Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Maffia
tag
Hello BMW-sek!
15000€-ert autot szeretnek venni, hasznaltat termetesen! HUF-ba atszamitva kb. 4.200.000Ft lenne erre. Hasznalat: 30% varos - autopalya 70% lenne.
Foleg Ausztria es Nemetorszag, evente 1-1 Svajc, Olaszorszag, Franciaorszag is be-be szokott csuszni, neha tavolibb orszag is.
Magyarorszagra nem jarok mar, tehat a magyar utak most nem fontosak.
Nem csak BMW johet szoba, akar Audi, Mercedes is. Fontos lenne a kenyelem, es a sportossag egyszerre! Nagyon 200 lo ala nem adnam, es inkabb legyen kozelebb a 300 lovacskahoz, hozzaszoktam az erohoz.
Nagy tavolsag miatt johet Diesel is! Nagysag annyira nem fontos, tehat 7-es, A8-as, S balna nem kell, 3, 5-ben gondolkozom, vagy A6, E, egyeb mercikben... A4 is johet. Fogyasztas annyira nem erdekel lehet 15 liter felett is boven....
kb. 2-3 evre lenne csak, utana mar lesz penz ujra is, remelhetoleg.Sok autot neztem mar nemet hasznaltauto oldalakon, nagy sok gyonyoruseg van, nehez donteni, Ti merre indulnatok el? Tudom ez BMW topic, de latom van itt azert sok fuggetlen joember is. Merci, Audi is johet bosegesen! Vagyam Porsche Panamera lenne, de mire olyat kapok 20.000€ alatt....
-
Mr. Maffia
tag
Mivel ennyi penzert, mar boven kapni E60-at, igy annak nagyobb eselye van. 530i/d-k igen-igen eselyesek..... 120.000km-esekbol van nagyon sok, errefele nem szokas visszatekerni az orakat, igy ettol nem felek, hala istennek itt masok az emberek.
Hetvegen megyek at Nemetorszagba Landshutba megnezni egy nagyon igeretes Mercedes E320 Full Extra Avantgarde-t. Meg az is lehet, hogy a vegen o lesz a nyertes...... 125.000km, de megy majd atvizsgalasra.... -
Mr. Maffia
tag
válasz fekeandras #7978 üzenetére
Ekkora gepeket, majd kesobb akarok. Addigra el tudom donteni, hogy ujat vegyek, vagy ilyen nagy gepeket megint hasznaltan.. ezert kell csak ennyi idore, nem fogom megvarni a tipushibakat..... en annyira nem vagyok oda a Japan gepekert, vannak szep darabok, de maradok az Europai gepeknel.
Kenyelem azert fontos, mert a fel eletemet az autoban toltom. Fogyasztas nem erdekes, 70%-at a ceg fogja allni ugyis, akarhova megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest