Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dthadder
csendes tag
Sziasztok,
Nemrégiben vettem egy Sapphire HD7870 kártyát, viszont jelenleg egy Phenom II x4 955 (ami 3.6-on jár vígan) van a gépemben, és úgy gondolom eléggé szűk keresztmetszet a proci Battlefield 4-es szempontból. Érdekelne, hogy szerintetek egy FX-6300 már ki tudná hajtani a kártyát tisztességesen, vagy inkább gondolkodjak egy FX-8320-ban?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
dthadder
csendes tag
Olvasgattam a fórumban, hogy másnak is vannak fagyások, aztán BF4 restart és mehet tovább.. Nekem viszont megfagy a játék (kb 5 perc után), kép+hang totál beakad, várhatok 10 percet-órákat, bezárni sem lehet feladatkezelőből mert billentyűzet se reagál, tehát marad a pc restart. Érdeklődnék, hogy másnak is vannak ilyen keményebb fagyások?
Egyébként win7 64bit-en megy AMD FX-6300, HD7870, 8GB rammal ha ez segít valamit a fejtörésben.
-
dthadder
csendes tag
válasz @rglaaf #18524 üzenetére
De ilyen durva fagyás, hogy win7 alól nem lehet bezárni csak annyit tudsz tenni hogy újraindítod a gépet? Azért ez elég komoly, mióta win7-et használok (kb 2 éve) nem tapasztaltam ilyet, hogy valami így befagyjon..
Remélem javítják, mert nem akarok emiatt win8-at felrakni. Köszönöm a választ egyébként
-
dthadder
csendes tag
Valakinek sikerült már stabil 60 fps-t kihozni a játékból Siege Of Shanghai, Dawnbreaker, és Hainan Resort pályákon? ..mert én nem bírom elhinni, hogy totális low beállítás mellet is lemegy az fps-em 40 alá egy FX-6300-as procival, egy HD 7870 kártyával + 8 GB memóriával. Ez valami vicc komolyan...
[ Szerkesztve ]
-
dthadder
csendes tag
válasz sixpak #22945 üzenetére
Igen, valami nagyon nem, csak azt nem értem, hogy minden játék szépen fut csak pont ez szerencsétlenkedik sajna... Dawnbreaker, Shanghai pályákon ha a felhőkarcoló vagy híd felé nézek beáll az fps-em 35-40 környékére elég aggasztó mert így nem tudok normálisan célozni. VIszont Rogue-n meg 80-100 fps-em van folyamatosan, na akkor hogy is van ez?!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hálózati / IP kamera
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...