Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delta×
senior tag
Átlagosan mikor kerül jóváírásra egy felajánlott játék pontja ? Mert akkor a mai napi sorsolásra olyan pont mennyiségben jelentkeznék csak amit perpill fut a keretem :d
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
válasz Bluerainbow #3227 üzenetére
A nemjóját szép kis csomag
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
válasz tupacamaru #3229 üzenetére
Battlefail 3 is jöhetne :d arra tartalékolom a pontjaimat ><
-
Delta×
senior tag
válasz tupacamaru #3231 üzenetére
Oké de 20 másik battlefild éhessel szemben nehéz a nyerés
-
Delta×
senior tag
válasz Bluerainbow #3490 üzenetére
Vége a koplalásnak ? vagy havi 1x ilyen is van ?
Lassan nekem is kellene már valamit adnom mert régen volt már az utolsó adakozásom[ Szerkesztve ]
-
Delta×
senior tag
Valaki nem tudja véletlen mi van akkor ah steamgifts-en nyerek és nem aktiválom az accomra a játékot ? kötelező lenne aktiválni ?
És illetve ah ugyanazt a DLC-t 2x nyerem meg az is gond ? o.ORúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
Oké köszönöm akkor megpróbálom figyelmen kívl hagyni ezeket
-
Delta×
senior tag
ohh köszönöm emberek >< bár igaz holnap lesz de jól esik nagyon
-
Delta×
senior tag
válasz Bluerainbow #3819 üzenetére
Eszméletlen pakk!!Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
Kisorsolnék egy Company of Heroes pakkot a lelkes népnek
-Company of Heroes
-Company of Heroes: Opposing Fronts
-Company of Heroes: Tales of ValorOlvasd el a leírást mielőtt jelentkezel, mivel nem CD kulcsról vagy Gift ről van szó
-
Delta×
senior tag
-
Delta×
senior tag
válasz horvathd #3854 üzenetére
átadása nem tilos mint kiderült
csak hirdetésben nem szabad hogy szó legyen róla.. vagyis nem arra értem hogy kiskapuval szabad csak
hanem egyáltalán accuntról szó sem lehet..
énmeg ugye találtam egyet régi jegyzettömbben és gondoltam oda adom valakinek aki örül neki..
nos a szabályzatbanm én úgy értelmeztem hogy adni venni cserélni haszonszerzés tilos ezzel mint mint kiderült konkrétan szóba se lehet hozni mert wasisdas lesz 30 percig o.ORúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
-
Delta×
senior tag
Ne haragudjatok tudnátok segíteni ?
(humblebundle)
Ha most a warfighter-t és azt az 5 finomságot meg akarom ott venni az mennyibe kerül nekem ?
Még ez is 1 dollár lenne ? mert egyszer azt mondta egy bölcs ember amíg nincs odaírva lakattal hogy mennyi az ár addig mind 1 dollár
Bocsánat hogy itt kérdezem de itt mindenki segítőkész és mindig kapok választRúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
(valaki meg tudja mondani humble vásárlás után KB mikor jön meg a mail a kódokkal ?)
-
Delta×
senior tag
válasz dejaris #4071 üzenetére
egyszer regisztráltam de arrol se küldött nekem semmit se .....
Hogy tudom elérni hogy megkapjam végre azokat a cd kulcsokat ? Lehet valami supportnak írni a transaction id-t hogy küldjék át g-mail emre a kulcsokat ?Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
válasz dejaris #4073 üzenetére
hát ebbe a topikba eddig csak értelmes emberekkel találkoztam de azért köszi a segítséget ....
idő közben sikerült . Csodálatos citromail 100% on üzemel[ Szerkesztve ]
-
Delta×
senior tag
válasz Bluerainbow #4298 üzenetére
Akkor a jövőben csak korlátozottan fogasz el Humble kulcsokat ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest