Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
vismaior04
üzenetére
Köszönöm a részletes választ.
Ezt nem tudtam, hogy van garantált 460 USD coin-onként a BTC mellé (már láttam valahol ilyesmit, de azt hittem ez vagy/vagy, kérhetsz majd ennyi USD-t, vagy a BTC részed) és a BCH-t sem számoltam bele (nem bízom benne, hogy számottevő értéke lesz még évek múltán).
A linkelt fórum viszont privát.
Az orosz dologról olvastam, de nekem nem tűnik valószínűnek, hogy abból lesz valami (sikerült elkobozni és kiadják japánnak ahelyett, hogy megtartják, vagy elárverezik).
Tudom, hogy nem hülyék ezek a "befektetők", és kevesebbet kínálnak, mint amire ők saccolják az értékét. A kérdés az, hogy mennyivel, illetve hogy adott személynek mennyit számít az idő és/vagy ezzel járó kockázati faktor (biztos csak olyan pénzt tesznek bele, amit készek akár 100% elbukni, és ráérnek vele akár 10 évig is, hogy bármi történjen).
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi