Hirdetés
Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!Azt szeretném megtudni,hogy kell belinkelni egy képet pl. a forumba,hogyha rákattintanak,akkor nagyba bejöjjön a kép.
Előre is Köszönöm a választ!
-
addikt
Sziasztok.Lenne egy olyan problemam,hogy ha ejszakara hagyom a gepet letoltesre reggelre elmegy a net.Ha a routert kikapcsolom majd be,akkor megjavul.A router lenne a hibas?Akkor miert csak ejjel csinalja?
-
addikt
válasz Winner_hun #20377 üzenetére
Majd megmezem a router beallitasai kozott.Egy smc 7004-em van.
Meg egy kerdesem lenne.A routert olyan kabellel kotottem ossze ami ket gep kozvetlen osszekotesere hasznalnak.Igaz igy is mukodik de a xp-s gep nem latja a vista-s gepet.Ez a kabeltol lehet? -
addikt
Sziasztok!Az mitől lehet,hogy nincs tuningolva a gépem és nem akar elindulni.Ki-be kapcsol állandóan,de a biosig sem jut.Nem rég ugyanezt csinálta,de most megint elkezdte.Adatlapomba van a konfigom.
-
addikt
Sziasztok!Ma vettem egy HDD-t és miután beraktam,majd a vista felismerte nem történik semmi.Nem látom a sajátgépben.Az eszközkezelőben meg azt írja megfelelően működik.Formázva nem volt,mert nem látja a gép akkor hogyan?Bios felismerte.Már nincs ötletem.
Valaki? -
addikt
Szisztok!Fel szeretném telepíteni a vistát,de nem engedi,mert nem elsődleges hdd-nek formáztam.Valami GBR azt hiszem jelenleg.Mivel vannak rajta adok ugyan ezen a hdd,de csak egy másik partíción nem tudom újra formázni.Adatok elvesztése nélkül megoldható,hogy feltelepítsem rá a vistát?
-
addikt
Sziasztok!
Tud valaki valami jó anyagot az mp3-ról?A wikipédia nem elegendő sajnos és nem is a legmegbízhatóbb,de csak azt találtam. -
-
addikt
válasz Raider 01 #24278 üzenetére
Csak egy rossz alaplap kell ami ugyanolyan mint a tied és jó rajta a bios.Chipeknek lábaik vannak azt meg meglehet oldani,hogy levágod és ráforrasztod a jó chipet ha működik,mert még ebben sem vagyok biztos.De csak a chip tárolja az adatokat.Két chippel is,mert a rossz lapnak is dual biososnak kell lennie.
-
addikt
Sziasztok!Tud valaki adni vagy linkelni a legjobb minőségű hangról?Valami zenére gondoltam,ha 7.1-es lenne a legjobb,de nem sok reményt fűzök hozzá,de 5.1-et is nehéz találni.
-
addikt
Hali!
Hogy lehet karakterekből,logót készíteni?Csomó karakter és végén messziről nézve meg egy mintázatot ad ki.
-
addikt
Köszi már megtaláltam,de ezek csak képből tudnak.Én meg egy szövegből szeretnék szöveget
Szerk: Keresek más progit is ,ha nem találok írok majd
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hali!
tudja valaki,hogy a T-sat műholdja egybe esik a digi műholdjával.Vagy kb mennyivel kéne elforgatni az antennát és merre?
-
addikt
youtube-on hogy lehet olyan linket csinálni,hogy én mondom meg honnan kezdje a lejátszást a videóban.
PL 2 perc 10s-nél induljon a lejátszás
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
- Eladó Synology RT6600ax Router WiFi6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs