- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
donjohnson #49824 üzenetére
Igen, sejtettem en is, csak gondoltam megkerdem itt is, hatha tapasztalt valaki mast.
Akkor ez ilyen. Koszi neked is.
-
Yeffy
veterán
Udv,
van egy ceges Dell WD-19 dokkolom, amit eddig Dell Latitude notikkal tudtam ugy hasznalni, h a dokkon levo bekapcsologombot hasznaltam a notesz sajatja helyett. nemreg kaptam egy uj HP Elitebookot, egyelore nem tudtam ezt a funkciot ujfent mukodesre birni. a Delles notikkal, ha radugtam, a dokkolonak is elkezdett vilagitani a bekapcsologombjaban a kis LED, a HP-nal nem csinalja. gondolom nem veletlenul.
probaltam tobb Elitebook-kal is, ugyanaz az eredmeny.eddigi kereseseim azt az eredmenyt mutatjak, h ez a funkcio csak Dell laposokkal mukodik, es ott sem mindegyikkel. igaz ez? nincs ra semmilyen mod, h tudjam a dokk bekapcsologombjat is hasznalni?
-
Yeffy
veterán
válasz
ricsi99 #44739 üzenetére
szerintem ezzel kicsit eltevesztetted a hazszamot. senki sem "kuzd az elveiert", vagy ul samlin, netan kalitkaban. es még csak 3 monitorom sincs.
az optimalis helykihasznalasra torekszem. jelenleg igy tudom megoldani, es megegyszer mondom, nem sul meg. irodai laptoprol beszelunk még mindig, ami kap elegendo levegot.
kosz a kommenteket.
-
Yeffy
veterán
válasz
SeniorTilla #44697 üzenetére
nem a bérlettulajdonos dolga.
na latod, itt fogtad meg a lenyeget. a gep van ertem, nem en oerte, illetve mivel csak igy tudom megoldani, ezert igy jart. munka/fogyoeszkoz, nem babusgatni valo mutargy. adjanak kisebbet, amit el tudok helyezni egy allvanyon.egybk meg nem valami erogep, illetve van korulotte annyi hely, h ventillalni tudjon, ne felj. vagy szerinted mindenhol optimalis legaramlat, paratartalom, stb kozott dolgoznak a noteszek? be is baszna, ha minden iranyban legalabb 4-5 cm hely nem lenne eleg egy irodai laptopnak.
hozzateszem, a sajat laposom az asztal szelen van felallitva, mondjuk az erosebb is ennel az integralt GPU-s csodanal, lsd. adatlapom.Az USB-C nevében pedig benne van, hogy USB, mit kell azon csodálkozni, hogy ez is egy USB? A Thunderbolt szerinted milyen porton működik? Megfejtés: USB-C-n.
nagyszeru, h te ezt igy tudod, en nem ezzel kelek, es fekszem. tudnek en is olyanokat bekerdezni, ami nekem trivialis, neked meg nem. megsem teszem.
legkozelebb lehetne kevesbe kioktato jelleggel? vagy ha nem megy, akkor nem kotelezo hozzaszolni.(ha már kacsintgatunk)
Normális gépeknél az USB-C a TB monitor kimenet is.
nem tudok rola, h ez tudna TB-t is, de ha igen, es mehet ra TB-s dokkolo, orommel hallom.
de mivel kozvetlen HDMI + dokkolon keresztuli HDMI parossal sem megy a nagy monitor nativ felbontason, itt szerintem ezt el lehet engedni. ennyi a savszel, amivel gazdalkodhat. gondolom ez is HRB2-ot bir csak. -
Yeffy
veterán
válasz
ricsi99 #44691 üzenetére
en is erre tippelek.
igen, azt vagom, h a Type-C csak egy ujabb USB iteracio, a TB jobb e szempontbol.
van rajta VGA kimenet, igen (hogy nem bir mar kidogleni a soros porttal egyutt lassan 2022-ben, szamomra rejtely), viszont a kisebbik monitoron nincs, csak HDMI meg DP, sz'al akkor ahhoz kell atalakito. azt még kiprobalhatom, de felek, h ezzel is elojon ez a "kilog a kep a monitorbol" effektus.dokkolot nem tudom elengedni, kell a bekapcsolo gomb miatt, mivel szukos a helyem az asztalon, ezert csukva, a monitor ala bedugva él a notesz.
lol, konnyu azt mondani, h milyet kerjek. ezt is megorokoltem egy korabban ott dolgozotol. kernek en, de ezt a lobaszo meretut sem cserelik egyelore 13-asra, erosebb procival. hiaba ugattam el nekik, h nincs is ennyi helyem, nehezebb hurcolaszni, lassabb is, plusz ugyis kulso monitorokkal dolgozom, nekem nem kell ekkora. elvileg ujevkor kapok valamit, ami jobban megfelel a celjaimnak.
koszi amugy a valaszokat.
-
Yeffy
veterán
válasz
ricsi99 #44684 üzenetére
igen, fent van a driver rendesen.
a vibralas a korabbi helyzetekben allt elo, amikor a kisebbik monitor kepe "lelogott" a monitorrol. mostani felallasban (nagy monitor miniDP, kicsi HDMI, mindketto a dokkoloban) nem vibral, csak a nagy monitort nem lehet 1440p-re beloni.kozvetlen csatlakoztatva, vagy ha csak a nagy van a dokkolon, semmi hiba, felbontas, kep, minden ok. soval egyre inkab hajlok erre a hardveres limitaciora, mert "regi" a proci/lapos.
-
Yeffy
veterán
Udvozletem,
van egy ceges Dell Lati 5590 15.6" notim, amihez home office-ban 2 monitort hasznalnek, egyik 32" 1440p, a masik 24" 1080p. ket fele dokkolot lehet kerni hozza, az egyik a regebbi, WD15, a masik az ujabb WD19.
jelenleg az elobbim van, amivel felbontasbeli problemam adodott, nevezetesen, ha miniDP-n csatlakoztatom a nagyobbikat, HDMI-n a kisebbiket, ha egyszerre mennek, a nagyobbik nem allithato be 1440p-re, csak 1080ra. ha egyedul csatlakoztatom, akkor igen.
ha miniDP-n megy a kisebbik, a kep vibral, es kb fel centire "kilog" mind a negy szele. ezt nem ertem, mitol lehet, de ez igy hasznalhatatlan.fellapozva a WD15 kezikonyvet, az latszik, h 2 monitorral csak FHD-ig mehetek. mig a WD19-es szerint elvileg felmehetek 1440p-ig is, igaz, csak a harmadik, HRB3-as feltetelek teljesulese eseten. ez azt jelenti, h mivel a monitoroknak csak 1.2-es DP, viszont 2.0-s HDMI-juk is van, ezaltal ha a nagyobbikat HDMI-n, a kisebbiket DP-n keresztul dugom be, mukodni fog, amit szeretnék? DP1.4 + HDMI2.0: QHD (2560 x 1440) @60 Hz
vagy honnan tudhatom meg, h melyik HRB mukodik az en laposomon?tudna valaki segiteni, kicsit elvesztettem a fonalat. mielott rendeltetnek a ceggel egyet az ujabb dokkolobol, jo lenne tudni, h egyaltalan mukodne-e ugy, ahogy azt en elterveztem.
-
Yeffy
veterán
válasz
tomchy #44423 üzenetére
koszi mindkettotoknek a valaszt.
erdekes tudni, h az atalakitozas csak egyiranyba mukodik.igen, ilyen D6000-es van a jelenlegi munkahelyemen, ha lenne ilyen bekapcsologombbal, tokeletes lenne.
amit szeretnek, az az, h a sajat Clevo laposom, amin csak Type A van, be tudjam kapcsolni a dokkolon levo gombbal, mikozben vegig le van csukva a teteje (menne monitor ala, helyszuke hianyaban), mint ahogy azt az altalam linkelt Dell-lel tudom peldaul. nyilvanvaloan a portok hasznalata mellett. tokmindegy, milyen marka dokkolojaval.
ha tolteni nem tud, az nem gond, maga a lapos nem lenne hurcolaszva, max evente kb 3x, arra maradna a sajat AC toltoje.
ilyen opcio letezik?
-
Yeffy
veterán
Udv,
Erdeklodni szeretnek, h az ilyen, vagy ehhez hasonlo Type C-s Dell dokkolok mukodnek Type A-n keresztul mas gyartok laptopjaival? Kerdezem mind a periferiak, mind a bekapcsolo gomb mukodesenek vonatkozasaban.
Ha nem, van olyan hasonlo dokkolo, ami javasolt es mikodik?
-
Yeffy
veterán
válasz
SeniorTilla #43980 üzenetére
kis pontositas, taiwani lesz az, nem kinai. meg ha majdnem ugyanaz is.
a lapos altalanos/epitesi minosegevel nincs bajom, ami miatt nem valasztanam tobbet, az ez a tamogatasi ido, meg mert feleslegesen nagy, desktop replacement-nek vettem, ennek megfeleloen hordozni nem egy alom. plusz nem is kell igazabol lapos, nem hurcolaszom annit. hazautazast kibirom nelkule.
de a tobbi resszel abszolute egyetertek, ez nem support. plane 4 ev utan. inkabb vettem volna Dell-t, azzal dolgozom evek ota. megha abban nem is lehet csereberelni a CPU/VGA-t, mint pl ebben. egyik szempont ez volt, ugye PC-s mindset, de igazabol tokmindegy, vegul nem lett "kihasznalva". plusz nem is megy bele akarmi igy sem.
-
Yeffy
veterán
válasz
SeniorTilla #43976 üzenetére
Clevo, mint noname?
de az kb teny, h ez lesz az uccso laposom toluk. de nem feltetlen emiatt. -
Yeffy
veterán
válasz
I02S3F #43972 üzenetére
sajnos nem
kozben irtam a nemet reszlegnek, ezt a valaszt kaptam:
Unfortunately, we cannot offer repair service for your XMG Laptop, because it has reached EOL (End of Life).
The manufacturer of the barebone has ended the production of spare parts.
The stocks of all our suppliers in Europe and Asia are empty.
Unfortunately spare parts of other manufacturers are not compatible.akkor ez kb tenyleg ennyi volt. ha csak nem talalok valahol elfekvoben meg.
-
Yeffy
veterán
szep estet kivanok,
tudna valaki segiteni, merre talalok a forumon alkatreszkeresot? laposomnak (Clevo N170RD) doglodik a billentyuzete, a jobb oldali betuk jo resze nem vagy nehezen mukodik. szerintem valami folyadek beszivaroghatott.
felvettem a UK forgalmazoval a kapcsolatot, ahol vettem, akik azt az infot adtak, h mar sajnos nem gyartanak/kaphato hozza billentyuzet. elvileg a gep megegyezik a Schenker XMG A706-al kepek alapjan.
lehet valahol kapni vagy rendelni hozza billzetet? angol lenne az elonyos, de ha mas nyelvu, az sem a vilag vege, atcimkezem.
udv
-
Yeffy
veterán
válasz
Pyttawrx #39899 üzenetére
na, kis update, ha erdekel.
VGA porttal mukodik a kulso monitorom, ugyan csak fHD-ig, de megy. (meg is lepett, h odaig tud skalazodni azzal az ezer eves szabvannyal!) DP-n szinten, HDMI-n nem akar egyedul tovabbra sem.
viszont HDMI megy a ceges laposommal.sz'al en tovabbra is csati/videokarira gyanakszom.
egy ket restart utan, illetve a beepitett kijelzovel egyutt is mennek azok, amiket fentebb taglaltam, h mukodnek.
amit meg eszrevettem, h most a hangeroszabalyzonal a DP csatlakozas ota Nvidia HD Audio-t ir, mint elsodleges audioeszkozt, HDMI-nel nem ez volt, ha jol remlik, Intel-t irt. ez gondolom azt jelenti, h a ket csati a ket kulon vga-ra van kotve?
egyeb tipp/otlet esetleg, mit nezzek/probaljak?
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz
Pyttawrx #39894 üzenetére
pontosan. es total random, mikor van kep, mikor nincs, tegnap este pl kb 8 ujrainditas utan is volt kep, meg ha rendes "power cycle" is volt.
vasarnap meg kb 10 inditas utan volt hajlando egyaltalan kepet adni a sajat kijelzojere.
szerzek meg ma be VGA to VGA kabelt, meg hazaviszem tesztelni a monitorral a munkas laposomat, ha nem jutok elorebb, behozom meloba a privat laposom, itt van jopar monitor, amivel tudom tesztelni, tobbfele csatlakozasi moddal.
ezen, meg a FurMark-on kivul nicns mas otletem, mit kene meg esetleg tennem, vagy tesztelnem, de ha van otleted, szivesen fogadom.
-
Yeffy
veterán
válasz
Pyttawrx #39890 üzenetére
remek, ettol tartottam
VGA-t, amire en tippelek egy ideje, mivel vagy mikkel lehet tesztelni? avagy mi(ke)t tudok csinalni vele? nemreg jatszottam a laposon vagy egy fel orat, igaz, regebbi (10+ eves) NFS-el, de ment hiba nelkul.
az LCD-t en azert tennem hatra a listan, mert most is a laposon irom ezt a hsz-t, es a LCD most muxik f.szan. de persze javits ki, ha tevedek.
-
Yeffy
veterán
Szerintem ez a kubuntu nem akar indulni, mar 10 perce varok, es semmi. Meg csak nem is latom tekerni, vavy dolgozni a gepem.
Korabban probaltam safe graphics-al inditani, azzal indult azonnal, es ki tudtam valasztani a kiprobalast, de nem ismerte fel a HDMI-t, gondolom butitott driver miatt.Egyeb otlet? Vagy valamit rosszul csinalok, h nem indul?
-
Yeffy
veterán
válasz
Pyttawrx #39887 üzenetére
Ok, akkor varok.
Kozben vagy 10x mar ujrainditottam a lapost, mert nem birtam rajonni, melyik a BIOS meg a boot menu billentyu, elobbit reseteltem, egyelore hibatlanul indul a built-in display, de a kulsot win alatt tovabbra sem ismeri fel.
Nezem linux alatt, hatha valtozas van
-
Yeffy
veterán
válasz
Pyttawrx #39879 üzenetére
uhh, varjal, ennek utana kell gugliznom
sose hasznaltam meg Linuxot, plane nem ilyen on-the-go-t.nezem.
szerk: ja, azt meg hozzatennem, h amikor nem "indul" a beepitett kijelzom, akkor nem csak a Win toltesekor, hanem mar maga a gyarto UEFI/BIOS logojat sem mutatja. total fekete, csak hattervilagitas van.
-
Yeffy
veterán
válasz
Pyttawrx #39877 üzenetére
zsir.
akkor megprobalom osszeszedni, elore is elnezest, ha kisse hosszu lesz.
van az adatlapomon szereplo Clevom, a szinten adatlapomon talalhato BenQ monitorral hasznalom par hete, utobbit nemreg szereztem be. altalaban ugy hasznaltam, hogy kikuldtem HDMI-n a kepet, a beepitett monitort meg lekapcsoltam, csak a billentyuzetet hasznaltam.
tegnap delutan egy YT review-ot neztem a BenQ-rol, mert nem birtam rajonni, h mi lehet kozepen az a ket, kis kameranak latszo kocka. kiderult, h azok kozelseg, meg fenyerzekelo szenzorok. utobbi funkcio tok jol jonne szamomra, imadom a mobilokban is. bekapcsoltam, par percig tesztelgettem, nem lattam kulonbseget, hat vissza kikapcsoltam oket a monitor menujeben.
utana ossze akartam hasonlitani keptukrozessel, melyik monitoron hogy mutat az adott video (AMVA vs IPS), emlekszem, a beallitasokban atallitottam arra, h mindket megjelenitot hasznalja, de miutan tobbszor is leokeztam, ugyanugy visszaallt egybol/maradt a meglevo, 'csak a kulsos monitor hasznalata' opcion.
nem ertettem az okat, bar gyanus volt, dobtam a laptopnak egy restartot, es azota tart a kalvariam, miszerint a kulso monitorom nem kap kepet HDMI-rol, es a belso monitorom is jopar ujrainditast kovetoen kap csak kepet. olyankor mukodik hibatlanul, kapott jatek-, meg FurMark tesztet, megy hibatlanul.szereztem be uj, bontatlan HDMI kapelt, azzal sem megy a kulso. kivettem vinyot, memoriakat, akksit, inditottam lapost, ugy sem adott kepet a sajat monitora. probaltam egy modullal, ugy sem, visszaraktam mindent, egy ket restart utan mukodott. leszedtem csokkentett modban legutobbi update-et, VGA drivert, amit aztan visszarkatam, semmi valtozas. nappaliban levo 4K TV-re rakotottem a lapost HDMI-vel, amikor epp hajlando volt a sajat kijelzoje mukodni, egybol hallottam az 'uj hardver csatlakoztatasa' hangot, es ment is mindketto, tukrozessel. miutan ujrainditottam, akkor mar csak a TV-re kuldte ki a jelet, a belso monitor fekete maradt, el is tunt a beallitasok kozul a ket monitoros lehetoseg.
lovesem sincs, mitol lehet ez az ad-hoc mukodes. gyanakodtam HDMI csatira, de a TV ment rola. holnap kolcsonzok egy VGA kabelt, es azzal is megprobalom. jelenleg videokartyara gyanakszom, de akkor meg miert van ez a total random jellegu mukodes? nem teljesen doglottnek kene lennie?
a belso kijelzo vagy egy honapja volt cserelve vattaujra.amikor nem mukodik a sajat kijelzom, akkor is hallom a 'hardver csatlakoztatasa' hangot inditaskor (wireless eger), meg latom a vinyo LED-et dolgozni. sz'al a gep megy, csak valamiert nem kuld jelet?
en nem hiszem, h a szenzoros tesztemnek lenne hozza barmi koze, nem latom az osszefuggest.valakinek tipp, vagy otletek, mit nem latok, mit probaljak, netan valami logok, amik rogzithetik az esetleges hibakodot, ha van?
megorjit, h itt b*szakszik nekem.koszonom, aki elolvasta, es meg segiteni is probal.
-
Yeffy
veterán
Udvozletem,
Laptop hibaval is irhatok ide, jo helyen jarok?
Egy eleg fura hibaval szembesultem, es elegge elakadtam... -
-
Yeffy
veterán
Sziasztok,
remelem jo helyre irok, es nem lesz tulsagosan OFF topik, de nem talaltam igy hirtelen szerelos topikot.
Van egy Clevo laposom (ha szukseges, adatlapomon csekkolhato), amiben valami erintkezesi hiba lehet a vinyoval, mert nagyon ritkan, ha nezek valami videot a laposon, ami a HDD-n van tarolva, beleporgetek, erre kifagy a medialejatszo, aztan meg komplett eltunik a vinyo. Mint ha kihuztam volna. HDD Sentinel, eszkozkezelo, semmi sem latja, restart segit rajta. Restart utan pedig latom a Sentinelben, hogy kiirja, hogy problema volt a lemez adatkapcsolataval, ellenorizze a kabelt, stb, es novekszik a szamlalo/romlik picit a kondicio.
Nos, egyreszt ennek szeretnek utanajarni, masreszt szeretnem kicsit kifujni, kiporolni a gepet, de sajnos falakba utkoztem, pontosabban beszorult, agilisen ellenallo csavarokba:
Van elvileg passzolo csavarhuzo keszletem, de egyszeruen nem birom ezeket a csavarokat kimozditani a helyukrol. A tobbi oldalt/lent az nagyobb, azok mennenek, de ez a hatlap felettuk van, addig nem tudom leszedni a tobbit/hozzaferni a merevlemezhez, amig ezeket le nem szedem. Sajnos mar kisse "elnyalodtak" a fejeik, de csak nem akarnak jonni.
Van valakinek valami otlete, tippje, hogy mit lehetne veluk kezdeni?
Masik kerdesem, hogy a tapipadon a borito matrica vagy micsoda elegge csunyan el kezdett lekopni, van valami speci valtozat, amit erre kell neznem, vagy meretben/szinben passzolo barmelyik megfelelo mondjuk eBay-rol?
Koszonom a segitseget elore is.
Udv
-
Yeffy
veterán
válasz
NEMO1968 #30836 üzenetére
koszonom a valaszt mindannyiotoknak!
csekkoltam ezt a skype-ot, ugyanugy mar el se indul a telepito. szoval ezek szerint a Clevo letiltatta a Win7 alatti hasznalatot, hogy vegyek uj wint. fasza.
szoval ugy nez ki nem marad mas, le kell szednem a 10et. kiprobalom, felrakom, hasznalom par napig, aztan majd veszek hozza egy license keyt. van itt is aktivalasi ido, mint a 7esnel volt anno, ugye?
van egyebken erdemi kulonbseg a home es a pro kozott? melyiket ajanlott valasztani normal usage eseten?
persil: van errol esetleg valahol egy link, vagy lista, hogy miket kell beloni ahhoz, hogy minimalisra allitsd a kemkedest? miket kell es hogyan kapcsolgatni?
-
Yeffy
veterán
hello ismet mindenkinek,
lenne meg egy kerdesem a lapossal kapcsolatban, amivel meg sohasem talalkoztam, pedig mar nem egy pct/lapost telepitettem "palyafutasom" soran.vettem ugye egy Clevot, i5-el, 120as Kingston M2 SSDvel, holnap erkezik bele meg 2TB HDD, es telepitenem fel ra a programokat, drivereket (nem kertem ra oprendszert, van sajat, bevalt win7em, Home Premium SP1), fel is ment ra szepen ugye, driverek is, dobnam fel a skype-ot, erre a legutobbi telepitojet nem engedi telepiteni, de talaltam egy kb 2 evvel ezelotti telepitot, az felmegy, viszont ott meg nem hajlando kapcsolodni. mar nem tudom, hanyszor raktam fel sikeresen ezt a wint, meg a skzpe-ot is hiba nelkul, sosem fordult meg ilyen elo velem.
felhivtam a Clevo-t, ok azt mondtak, hogy egyertelmuen a win7el van baj, millio visszajelzest kapnak az ugyfeleiktol win7el es inkompatibilitassal kapcsolatban, mar nem tamogatott oprendszer, blabla, valtsak 8.1re vagy 10-re.
ez igaz lehet? nem ertem, mi a tokom az, ami ebben a laposban nem engedi kapcsoldoni a skypeot, a 8+ eves, recsego ropogo, pentium procis asusomon meg ugyanezek vajsiman kapcsolodnak??? wtf?? valami chip lehet benne? egyaltalan van barki szerint barmi megoldas eletet lehetlni bele win7 alatt?
vagy nincs semmi mod ra, hogy kihagyjam a kembajnok 10est a mokabol?koszonom!
-
Yeffy
veterán
hello Mindenkinek!
nem szoktam ilyen helyre irkálni, általában sikerül minden problémámat megoldani, de most lukra futottam, nem boldogulok. nagyon megköszönném, ha valaki segítene, akár privátban is!
szóval: vettem magamnak karácsony/szülinapomra egy Clevo laptopot (UK-ben élek, de mez most mindegy), amire nem kértem oprendszert, van saját Win7-em.
ők ennek ellenére a gyártás végén a tesztelésekre feldobnak rá egy teszt win10-et, mai 30 napig él. plusz demonstrálni, hogy minden müxik rajta rendesen.ez mind szép és jó, dobnám fel a saját win-emet, de se DVD-ről, se pendrive-ról nem hajlandó felmenni. lemez esetén ha arról boot-olok, elindul a telepítő, majd a "Starting Windows"-nál egyszerűen megáll minden, a lemez is, az USB-t meg felismeri az UEFI, de nem tudok róla bootolni, mert kéri, hogy "select proper boot device or load media"!
WTF??? mi a tökömet tudok ilyenkor tenni? valaki tud segíteni?
jelenleg csak m.2-es SSD van benne, vinyót ma rendelem mellé.köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass