanúgy a Total commandert (már be voltam jelentkezve a gépre vele, így létrejöt a profil, tehát elvileg már akármit tudok run as-ként futtatni), és meg is nyílik, viszont itt már nincsenek meg a jogaim. Most nem hálózati jogokra gondolok, hanem pl az a user amivel be vagyok lépve, nem admin, tehát pl nem tudok egy fájlt létrehozni a c:\-ben. Az admin userrel viszont simán tudok. Van egy lokális admin user is, azzal is megpróbáltam. Megadtam a usert, jelszót, domainnak meg a gépnevet, és ugyanúgy nincs jogom hozzá. Mindkét esetben (otthon az admin és a lokál admin esetében is) task managerben úgy látszik hogy a processt az a user futtaja aki be van jelentkezve.Erre van valakinek valami ötlete?
Előre is köszi a segítséget!
Kampi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest