Hirdetés
Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #42350 üzenetére
Visszaszerzés folyamatban, ma du nálam van a cucc, csörgök ha vihető tesztre!
IBM T gépekről annyi infót még, hogy teljesen új töltővel, akkuval vannak!
...
-
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #42350 üzenetére
Okézsoké.
Került hozzám is egy X41 tegnap, 2GB ram LowVoltage proci 1.6, fingerprintreader, dokkoló. Baba nagyon, egy baja van, hogy egy 60GB-os 4200-as lemez van benne. Értem én hogy ez erősen fogyasztáscsökkentő, de kegyetlen lassú, 25MB/s a max az elején, és csökken olyan 15MB/s-re, mire a végére ér. Jó cucc lenne, csak kéne bele egy korszerű lemez, habár ezek nem hiszem, hogy sata-sak lennének, így nagyon drága lenne a csere.
Dávid, volt nálad valami 512MB DDR, nem ? Kéne.
[ Szerkesztve ]
-
benzol
aktív tag
Üdv Néktek!
///\oo/\\\
-
Devid_81
félisten
-
mezis
félisten
Üdv.!
Keresek 26-28-as kerékpárt, 12000 Ft-ig. Lehet férfi vagy női, Puch márka előnyben !
Ajánlatokat priviben kérek !
mezis
-
tááo
aktív tag
Jó napot!
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #42358 üzenetére
Sz*pjon hanyatt az ms!
Mindegy megcsináltam, de tudtam, hogy nem lesz egyszerű hiába a nagy és részletes leírás.
Többre jutottam a PH-s dolgokból, pedig képek nem is voltak, már csak a helye volt meg.Igaz a számlázó nem megy hálózatban, mert fingja nincs arról, hogy van másik felhasználó is...így most várjuk a nagy rendszergazdák legfőbb istenét, hogy visszahívjon...állítólag 1-2 órától az 1-2 napig bármikor visszacsöröghet.
...
-
-
Varoz
addikt
Megöltem a topikot. Megyek is belefojtom magamat az első vízbe amit találok.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Devid_81
félisten
-
Varoz
addikt
válasz Devid_81 #42364 üzenetére
Reméltem, hogy legalább erre előjön valaki.
Főleg a vezeték nélküli egér+bill combót, ami hivatalos win7 driverrel sem működik rendesen.
Az kemény.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
public73
senior tag
-
tááo
aktív tag
Pacák: ment egy PÜ.
Mázlista:
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Varoz
addikt
Most nem azért, hogy okoskodjak. De ha elmegy a kocsi mellett balról simán elmegy a kamion mögött.
De így legalább összetörte a motort és majdnem saját magát is.
Sőt szvsz még a kamion és a kocsi között is el bírt volna menni balra.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
benzol
aktív tag
Szevasztok!
Nem tud valaki egy ilyen vagy hasonló Game Controllert a közelben, amit csíp a 64 bites 7-es.
///\oo/\\\
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #42376 üzenetére
Holnap reggel érkezik a cucc, pedig mára ígérték!
Szerk: (#42372) public73: egyetlen UP és máris jegelve van, látod vonzzuk neked a vásárlókat!
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #42378 üzenetére
Hívtam ma reggel 8 kor az embert, ígérte is mára, de valahogy b*szott megérkezni
Most este hívtam mondta, hogy nem jött be a városba, majd holnap...de azé b*ssza meg hívhatott volna, kimentem volna a cuccért dzsaminába napközben valamikor....
-
tááo
aktív tag
Jó éjt!
-
Varoz
addikt
-
public73
senior tag
kell valakinek 500 gigás samu vinyó 6k-ért?
sürgibe holnapi átvétellel.... -
Varoz
addikt
válasz public73 #42384 üzenetére
Miért samu?
Pedig pont kéne. De így tárgytalan.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
fero02
nagyúr
2011. május 11. (szerda) 19.00
DUMASZÍNHÁZ Szarvasonfellép:
KISS ÁDÁM
HADHÁZI LÁSZLÓhelyszín:
Vajda Péter Művelődési Központ
5540 Szarvas, Kossuth tér 3.Belépőjegy ára:
:: elővételben 1900 Ft
:: a helyszínen 2400 FtJegyek 2011. április 27-től kaphatók a helyszínen és a TEX rendszerében!
-
Varoz
addikt
válasz public73 #42386 üzenetére
Aham. Nekem fontosabbak az adataim. Köszi.
Aztán sokra megyek azzal a teszttel ha ki kell b.szni a kukába a vinyót.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz public73 #42390 üzenetére
Nem olvastam én semmit. Csak adott egy laptopszerelő tesóm aki tudja mi fán terem a winchester.
De pl. stol is erősen fikázta a samut. Hidd el, okkal. A tesztek sajnos nem adják meg, hogy hosszútávon mit mutat egy adott termék.
Meg egy tesztelőnél megfordul pár db termék. Míg egy sokrétű szervizben 1 nap alatt több megfordul, mint a tesztelőnek egész életében.Tesóm konkrétan azt mondta, hogy samuhoz képest nem rossz az F3. Erre kérdeztem tőle, hogy a samu megtanult vinyót gyártani. Erre mondta, hogy azt azért nem mondaná.
[ Szerkesztve ]
-
public73
senior tag
oké, ha tesód mondja.....
én mingyá összetöröm kalapáccsal őket.....
mert én aztán elhiszem.....mert ha szar, akkor hullania kell.....na majd a kalapács.....az megoldja.....
mit mond tesód, mit vegyek helyettük?
mert akkor azt veszek......Te Dávid!
Te is törjed össze bazdki, mert Neked is ilyen szar F3-as kula van a gépedben......
kukába az ilyen szarokkal![ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
-
Devid_81
félisten
válasz public73 #42392 üzenetére
Szép jó reggelt Urak!
public73: Nekem 318 napja megy hibátlanul, halkan, és nagyon gyorsan ez a "szar" samsung HDD
Én sem szerettem anno a samukat, de az F3 nem egy kategória az eddigi samukkal.
Semmi pénzért nem válnék meg tőle!
De amúgy lehet szétverem kalapáccsal, legalább megnézem mi hajcsa!varoz: Ezt a típust csak ajánlani merem!
A samu 2.5"-el nem keverendő!...
-
benoce
tag
válasz Devid_81 #42396 üzenetére
Nem kell sokáig aggódni a Samsung merevlemezeken, eladják a gyártást, talán a Seagate le is csap rá.
Akkor vajon mi lesz a vélemény róla -
Devid_81
félisten
válasz benoce #42397 üzenetére
Marad a WD, mert az meg a Hitachit vette meg!
Seagate egyébként is ipari hulladékot gyártott, nem is keveset.
A Samsungot csakis F3 szinten ismerem el mint jó HDD.
De lassan semmi nem maradt, csak 2 gyártó mint CPU, vagy VGA téren, szóval lesz majd áremelkedés bőségesen, mivel ketten olyan piacot csinálnak amit nem röstellnek....
-
Devid_81
félisten
Szombat estére várok önként jelentkezőket városnézésre!
...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.