Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Aktív témák
-
geza12
aktív tag
Én erre gondolok, és az rövidítése:Preamlifiered output, előerősített kimenet külső végfok számára.
Egy végfokot tett rá a faszikám.
-
Undoroid
őstag
válasz SipiBcs #41700 üzenetére
Szia Cimbi!
Érdekes masina!Alig győztem kivárni, mire a végére ért a mondókájának! Túl alaposan magyarázta el!Valami hasonló elven működik a Joe-cella is!
Tááo: Nem Rudán Joe!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
fero02
nagyúr
Érdekel vkit egy hibátlan állapotú LG L1915S 19˝ LCD monitor?
-
Paul119
addikt
válasz fero02 #41703 üzenetére
jó hogy felraktad a moncsit,volna nekem is egy hyundai monitorom ami szerintem táp hibás vagy nem tudom van itt olyan szaki aki esetleg megtudná hegeszteni?
[link] hangyányit ügyes a srác[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
public73
senior tag
LOL.....
[link] -
Paul119
addikt
public73 picit spicces egyem meg a szivét
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
benzol
aktív tag
válasz Devid_81 #41691 üzenetére
Szevasztok!
Szerintem abban egyetérthetünk hogy e készülék és juliabrilke sok CPU-s dinnyéje között van valami párhuzam.. ennek az erősítőnek a hátlapja miatt már megérdemel valami állati vagy növényi jelzőt.. Moha bácsi biztos találna rá megfelelőt
(#41690) Géza: a Genius cucc valóban jó lehet egyik haveromnak is ez van, szereti.
(#41689) Paul119: wazzz... hát az biztos hogy van tűzereje a masinának... mondjuk ehhez kellet egy kis szerencse és persze a pilóta ügyessége.. főleg ha UB blokkal lőtte le...
(#41713) public73:
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
Varoz
addikt
válasz moha bácsi #41658 üzenetére
Hát ott nem jártam olyan sűrűn. Csak a Kite-nél.
Ismerős mesélte, hogy egyszer oda költözött egy rétinéger, de hamar leégett a háza, meg mindig belekötött valaki a kocsmában és távozásra adta a fejét
Aki így bánik az orkokkal, rossz ember nem lehet.A kolléga nem járt reggel 7 óra fele a buszpályaudvaron?
Geby
Volt egy hasonló eset Tenerifén, csak ott széttrancsírozták egymást a gépek.
Az egyik legnagyobb légi(bár a földön történt) katasztrófa volt. Hála az emberi mulasztásnaklittlelion21
Kellemes kis "hangcucc".public73
Szegény Belarus 52, mit élt át.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Ha már Vasmadarak, akkor egy kis zene: Iron Eagle - Old Enough to Rock and Roll
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ErikSon
tag
Estét Urak!
Hoztam nektek egy dögös lövős csöcsöt:
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Varoz
addikt
válasz benzol #41724 üzenetére
Nekem a Vasmadarak meg a Top Gun a kedvenc.
Paul119
Régen láttam már. De majd sor kerítek rá megint.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
CCCaka!
...
-
Undoroid
őstag
Joccccaka'!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Paul119
addikt
mindenki álmos?csak én szedek egyedül speedet?
-
benzol
aktív tag
ezmiez
Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
Varoz
addikt
-
littlelion21
addikt
-
Paul119
addikt
jut eszembe valakinek nincs tetováló ismerőse?
littlelion21: este van már.. és még öreg is nem megy ez olyan könnyen[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
nincs többé rossz pc játékok
-
Devid_81
félisten
Reggelt Urak!
...
-
Zodicus
senior tag
Reggelt!
-
benzol
aktív tag
válasz littlelion21 #41737 üzenetére
Szevasztok!
Ember! Tűzmadár akció .... és pont erről feledkeztem meg.. már rémlik az biza a Kék Tornádóval volt egy kazin
A Top Gun pedig asszem "rábeszélős" verzióban láttam először Csúcsfegyver címen.. a minősége meg kb olyan volt mint egy rongyosra nézett Videotékás filmé... kár, hogy az ilyen "rábeszélős" gyöngyszemek eltűntek
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #41743 üzenetére
Este időben kell az ágyba menni aludni és akkor nem leszel álmos!
-
Paul119
addikt
[link], itt le írja hogy amíg csak tanuló volt addig tudott időt szakítani de most hogy teljes munkaidőben melózik, meg pár egyéb magánéleti dolgot is figyelembe kellett vennie amik miatt inkább úgy döntött nem folytatja mert az nem lenne jó senkinek ha 1-2 havonta jelenne meg 1 videó ami erőltetett és izzadságszagú
-
benzol
aktív tag
Egy pár apróság amitől megválnék.. egy kicsit OFF-os:
Clarion ARB 2570R autósrádió(szinte kopásmentes) - 4k
Brendon-Brevi Etetőszék - 5k
2db Barum Brilantis 155/70R13 - 0HUF[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest