Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2011-es PC-m amiben annak idején vettem egy Geforce GTX560Ti Gigabyte videókártyát. Két ventilátoros. Sajnos az egyik ventilátor a pc bekapcsolásától számítva pár percen belül nagyon hangos lesz és lassabban is forog mint a másik ventilátor. Kitisztítottam az alatta lévő részt, elég dzsuvás volt, de a helyzet változatlan, szinte nyekereg, mintha a végét járná. Feltelepítettem az MSI afterburner progit hogy növeljem a fordulatszámot. Ha közvetlen bekapcsoláskor indítom el és 100%-ra állítom a ventilátorok sebességét nem nyekereg a hibás ventilátor csak hangosabb lesz a nagyobb fordulatszám miatt. De ha lecsökkentem vissza 40%-ra pár perc és elkezd szenvedni megint. Mi lehet a gond szerintetek? Van erre vmi gyógymód egyáltalán? Lehet csak az egyik ventilátort cserélni ennél a típusnál?
[ Szerkesztve ]
-
oxide83
aktív tag
válasz Csupingo #75651 üzenetére
Csavaros volt az alja, de kár volt szétszedni mert nem néztem meg tüzetesen a ventilátor felépítését és alulról a matrica levételével csak az áramkörhöz lehet hozzáférni. A felső matrica levételével pedig egy vékony műanyag, átlátszó ablak fedi a mechanikus részt. Viszont szerencsére van egy kis hézag az áramköri rész és a mechanikus rész között ahová betoltam a wd 40 vékony fúvókáját és belespricceltem több oldalról is a tengelybe. Most megy negyed órája a gép és úgy néz ki bevált, csendes és nem kínlódik hangosan . Köszi a tanácsot!
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan Intel integrált videókártya amely támogatja a 4k mellett a HDR-t is? Az Intel® UHD Graphics 630 4k-t tud de HDR-t nem támogat ha jól tudom. Más ötletek? Ha nem integrált akkor mit tudnátok ajánlani? Középkategóriás gépet raknék össze többek között 4k filmezéshez és a HDR fontos lenne, de játszani nem fogok, így nem kell izmos kártya csak a 4k HDR menjen zökkenőmentesen.
[ Szerkesztve ]
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan Intel integrált videókártya amely támogatja a 4k mellett a HDR-t is? Az Intel® UHD Graphics 630 4k-t tud de HDR-t nem támogat ha jól tudom. Más ötletek? Ha nem integráltat akkor mit tudnátok ajánlani? Középkategóriás gépet raknék össze többek között 4k filmezéshez és a HDR fontos lenne, de játszani nem fogok, így nem kell izmos kártya csak a 4k HDR menjen zökkenőmentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest