- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz4bolcs
senior tag
Tényleg elképesztően jól szól sztereoban az m3 és m4. Mondjuk én tisztán kihallom a különbséget a kettő között, az m3 sokkal csilingelősebb, de a hangerővel lehet játszani. Van valami trükköd azonos hangerőre hozni a kettőt? Én most úgy lőttem be, hogy m4 maxra bass nélkül, m3 potija pedig 3 óránál.
-
Sz4bolcs
senior tag
Én holnap leszek tulajdonosa az m4 mellett egy m3-nak, azért kérdem. Azt gondoltam amúgy, hogy m3 valamivel kevésbé mélyorientált, azért is rendeltem m4 mellé. Az m4-nél sokat babráltam az első napokban eq-val, hogy a magasait kiemeljem, mert a füleim baromira nincsenek hozzászokva ennyi mélyhez, (egyáltalán a hangosabb zenéhez) és irritált, hogy elnyomják a közepet/magasat. Aztán most a napokban történt valami, már eq nélkül használom, és azt vettem észre, hogy vagy hozzászokott a fülem, vagy kitisztult a hangja, de sokkal jobban hallom elkülönítve a közepet/magasat. Nem nagyok tudok rájönni, mi történt. Ezeknél a kis hangcuccoknál van bejáratódás, ami ebben közrejátszhat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bittorrent topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest