Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Blue Mobile
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
Ti melyik netprofilt használjátok? Nekem a következőket ajánlja fel a telefon(640ds)
- Telekom 4G/LTE
- Telekom 3G
- T-mobile 4G/LTE
- T-mobile 3GTelekom 4G-s profilt állítottam be elsőnek, de állandóan repülő módba kell tennem hogy magára találjon a mobilnet hosszabb wifizés után, most átraktam telekom 3G-re, megnézem így.. Tudom nem tudja a telefon a 4G-t..
Eddig vodafone-os netet használtam és azzal nem volt ilyen gondom.
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
20 perc telefonálás után, Elvileg! 10 napon belül kapom a 4G képes Nano sim kártyát. Először azt mondták nincs 4G képes SIM, majd pár perc zenehallgatás után bocsánatot kért az úriember és hogy márc. 1-től már nekünk is jár a 4G. Utána egy hölgy felvette az adatokat, majd meglepetésre azt mondta hogy természetesen Nano sim-et is tudnak biztosítani... Előtte meg azt mondták Nano sim még elvileg nem elérhető nekünk. Na mind1, majd kiderül
Ha első márnak is azt mondják nincs 4G, mondjátok hogy márpedig van, más is kapott már, akkor majd utána néz
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #4273 üzenetére
Megjött ma a 4G micro sim, aktiválás után tökéletes, van 4G
-
hodostamas
addikt
Ha megrendeltem a blue net extrát, és közbe lejárt a normál net(nincs megújítva) akkor utána fel kéne hogy tudjam használni az extrából fentmaradót nem? Most jött az sms hogy kikapcsolták a normál netet, weblapon látom a hátralévőt az extráról de net az nincs... wtf?
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
Nektek jó a mobilnet? nálam jelzi hogy fel tud menni de nincs adatforgalom.. 1 órája még jó volt. Előfizetés természetesen van rá..
-
hodostamas
addikt
https://www.telekom.hu/lakossagi/ofe/azonositas
ezen az oldalon hogy a rákba tudok adategyeztetni? Azt írja nem megfelelő telefonszám.. Bluemobile-t engedi? Vagy nem tetszik neki hogy számhordozós voltam Vodától?
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #6302 üzenetére
na 45 perc alatt sikerült..
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
Blue-nál hogy lesz most az EU adat roaming? Kint használva 0 plusz költség x adatforgalomig?
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPhone topik
- Wuthering Waves
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Politika
- SkyShowtime
- További aktív témák...