Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz Murder3 #7840 üzenetére

Bár nem tartozom a "nagy öregek" közé itt a topicban, és az elején is elég sokat segítettél a tanáncsaiddal, valamint most lehet 1-2 embert magamra haragítok itt, de:

Nem únod még az állandó rinyálást? Nekem 1 oldalon 200 hsz van, miből kb. 100-120 arról szól, hogy Te nyavajogsz, hogy milyen sz@r a shdaownak, és, hogy a többi szinnek milyen jó...komolyan mondom, hogy próbáld ki: írd be keresőbe akármelyik színt (fire, nature, frost), és garantálom, hogy a találtok 50-60% a Te hsz-ed lesz, ami arról szól, hogy annak van ilyen, meg olyan lapja, míg a shadow-nak nincs. Egyfolytában azt irogatod, hogy ez szar, az szar, amaz szar, csak fikázni tudsz...nem értem. Ezt az időt töltsd inkább a játékkal, vagy ha ez a játék ennyire sz@r, akkor teljesen mással.

Mióta foglalkozom a játékkal, azóta viszonylag keveset írtam ide, de folyamatosan olvasom a topic-ot, próbálok tanulni az itt leírtakból, olvasom a többiek véleményét, taktikáját, de egyfolytában az zajlik a topicban, hogy arról sírsz, hogy ez milyen szar, meg az milyen szar. Nem igazából értelek...próbálj meg kultúr ember módján viselkedni és nem egyfolytában a legtöbb szar, ratyi, fos...stb. szót belesűríteni 1 hsz-be!

(Az már mellékes, hogy a hsz-eid felét kb. 4szer kell elolvasnom, hogy egyszer megértsem, ha ez itt senkit nem zavar, hát engem se fog...)

Lehet, hogy most ezzel mélyen belegázoltam a lelkedbe - vagy itt még 1-2 emberébe, akik jóban vannak veled - de sajnálom, ez van.

Új hozzászólás Aktív témák