Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
Petya2900XT
aktív tag
Ez mind szép és jó,h nincs rece...de szép kis erőforrásba kerül...csóró miminum gépigényre hajtó gamereket sajnálom már most,h ilyenek miatt nem tudnak majd játszani vele....nem lenne rossz,ha csak egy opció lenne az MLAA beállításokban...szerintem
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Petya2900XT
aktív tag
Gondolj bele,h minimumon lenne 30fps mondjuk...MLAA nékül,de ezt a csuda MLAA-t nem lehet akkor állítani,ha ez a minimum graf...azaz csinálnak nekünk egy kis beépített AA-t ami kis gépeken mégjobban legyilkolja az fps-eket...szóval ezzel a nem állítható MLAA-val meg lesz szegény kölköknek 15-20fps-e...szerinted ha lenne egy minimumra közeli géped a recéket néznéd inkább,vagy a diavetítést?
-
Petya2900XT
aktív tag
9percnyi Alpha BF3 Multi Gameplay
Rush Mode,Defender
Battlefield 3 Another 5 Minutes Gameplay
Itt már lehet látni,h milyen a kör vége és a pontozás meg az új map betöltése...Lehetséges,h a rombolhatóság nincs a maximumon még az Alphaban? ..4:37-nél elég gáz,h belelő aknavetővel a falba és semmi változás a falon...[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz sittes79 #945 üzenetére
Tudsz valamit mondani a procikihasználtságról? Mások írták hány magot kezel a FB2?Neked mennyire eszi a procid?...azt pl. tudod,h a nagyon robbanásoknál,mért esik le az fps-ed?...a proci nem bírja vagy a vga a limites? előre is köszi a válaszokat
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz polonic #1120 üzenetére
Itt most akkor mit tesztelnek végülis?....nem a rombolhatóság a lényeg...nem a 64fő tesztelése,nem a recoil beállítása..mit optimalizálnak?
mod:ha házon belül dől el a nagy beállítások sorsa akkor az a pár szerencsés aki tyubos videókat csinál nagyrészt az kinek hasznos ?[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz Illusion1010 #1122 üzenetére
Ha meg annyira reklámot szeretnének akkor ne üldözzék a tyubos felhasználókat,mert fel merték tölteni a vidiket...ha reklám legyen az...és lehessen szabadon feltölteni
[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz 7600 GS #2538 üzenetére
Már ki lett tárgyalva,h azt nyilatkozták,h márkafüggetlenek és a gépek egyik felébe 6990 volt a másikba meg 580SLI...aztán kezték pletyózni,h nem mind 580SLI az nVIDIA-s gépekből hanem egyes gépekbe 595SLI van...mi kell ezen agyalni....
mod: McCartman megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz Cybertrone #2543 üzenetére
Ezért mondtam,h pletyózni kezdtek róla ....valaki tudja,h a Dice a Bf3 után mibe fog bele?...BC3,Moh "2" esetleg valami más-t?
-
Petya2900XT
aktív tag
Voltam bent az 576-ba egy Tier1-es Moha-ért és ha már bent voltam rákérdeztem erre a DLC-s dologra....azt mondta a csávó,h az előrendelők biztos megkapnak minden DLC-t,de arra nem venne mérget,h akik megjelenés után veszik ugyazt kapják,mint a pólós előrendelők ..remélem nem lesz rinya,h leírtam
[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
Battlefield Battlefield
@
@d7gbh The open beta is available to everyone ^CT
3 hours ago
»Battlefield Battlefield
@
@merdovic Both! If you pre-order on Origins or own MoH:LE you have a 48 hr early access. Then an open beta can be downloaded after then ^CT
3 hours agoEzek mit akarnak jelenteni?
-
Petya2900XT
aktív tag
Hát nem tudom,hogy vagy ezzel a monitorozós résszel,de én is utána jártam...volt egy 768-as 460-a havernak...monitoroztam nála FullHD-ba L4D2-t 71*mega ramot evett meg...ezzel megnyugodtam én vettem egy gigás 6870-et 2gigás 6950 helyett...otthon ugyanolyan beállítások mellett nem hagyott a kiváncsiság és kipróbáltam megint a 6870-el és ott meg megevett 940mega ramot...nem tudom ez,hogy van többször is megnéztem,h ne mondjak hülyeséget,de erre még okosat nem tudott mondani senki ...most ha egy 2gigás 6950-el néztem vna akkor ott meg bezabál 1.8giga vramot?
[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
Szerintem sokkal logikusabb,h míg más 40* DC-zik a laggos bugos szerverekről egy fél óra alatt én addig singlizek....Bc2 alatt is ez volt...volt aki már számolgatta a haját amit kitépett én meg az államat keresgettem,h ez miez,mert olyan besz@rás jó volt
-
Petya2900XT
aktív tag
Olyan rövid,h a nyálamat se tudom csorgatni,mert addigra vége
-
Petya2900XT
aktív tag
pfúúú hát én most a jó magyar vírtusra váltok és mutogatok a felelősökre....mert én nem lehetek. Egyébként tleg a Facebookra postolta ki az ofic BF3 oldal akkor épp 10perce mikor ide bemásoltam...szóval én csak nektek akartam jót...tudjárok,mint Orbán bácsi
-
Petya2900XT
aktív tag
Nem teszik belém az ideget ...várhatom az kódomat még meg se tom nézni,h megjött-e,mert az a gyökér freemail "Adatelérési hiba" címszóval elküld a búsba....mondták már,h nem kéne a fmail-el szenvedni,de most telt be a pohár...lehet ott csücsül a key-em és du. 4 óta nem tok belépni
Laraxior: Én már egy 750-es Corsair tápnak is összetenném a kezem...egy 750-es BMW-hez meg még elég rutinom se lenne
[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz Scholes9 #6414 üzenetére
Ősömnek belőttem egy fél éve egy gmail fiókot megy flottul soha semmi baja nem volt vele...Freemaillel nem az első eset,h szívok...elküdtek egy hivatalos mail-t és napokkal később jött meg ilyen lehetetlen időpontba,mint pl hajnali 3...nem hiszem,h a p.hivatalba dolgoznak akkor meg amúgy is egy sima mélt küldtem magamnak és kellett neki 4óra míg elment egy 4betűs szöveg...vicc
[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
Én végigvártam 1894embert live chaten...egy órába telt,DE segítőkész csávónak csak az origin acc nevemet mondtam...azt mondta,h megnézi a Moha-t az accon..és egy perc mva már küldte a kódot...nem értem,mért nem lehetett ezt hamarabb ...most tölt a gamma szerencse,h megyek focizni,mert nem tudnám kivárni,h lejöjjön
-
Petya2900XT
aktív tag
I eligible for that, because I bought Moha 2010 and I register it on Origin. I didnt get any email with the code.My Origin name is XYZZS i hope you see Moha in this account and I finally get my code....ezután megkérdezte,h pc-s vagyok..mondom ja...aztán már írta a kódot...kb ennyi..az angoltudásom már igenigen kopottas már egy éve nem írtam angolul egy szót se
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz sittes79 #7016 üzenetére
Nah a kis 9550-em és 6870-em egész szépen állja a sarat...FullHD-be teljesen fullon a min fps 26..mondjuk ezt még a régi 10.9-el toltam...mindjárt dobok egy previewet..nem tudjátok mennyit gyorsít átlagosan?
A játék egyébként durva ....a hangoktól ámulok pedig csak egy kis Sennheiser fülesem van alaplapi integrálttal.A szerverkeresőbe a 2. szerverre már fel tudtam lépni és nem is volt dc....van aki már 29-es....omg én meg most kezdem,mint nagy early accesses
Neró,mint klántárs csak tolnunk kéne egy kört[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz Cybertrone #7100 üzenetére
Én is a földön járok..tudom ...csak azt se tudom mit kéne fejlesszek,h jól fusson tényleg...proci se ártana más,de akkor meg ram meg lap is kell,de a vga-se túl erős így FullHD-re...de mindre nincs pénz,szóval nem tudom melyik ujjam harapjam meg
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz Cybertrone #7126 üzenetére
Most lestem egy kis Afterburnert....80-85%-os procihasználat meg folyamat 100%-os vga...hümmm...akkor lehet egy másik 6870-kéne ide...csak rettegek,h szívni fogok a CF-el..meg a tápomat is el kéne passzolni akkor,mert a 520 Corsair harmat lenne egy CF-re
-
Petya2900XT
aktív tag
Egyre jobban kezdem azt hinni,h jó döntés volt az a "fene drága" 576-os pólós előrendelést leadnom anno....mondjuk sehol nincs leírva a rendelésembe a póló szó....sőt a DLC-ket sem tűntetik fel a LE-s rendelésben,h járna
-
Petya2900XT
aktív tag
Ő lenne egy "kis" problémám srácok...
Előrendeltem a BF3-at az 576-ba PC-re...a megrendeléseim közt ott is van..ez oké,de ma néztem a listába ha rákeresek a BF3-ra csak Boxos meg Ps3-as verziót árulnak...wtf ....akkor most 576 nem árul majd egyáltalán PC-s BF3-at...nem hinném,hogy a naprakész oldalukra pont ezt a játékot felejtenék el felrakni6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz Viper26 #13855 üzenetére
Most hívtam fel őket...Azt mondták,h aki megrendelte az természetesen megkapja...csak azt mondta,h nem tudja pontosan,de valószínűleg csak megjelenés napján mehetek érte..azaz az 576-os előrendelők csak pénteken leshetik meg,h mit rendeltek
-
Petya2900XT
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz nanorambo #15578 üzenetére
Lendületből hívtam a Kecskeméti 576-ot,DE nagy meglepetésemre az ott dolgozó fószer megköszönte az infót,mert még nem tudott róla,h 576.hu-n már kint van,h holnap lehet osonni érte ..szóval azt mondta lehet..de ez nem biztos majd hív...érzem,h előbb hívom én őt,mint ő engem
[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz Oppenheimer #15799 üzenetére
Egy filmet végignézel,semmit nem te irányítasz benne...ellenben ha te irányítasz egy karakteret egy 24fps-es videóban olyan szintű lagg van,h borzalmas...látom,h oldalt az enemy rántok az egérek 30fps-el és lelőtt mire odanéztem ugyanezt 100fps-el még lehet,h én nyírom ki a server lagg és hitbox hibája miatt(lásd bc2)....nagyban függ a grafikai motortól ez tény,de a legtöbb motor meghálálja a +fps-t.....A Crysis volt ez egyetlen példa amit 30fps-el is tudtam élvezni,de azóta egy motor se tudta ugyanezt
Szerk:Akik már játszanak és az "új" Ultra beállítás több Vramot kér,mint eddig...esetleg meg tudnák nézni nekem?[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
Emberek azon kívül,h rájuk borítom az asztalt tudok tenni valamit,ha nem kapok 576-ból e-mailt majd a DLC-kkel?..a rendelésbe nem írtak DLC-ket csak annyit,h LE...ezen felül mi a bánatért nem tudják belerakni a DLC-ket egyből?
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest