Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Németh Péter #4250 üzenetére
Vársz, és legyen pénz kártyádon. Anno Mass Effect 3-nál játszotta ezt el nekem. Pénzt nem vont le, de játék megjelent a listámban, aztán premierkor meg levonta az árát. Egy kört esetleg mehetsz a supporttal, hogy mi a helyzet.
Live-Die-Respawn
-
Olympos
aktív tag
Semmi gond, elsőnek ez történik meg, regisztrálja a kártyádat az Origin, ennek költsége kb. 200 HUF között mozog.
Ha ez megvan és le tudta vonni, akkor kapsz intstrukciókat levélben vagy bárhogy; a lényeg, hogy mehet tovább a rendelés.Már nem emlékszem erre, hogyan csináltam ezt réges rég, de ez volt a menete, hogy minden fizetős opciót megterhel egy összeggel, legyen az PayPal vagy bankkártya.
Arra viszont nem emlékszem, hogy ezt az összeget vissza is adták volna úgy, ahogy a PayPal teszi, amikor elsőnek regisztrálod be a bankkártyádat. -
nagyúr
Énis elgondolkodtam amugy az Origines vásárláson... főleg ha befuccsol tényleg a funstock-os előrendelésem, ahogy jelenleg kinéz.
Trükköztél is vagy fullba megvetted a 130 EUR csomagot?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest