Hirdetés
Aktív témák
-
Buster17
addikt
hali.
feltettem a hp wirelles assistenst de nincs wifi. vagyis be se kapcsolodik mert nem vilagit kéken. otlet?[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
válasz dptrsk #42601 üzenetére
Szia,
Csináljuk úgy hogy kérdez meg rizso kollégát először, hogy mi a véleménye erről a konfigról, utána ha még aktuális megnézem Neked én is. Esetleg nem árt itt is véleményeztetni: Milyen notebookot vegyek?
Jelezzél vissza, köszi!
Üdv, Dell XPS
-
Buster17
addikt
válasz Dell XPS #42610 üzenetére
vga hang assistant chipset meg mèg valamien drive van fent. telefonrol töltöttem le
wirelles asistenbe ir vmit angolul meg tovább vezet az eszközkezelöbe. ott 3 !jel van
egyéb eszkozokon belul - halozati vezerlo, ismeretlen eszkoz es modem a high definition audio buszonhp 530
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
Udv
Adott egy asus x51r tipusu laptop, volt benne 1gb ram gyarilag, raktam bele meg egyet viszont csak 1 gigat lat a windows, de meg biosban is 1 giga szerepel csak.
-mind a 2 slot jo(teszteltem egyesevel)
-mind a 2 ram jo(kulon kulon is probaltam, es jok)??otlet
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Dell XPS
veterán
válasz XtremLor #42621 üzenetére
Hogy van még egy plusz RAM, mert akkor gondolom kivetted a bontottból az 1GB RAM-ot, beletetted a jó gépbe, de együtt nem mennek. Külön működnek, kipróbáltad, sőt a slot-ot is, de azt nem, hogy egy másik RAM-al működnének e vagy sem. Van amikor teljesen azonos minden, de együtt nem mennek,. Összeférhetetlenség, mint az emberek, hiába lenne jó, de mégsem működik.....
Üdv, Dell XPS
-
félisten
[link]
pls helpVissza kell vinnem pár kazettát.
-
Denien
csendes tag
Hali !
Szeretném segítségedet kérni hogy Van egy ASUS X51L series notim, ami bekapcsolás után nem nagyon csinál semmit, elkezdi a betöltés, proci ok és utánna kiírja h initializing usb controllers....Majd lefagy és ujraindul..... Viszont a venti sem pörög fel.....
Elemet kivettem belőle, ugyan ezt produkálja....Vkinek vmi megoldása ?
Előre is köszönöm a segítséget !
-
ro_bert17
őstag
válasz Plazmacucci #42624 üzenetére
Volt előtte valamilyen a gyártó által felrakott linux? Elindul a telepítő, és közben áll meg? BIOS-ban látszódik a lemez? A telepítő média nem buherált?
Szerk: ha hp, akkor sejtésem szerint uefi
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ro_bert17
őstag
válasz Plazmacucci #42636 üzenetére
Ja igen, ilyenre is volt már példa.
Akkor hajrá, és jó munkát vele/hozzá.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Elég nagy gondban vagyok, így a segítségeteket kérném.
Van egy HP nc6400-as gépem. A hibajelenség az, hogy bár képet ad (nagyon erősen megvilágítva az lcd-t látszik a kép) sajnos a háttérvilágítás nem kapcsolódik be. (egyik nap este lehajtás előtt még működött, másnap beindítva a gépet már sajnos nem)
Vásároltam egy invertert bele, de sajnos nem oldotta meg a problémámat (nem tudom, hogy jó-e egyáltalán a vásárolt inverter ) Hogyan tudnám pontosabban behatárolni, hogy mi mehetett tönkre, illetve mit kellene kicserélnem szerintetek? Van mód arra, hogy megnézzem az inverter működik-e?
Ami még esélyes : a fénycsövek illetve a szalagkábel. Szerintetek lehet, hogy a szalagkábelben megszakadtak a szálak? Esetleg a fénycsövek elöregedtek?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetek!
Üdv.:Eddie[ Szerkesztve ]
-
Zoli0726
aktív tag
válasz Dell XPS #42644 üzenetére
Az ethernet, nem wifi.
Egyébként ez már megint egy érdekes ügy. Ahogy én láttam a hp oldalán nem csak intel wifis változat van, hanem broadcomos is. Ebben tuti hogy intel wifi van?
Az eszközkezelőben nincs ismeretlen eszköz? A hálózati kártyáknál van wifi? ha igen melyik? -
Dell XPS
veterán
válasz Eddie141 #42645 üzenetére
Szia,
Gondolom külső monitoron megnézted, így jutottál el az inverter-ig. Amit leírtál az valóban inverter hibának tűnik, hiszen az felel a háttérvilágításért. Az LCD kábel nem szokott ilyen hibajelenséget produkálni. Valahogy az LCD panel gyanús így elsőre...
Üdv, Dell XPS
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest