Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Két kérdés.
Úgy adódott, hogy szükségessé vált egy évek óta a fiókban lapuló nokia 3310 feltámasztása. Az akkuja persze már rossz kellene egy új. Van -e olyan utángyártott akku amelyik nyugodt szívvel megvásárolható? Mert nekem nincsenek jó tapasztalataim az utángyártott akkumlátorokkal. Vagy vegyek eredetit? De ebben az esetben hogyan tudom megállapítani az akku eredetiségét? Mert mintha hallottam volna már hamis nokia akkumlátorrról.
Szükségem lenne egy kamera nélküli fm rádiós telefonra. Nem szeretnék 5-6000 forintnál többet adni érte. Tetszene az nokia 5510 de nem éppen egy kis telefon, meg ritka is. Alternatív javaslatok?
-
kenguru99
senior tag
válasz fazekasg #3697 üzenetére
Nem kell qwertz billentyű csak megláttam és megtetszett, de túl nagy lenne egy munkástelónak. 6030-at ismerem, nem igazán szerettem.
Egyéb javaslat? Nem ragaszkodom a nokiához csak legyen strapabíró egyszerű olcsó és nem túl nagy. Az sem baj ha régi, komálom a retró mobilokat.
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Számítógépről usb bluetooth adapter segítségével szeretnék fáljt küldeni mobiltelefonra. Egy 130mb-os videót. Míg kisebb, pár megás fájlok átmennek. A nagy vidónál "nincs elég erőforrás" hibaüzenetet kapok. Próbáltam SE W950i-vel és Nokia 6234-el. Mindkettőnél ugyanez a jelenség tapasztalható.
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Külföldi utazáshoz lenne szükségem egy pre-paid sim kártyára. Semmilyen elvárásom nincsen vele kapcsolatban, csak annyi, hogy legkevesebb összegért a lehető legtovább aktív legyen. A magyar szolgáltatók között én nagy különbséget nem látok, kábé mindegy melyiket veszem. Szerintetek?
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Adott egy concorde raptor p60 strapatelefon. Kinyiffant az akkuja és nem találok bele valót. Valaki tudja esetleg, hogy milyen telefon lehet ez eredetileg? Mivel gondolom a concorde csak átcímkézett egy kínai telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest