Hirdetés
Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz bishopx2 #36023 üzenetére
Igen mert driver nélkül csak a 2D-s órajelek üzemelnek. Egy bios cserét megér a dolog. Legfrisebb biost tessék feltenni.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
kriszbon
őstag
válasz bishopx2 #36026 üzenetére
Estleg (itt) többet megtudsz, és kezdheted mindjárt az 1hsz-al.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
-
kriszbon
őstag
válasz bishopx2 #36031 üzenetére
Akkor mégsem olvastad el rendesen, mert ott van hogy megcsinálhatod automatikusra az írást(autoexec.bat).
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
7Heads Drago
veterán
válasz bishopx2 #36034 üzenetére
Szerény véleményem szerint te ezt windows-ban akarod futtatni.
Floppy lemezről DOS-ban kéne indítani a gépet, és ott kell futtatni nvflash-t. A DOS ablak az erre nem jó.
És azért hogy ne kelljen sokat gépelni DOS-ban az autoexec.bat-ba be kéne írni előre a parancsot és utána azt már csak futtatni kell.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
kriszbon
őstag
válasz bishopx2 #36041 üzenetére
Nos nekem meg eszembe sem jutott hogy te nem Dos alól akarod indítani, ezért nem értettem hogy miért nem működik az Autoexec.
-
Alister71
nagyúr
válasz bishopx2 #36049 üzenetére
2 db floppy lemezre lesz szükséged, Az egyikre csinálsz egy rendszerindító lemezt. A másikra rámásolod az nvflast.exe-t és a többi hozzá tartozó file-t. A 8800GTS bios fájlt nevezd át valami egyszerűbbre, pl. newbios.rom-ra. Tehát a kiterjesztése ne bin, hanem rom legyen. (total commanderrel egyszerűen át lehet írni) és másold rá ezt is. Elindítod a gépet, a biosba kijelölöd a floppyt első bootnak és elindítod a rendszerindító lemezzel. Miután elindult és kitekergette magát parancsra fog várni A: fog villogni.
Kicseréled a floppyt, majd beírod a következőt: nvflash newbios.rom
Elindul az nvflash, megkérdi, hogy akarod-e tényleg, nyomsz egy entert és megcsinálja a frissítést. Ha kész ctrl+alt-del-el újraindítod a gépet. Miután visszaállítottad a hdd-t első bootnak és restartolsz, kész is van.Alister from Hell
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest