Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
marsu
veterán
Szia!
Ha formázod, akkor formázod .... Tehát minden adatod elveszíted. Függetlenül attól hogy FAT32 vagy NTFS, vagy hogygyorsformázás, avagy nem ....
Persze ha nem csak egy partíciód van, hanem külön partíción tartod a dokumentomaidat, zenéidet, képeidet, akkor ha csak a "C"-t formázod, akkor újra telepítheted a WIN-t, a "D" partíciódon minden megmarad ....
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
válasz cicamica0 #650 üzenetére
Szia!
Ha nincs meg a driver, akkor [innen letöltheted]
-
marsu
veterán
Szia!
Nekem is 120 GB HDD van a laptopomban. Ebből kb 7% amivel kevesebbetlát a Windows. Ez teljesen normális.
A hiányzó 3GB-ot akkor fogod megtalálni, ha a TotalCommander beállításaiban beállítod, hogy a rendszerfájlokat is megjelenítse. Beállítások -> általános beállítások -> képernyő -> Látszik a rejtett / system file (Csak szakembereknek)
A lapozófájl kb 1 giga, a többi rendszerfájl ...Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Szia!
Sokat segítene, ha tudnánk milyen gépről van szó, milyen konfigurációd van? A kevés memória is okozhatja a jelenséget, amikor a rendszer a HDD-is használja rendszermemóriaként és folyamatosan ír és olvas róla. Ez cicereghet is akár ... A kékhalált inkább valami hardware hiba okozhatja. Ez megint lehet akár memória is ... Én alapból memóriát cserélnék benne. Egy másik nagyobb memóriamodult kellene kipróbálni benne. Ha nem oldódik meg a probléma, akkor lehet tovább keresgélni, cserélgetni ...
-
marsu
veterán
Ez egy Amd Athlon 2000, 1.68 Ghz-es alaplap 256 Mb memóriával. A vinyó 160 gigás. Az a furcsa, hogy eddig igazából nem vettem észre ezt a jelenséget... Fogalmam sincs, hogy mi lehet. A konfigurációból tudsz többet mondani?
Szerintem az alaplapod nem 1,68GHz-es ... Max a proci. Ez jó kis melegedős fajta. A problémát a 256MB memória is okozhatja. Szerintem kevés. Ajánlott bővíteni.
-
marsu
veterán
válasz gorbeats #727 üzenetére
Nem tudok róla.
Egyébként nem sok tapasztalatom van Trust ezközökkel kapcsolatban. Egyszer volt egy Trust slim billentyűzetem, azzal nem volt semmi gond, és volt egy Trust optikai egerem. Azt szinte nem is használtam. Mindig elmászott a kurzor. Mozdulatlan egérnél is folyamatosan ment a kurzor, lassan egy vonalban.... Nem szerettem, el is adtam hamar.
-
marsu
veterán
Audio kábelek és csatlakozók, autó HiFi kiegészítők szaküzlete
1149 Budapest, Fogarasi út 19.
Tel. (1) 220-9100 Fax: (1) 220-9101
Honlap: www.kacsa-audio.hu E-mail: kacsa@kacsa-audio.hu
Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig, 9-18 óráig, Szombaton ZárvaMegközelíthetőség: Piros (2-es) Metró Pillangó utcai megállójától át a
Pillangó parkon, 5 perc séta.Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Szia!
Az a legvalószínűbb, hogy kapsz valamit helyette, egy másik winyót 25K értékben ... vagy akörül. Esetleg levásárolhatod, és akkor olyan vinyót választasz amelyik neked tetszik. Meg persze amilyen van nekik. Még egy lehetőség, ha ráfizetsz valamennyit és veszel egy drágább dolgot.
-
marsu
veterán
Szia!
Egy lézernyomtató után egy tintasugarast venni kicsit csalódás lehet. Hamarabb kifogyhat a festék, ezért többször kell festéket venni, ami nem is olcsó dolog. Többekkközött azt kell megnézni, ha 30.000.- pénz körül gondolkozol a vásárlásnál, hogy utána a festékeket mennyiért tudod majd venni hozzá. Ha sokáig nem használod, akkor a tinta beszáradhat, a fej tisztitása elég körülményes. De szineset is tudsz majd nyomtatni ... A most kapható nyomtatók már mindegyike tud fotót is nyomtatni elfogadható minőségben. Ha esetleg többet szánsz a nyomtató vásárlásra, akkor nézz körül a szines lézernyomtatók között ...
-
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Alig tudtam belépni ...
Mindig ezt irja ki:
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Unfortunately your request can not be fulfilled at the moment. Please try again later.Most meg amikor topikot akarok váltani, akkor irja ki. És iszonyat lassan tölti be az oldalakat ...
-
marsu
veterán
válasz Bandoras #2102 üzenetére
Szia!
Nekem eddig Canon és HP scannerekhez volt szerencsém. A HP annyival volt jobb, hogy dia-képeket is lehetett vele digitalizálni, illetve negatívról is csinált rendes nagyméretű képet. Nem kellett elvinni fotólaborba. Mind a kettővel meg voltam elégedve, de nekem is csak addig kellett amíg négány képet bevittem gépre. Egyébként elég macerás dolog ...
-
marsu
veterán
Emléxszem, volt még annakidején egy játék amikor két ágyúval kellett egymást lövöldözni. Be kellett állítani a lövés magasságát és az erősségét. Ott az ágyúgolyó szépen lassan ment, de a mostani gépeken ha eli is indul a játék, a lövedék útja követhetetlen ...
Nem emléxem mi a játék neve, egy régi gép winyójáról mentettem ki, amin még Win 3.11 volt.
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet egy adott könyvtár tartalmát kilistázni és egy .txt formátumba elmenteni. Adott a gépemen a Zene mappa , és a benne lévő zenékről szeretnék egy listát.
Nincs valami progi, ami megcsinálja?
-
marsu
veterán
-
-
marsu
veterán
válasz El_Diablo_ #2798 üzenetére
Szia!
Szerintem a Milyen nyomtatót vegyek? topikban biztosan tudnak neked valamit ajánlani ...
[mod] Esetleg a Multifunkciós készüléket, de melyiket? topik is szóba jöhet ....
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
Szerintem az abit honlapja jó lehet neked: www.abit.com.tw
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Politika
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest