Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Start --> beállítások --> vezérlőpult --> rendszer --> speciális --> indítás és helyreállítás-nál katt a beállításokra --> Rendszerhiba felirat alatt az automatikus újraindítás elől vedd ki a pipát. Illetve Vistánál nem tudom, hol kell keresni, de valami ilyesmi helyen lesz ott is.
Ekkor nem csak bevillan a kékhalál, hanem folyamatos, és el tudod olvasni. Ha a 0x000000|_|_| számot leírod, abból többet tudnak az ittlevők következtetni.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
0x000000D1 - DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Ezt általában kernel módban futó eszközillesztők okozzák, ha megsérülnek, vagy alapból hibásak. Másodlagos oka lehet még hibázó RAM, vagy pagefile.
Mivel jelölt meg konkrét fájlt, meg kéne keresni, az micsoda, és hol van. Utána megnézni, mit vezérel, esetleg újratelepíthető-e.
Továbbá: mindig ugyanezt a fájlt jelöli-e meg, vagy másikat?Egy memtest86 lefuttatása sem árthat, hogy a RAM-ot kizárjuk. Legjobb egész éjszakára betenni, mert sokszor csak egy óra után hibázik a RAM.
Ha pagefile a gond, akkor az csak átvitten lehet leginkább. Legvalószínűbb, hogy a memória és a tároló alrendszer közti kommunikáció hibázik, pl.: húzott gépben alulfeszelt chipset, vagy csak hibás kábel. Ezeket is jó megvizsgálni, minden rendben van-e.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
Aham. Ha meg is jelölte konkrétan megint azt az ndis.sys-t, akkor annak a háza táján kell a gondot keresgélni. De ha a win része, akkor szerintem Moonman-t kérdezd, valamelyik Windowsos topikban, ő ebben a legprofibb. Megj.: ami a System32-ben van, az nem tuti fix, hogy a windowsé ám! Még a kodekek is ott vannak... Audio és video, stb.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz SzalaiG #2100 üzenetére
A 750-es olyan 37-40 körül van asszem, az egy terabyte-os meg 69e talán. mintha valahol láttam volna.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Azért a toldásnál majd vigyázz, alaposan szigeteld le, mert ott 200-300V is szaladozik, igaz kis áramerősséggel. De ha átüt esetleg, az alaplap, vagy egyéb alkatrészek érzékeny elemei lehet, hogy nem örülnének neki!
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Azt, hogy van-e, azt nem tudom. De egy barátom az tud olyan progit írni (asszem Java-ban), hogy a program kattint. Tehát csak lekérdezi az egérmutató helyzetét, és kattint, szerintem megoldható.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Szia!
Nekem van egy hasonló szerkentyűm: 2,5"HDD az USB házban. Némely gépről megy, némely gépről nem megy. Holott ugyanaz a vinyó van benne folyamatosan! Sőt, továbbmegyek: egy adott gépen az első két USB-ről nem ment a HDD, a hátsóba dugva egyből felpörgött.
Innen logikusan: az USB port max. árama (papíron 500mA) az egyik, a HDD indítási árama a másik tényező. Minél nagyobb az első, és minél kisebb a második, annál biztosabb az eset.
Az azonos gépen levő jelenség (indul - nem indul) pedig az alkatrészek tűréshatára miatt is változhat. Teszem azt, az egyik USB hub kicsit felfele tér el, és tud 530mA-t adni, míg a másik lefele, és csak 480mA-t bír! Stb...
Tehát szerintem előre kiszámítani teljes bizonyossággal nem lehet, hogy indul egy csatlakozóról, vagy igényel kettőt (amikor az egy USB port árama nem elég.)MOD.: a HDD méretétől nem függ, mert csak egy / két tányér + n darab fej, és az adatsűrűség az, ami a kapacitást befolyásolja. Gyártmánytól már jobban függ. Milyen motor, stb. Tipikusan azokat a HDD-ket keresd, aminek minél kisebb áramérték van a címkéjén megadva!
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Synaptics Touchpad Pointing Device. Nagy valószínűséggel van a vezérlőpultban. Talán még tray ikonja is van, ott is elérhető, de ez beállítástól függ, nem biztos.
Ha külön ilyen nincs a vezérlőpultban, akkor nemes egyszerűséggel az egér beállításainál lesz, ugyanígy Synaptics. Nekem pl. Synaptics Touchpad Device on PS/2 port.HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Nah, ezzel már én is jártam pórul. Akkor használtam utoljára a FlashGetet. Normális progi legalább megkérdezi, kikapcsolja-e a gépet, és elkezd visszaszámolni. Például a Nero.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Igen, működne. Annyi kiegészítés, hogy a Quad procira érdemes egy erős hűtőt venni, mert forrófejű.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Ellopták a minap a notebookomat, irataimat, minden holmimat, táskástól. Egy-két topikot tudnátok linkelni, ahol sorstársaimmal tudok konzultálni, és esetleg vannak okosságok leírva?
Köszi: HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
AC'97 hang, i845E chipset, aAbit BD7-III lap. Az abit oldalán levő, és az összes többi AC'97 (WDM) driver is a következő: "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)" hibát adja. IRQ ütközés? VAgy mi a fene lehet szerintetek? (OS: XP SP2)
Köszi: HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
Ismerőseim Outlook Express-t használnak levelezőkliensnek. Tudtok valami programot / addont, ami jelzi, ha mail érkezett, az Outlook Expressz manuális elindítása nélkül?
Köszönöm!Üdv: HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Ilyenkor az egérmutató nem szaggat? Mert az is lehet, hogy a win visszadobálja PIO módba a merevlemezed, és annak is hasonlóak a tünetei. Mikor legközelebb ezt teszi, lépj ki a játékból, és indíts el egy filmet. Figyeld a HDD lámpát, és amikor szaggat a hang, akkor kell világítania, ha a fenti hiba áll fenn. Ha nem, akkor egy eshetőség kizárva.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz GrandeP #8082 üzenetére
GPortal? Kezdőknek ideális, nagyon sok előre megcsinált szolgáltatást nyújt. De nem ingyenes, egy emelt díjas SMS asszem. Nem vészes a plusz tudása ellenében szvsz. [link]
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz RoyalFlush #8089 üzenetére
Én eddig 5m-est láttam... De javaslom, hogy vigyázz a dologgal! Az USB nem jó akármekkora hosszra. Én próbálkoztam anno több összedugott kábellel, 8-10m-nél már nem nagyon látta, hogy kamera, csak ismeretlen USB eszköz. Tehát ilyenkor már a jelerősítős kábel a megoldás. [Hofisan:] Amme' nagyoooon dráááága.
Fogadjunk, hogy olcsón akarsz videomegfigyelni... Hehe. Én is azt akartam.
#8087, GrandeP: az értelmességet én itt a felhasználóbarátságra értettem. Azaz HTML ismeretek nélküli, (ahhoz képest) viszonylag pofás oldal elkészítésére. De látom magasabbak az igényeid, én kérek elnézést!
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz Sk8erPeter #8084 üzenetére
Így van, ez is simán benne van a pakliban. Viszont akkor nem kékhalálozna, meg újraindulna? Azért az ilyen hardveres hibákat, mint RAM, VGA, nem igazán eszi meg az XP.
Most jutott eszembe még egy, szintén merevlemezes hiba: IDE / SATA kábeleket mozgasd meg, cseréld ki, húzd le a meghajtóról, majd vissza. Teszteld! Nekem akkor volt megint csak hasonló probléma, mikor a SATA RAID0 tömböm egyik lemezének az adatkábele rosszul érintkezett!
Az előbbi, PIO módra visszatérve: fontos ismertetőjel, hogy olyankor csak a HDD használat közben van az említett hibajelenség, és olyankor a CPU használat 100%-ra ugrik, vagy megközelíti azt. (Azt hiszem a te procidnak megelőlegezhetjük a 100%-ot. )
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
A PH motor (itt, vagy akár a logouton) hogyan bírható rá az olyan linkelésre, hogy kis kép, és rákattintva jön be az eredeti? Tehát a kép linkként való funkcionalitása hogyan biztosítható?
Köszönöm: HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
Aki a PH motor működésében jártasabb, volna oly kedves, és elmagyarázná php-hez nem értő személyemnek, lehet-e valahogy konkrét nick alatt elkövetett hozzászólásokra keresni?
Akár egy témán belül, akár a fórumon összességében.
(Konkrétan a legutóbbi saját hozzászólásaim érdekelnek, de a legutóbbi 10-en felül még több is. )Egy linkkel is megelégednék, ami a PH motor lehetőségeinek használatával foglalkozó fórumtémára mutat. Köszönöm.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz chungee #9587 üzenetére
Az elején az a hatalmas sebesség az gyanús. Valószínűleg a géped operációs rendszere beolvassa az adatot a RAM-ba, és késleltetett írással akarná kiírni a penedre. Ez az eleje magyarázata.
NFS-re pedig kötve hiszem, hogy le tudnád formázni, mert az a network file system, és legalább két gép kell hozzá, hogy ilyenről tudjunk beszélni. Pendrive-ot egyébként NTFS-re nem igazán tanácsos formázni.
Más gépben már tesztelted?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz chungee #9590 üzenetére
Eszközkezelőben kikeresed az eszközt, jobb klikk, tulajdonságok. Itt megkeresed a második fület, és kiveszed a pipát az írási gyorsítótárazás előtt!
És kész.HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Na, el MSN-eztem a mod-időmet: Van ott még egy választókapcsoló is: Optimalizálás teljesítményre, és optimalizálás gyors eltávolításra. Ez utóbbi fog neked kelleni!
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
A kamera valószínűleg tett fel saját beállító alkalmazást, a Start menüből próbáld elérni, MSN nélkül. Szokott lenni olyan opció, hog "flip image vertically / horizontally", azt kell beállítani.
Sajnos az MSN nem szereti az ilyen kamerázósdit túlságosan.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz Sk8erPeter #10627 üzenetére
Nem tudom, miért keveri össze az avatarokat a smileykkal, de valamit már tudhat az az Opera. Úgy látszik szeret engem, meg tudja, hogy te is. Mert az én avataromat rakja be.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz IIIstIII #10710 üzenetére
XP-nél a vezérlőpult --> területi és nyelvi beállítások alatt oroszra kell átállítani a billentyűzetet. Akkor fog cirill karaktereket írni, elvileg most normál, latin az, amit generál.
Freemail: ki kell próbálni. Habár, ha az unicode UTF-8 korában nem menne, az nagyon nagy szegénységi bizonyítvány lenne.
Picco: MUI pack nem kell, mert nem az office-t szeretné oroszul látni, csak az írást. Attól az office még beszélgethet vele magyarul, angolul. Az XP a beviteli karakterkészletet át tudja állítani úgy, ahogy van. Bármelyik verzió. Fentebb jelölt helyen a vezérlőpultban állítható. Én pl angol XP-t használok, mégis magyarul ír a billentyűzetem, mert átállítottam.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz Sk8erPeter #10753 üzenetére
Így van, ahogy ML320 kolléga mondja, én is alátámasztom a véleményét. Csak azt nem tudom, hogy jön ide az, hogy COM1, COM2? Ettől független, milyen a csatlakozó.
Na, a lényeg: soros port = RS232. Ez egy adatkommunikációs protokoll neve, régebben nagyon sokrétűen használták. A számítógépeken mindig is a 9 pólusú dominált, de létezett ez, a 25 pólusú változata is. Ezt azonban elsősorban az iparban használták, RS232-es kommunikáció megy számítógép nélkül is.
Természetesen, ha számítógépes vezérlést szeretnél megvalósítani, akkor valahogy a számítógépet is rá kell kapcsolni. Voltak 25 <--> 9 tűs átalakítók, oda vissza.
Ezt még a mostani modern lapokra is rá tudod dugni, az ugyanis, hogy a hátlapi panelra nincs kivezetve, még nem jelenti azt, hogy elhagyták róluk a soros portot. Tüskesor formájában még szinte az összesen elérhető.
Figyeld a következő logout cikkem, pont kapcsolódik a témája.
Egyébként pedig nem is voltunk összeveszve. Szerintem nem volt több, mint kulturált hangnemű két ellenvélemény, és már a minap meg is beszéltük, h szent a béke.HGyu
-
04ahgy
nagyúr
A FireWire 6 pólusú porton is van feszültség! Az áramot ad le kifejezés itt nem helytálló, mert terhelés nélkül csak feszültség van. És még nem dugtuk össze a két gépet, tehát nincs áram. Nem is szeretnénk összedugni USB-n.
Tehát a FireWire is ad le 12V-ot, az USB csak 5V-ot, és csak 500mA-ig terhelhető. Azaz 2,5W terhelést bír elviselni. Az IEEE1394 port 12V-on 1,5A-t ad le maximum - 18W. A port maximális feszültsége 30V lehet, 1,5A terhelhetőséggel, azaz 45W.
És össze is lehet dugni két gépet FireWire használatával. Tehát nem ez a gond az USB-vel, hanem az, hogy a gép arra lett felkészítve, hogy egy vevőt dugnak rá, míg ő az adó. Két géppel ez a gond. Mindkettő adó akar lenni, ezért konverter chip kell közéjük.HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz Dr. Romano #18787 üzenetére
Szerintem ez nem attól függ, hogy átalakítós. Próbáltad átalakító nélkül tenni IDE csatornára, és másikat átalakítózni a SATA-ra? Kíváncsi vagyok, átalakítás nélkül is kivillantja-e a HDD LED-et?
Nekem ugyanis volt anno egy LG kombó meghajtóm, ami IDE-n szépen égette a HDD LED-et is. Másik alaplapban nem csinálta.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz Tomekk. #18816 üzenetére
Látom még nem válaszoltak. Olyat keress, hogy Wake up by PME# of PCI, annak enabled-en kell most lennie, azt vedd ki. Ha pont olyan nincs, akkor hasonlókat...
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz Dr. Romano #18787 üzenetére
Nah, mit sikerült intézned? Cserélve világít még a LED?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz Tomekk. #18858 üzenetére
Örülök, hogy sikerült! A lényeg az, hogy már nem indul be a gép. Viszont én furcsállom, hogy windows alatt kellett állítani. Egy (akár csak pillanatnyilag is) kikapcsolt gépnél a windows biztosan nem oszt, nem szoroz. A BIOS az, ami ilyenkor is kap áramot, a táp 5VSB feszültségéről. Tehát szerintem a BIOS volt a lényeg.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz Hunter2 #21372 üzenetére
Milyen és mekkora a tápegységed? Korábban milyen VGA-t használtál? A 6 tűs PCIe csati molexről van leágaztatva a VGA-hoz, vagy dedikáltat kap a táptól?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz Hunter2 #21380 üzenetére
1: Lehetséges, hogy áramimpulzusok erejéig így is meghaladta a terhelés egy ág terhelhetőségét, de az korrekt táp.
2: Oké. A 4850, ha ment, akkor a táp biztos bírja.
3: A tesztek, fogyasztási adatok alapján már megelőlegeztem a bizalmat az nVidiának, hátha beérték egy tápcsatival. Tévedtem.
4: Könnyen lehetett szoftveres a probléma, nekem x64 XP alatt volt, hogy egyik napról a másikra 3D-ben a 7300GT-m kékhalált dobott, vagy spontán újraindult. De nekem már drivert sem engedett frissíteni, annál is kékhalál. Egy XP reinstall megoldotta.
5: Akármerre járok a fórumban, mindenki a Windoze7-et próbálja.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
A kábel USB-n max. 5m-t tud átvinni. Vagy még annyit sem, ez gyakorlatban van így, nekem már bizonyos pendrive-ot 3m-es kábelen sem ismer fel rendesen. Az 5m elméleti érték.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Nem!
Egy 3rd party szoftver adatai alapján nem lehet 100% bizonyossággal garanciális ügyintézést kérni.
Futtassa csak szépen le a Samsung saját, gyártói tesztprogramját, az ESTool-t. Ha az jelzi a merevlemezt hibásnak, akkor mehet a csere / javítás.Egyébként szoktak merevlemezt javítani. Seagate márkában pl. van az, melynek zöld keretes a címkéje. Az gyárilag javítottat jelent, olyat, melynek minden paramétere, használhatósága a teljesen újjal egyezik meg.
Tányért cserélnek benne, fejet, bármit.Még alaplapon is tudnak akár CPU foglalatot, vagy északi hidat cserélni a gyártónál, nem egyszer volt már rá példa.
dui: honnan van a merevlemez? Csak nem az iPonból?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Pontosan. Rengeteg verziója van, a CD kép a legegyszerűbb. Lehet, hogy csak egy DOS promptot kapsz majd, de arról kell bootolni. Legrosszabb esetben be kell írni, hogy ESTOOL.EXE
Én a pendrive-ról futó változatot használom, nem tudom, miként történik a CD-s indítása. Még az is lehet, hogy alapból elindul a progi. Mindenesetre bootolnod a CD-ről kell.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Hát ha azt írja, akkor persze. A mentés sosem árt.
Gyakorlati tapasztalatok alapján pedig a gyors önteszt és a full scan pedig nem töröl semmit.
A fill drive by zeros és a low-level format menüpontok kipróbálásától viszont óva intelek, hogy ha az adataid szeretnéd még látni.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz mave13 #21553 üzenetére
Nem, nálad pont fordítva van. Nálad az emulációval lesz gond, valószínűleg beállítási kérdés.
A másik srácnál viszont valószínűleg más a gond. Habár ilyen USB-n szokott előjönni. Nincs bekapcsolva az USB keyb. support, ezért BIOS alatt nincs semmi, csak win alatt, mert ott már maga kezeli.HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Nézd. Ha a sebesség a fontos, nem a méret, akkor én egy 32-64GB-os SLC SSD-t javaslok. Láttam már működni ilyet, és a Vista úgy dobálta fel az indított programok (iExplorer 7, Office) ablakait, mintha csak a tálcára letettet hoztam volna előtérbe. Tehát egy ilyen SSD a gépbe, és a régi merevlemezhez meg veszel egy 2,5" külső házat, ami USB-n csatlakozik. Így a tárolókapacitás megmarad, a nem azonnali elérésű adatokat a külsőre tudod menteni, a sebesség viszont az egekbe szökik.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz elfelejtette #26021 üzenetére
Igen, igen! Végre valaki, aki normális, non-(w)independent progit javasol.
A Memtest86+ 2.11 a legújabb most, az javallott. [link]
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz GoTReX #26096 üzenetére
A többiek tanácsai is nagyon jók, de ezek a programok (a KMPlayer kivételével) is MPlayer alapokon nyugszanak, vagy hasonló felépítésűek azzal (pl.: VLC, de az külön fejlesztési irány az MPlayertől). Az MPlayer és a VLC eredetileg Linuxos, mindentudó lejátszók, CLI interfésszel. A GUI kisebb tudású és később készült el hozzájuk. A CLI-s MPlayernél nagyobb tudású multimédialejátszó nincs! Csupán a kezelése nehézkes. Win alatt egy külső alkalmazással, az MPlayerForontenddel jól használható. Én sem láttam még olyan videofájlt, amit ne játszana le.
A kodekek sokasága a gépen igencsk ellenjavallt. Ezért az ACE Mega Codecs Pack-et ideje elfelejteni, meg a külön felpakoltakat is. Vannak olyan "kodeccsomagok", amik nem is igaziak. Ilyen pl. a K-Lite vagy a CCCP. Ezek az ffdshow, szintén open-source filtert használják egyedüliként. Így nincs mivel összekeverednie. Hátrányuk a fentebbi tanácsoknál (a többiek által említett KMPlayernél is) kisebb univerzalitás. Találkoztam már olyan videóval, amit nem játszottak le.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz zsolesz010 #26100 üzenetére
A nagyfrekis kimenetre gondolsz? Mert annak száma nem befolyásolja a gép ki-bekapcsolását. Csupán diversity adás-vételt biztosít, ezáltal valamivel jobb adáskori jelerősséget, vételi minőséget.
Ha be sem kapcsol vele a noti, az pusztán annyit jelent, hogy nem szereti a modult. Nem HP noti egész véletlenül? Kisebb valószínűséggel esetleg Fujitsu. Főleg a HP csinál ilyeneket, hogy nem eredeti HP bővítőkártyával a mini-PCI / PCIe csatiban nem indul. Ugyanezt RAM-mal is.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz Kasza08 #26134 üzenetére
Nekem már volt ilyenem. Akkor az segített, hogy az alapértelmezett böngészőt visszaállítottam.
Futtattam egy IE-t, az rimánkodott, hogy ő legyen az alapértelmezett. Engedtem. Gyorsan bezártam, majd egy FireFox. Ő is megkérdezte, lelkendezve ismerte fel, hogy nem alapértelmezett. Azzal is elfogadtattam, és lőn világosság. Akarom mondani, működnek a linkek.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz Kasza08 #26136 üzenetére
Nem tudom. Nekem anno MSN + Skype-ban sem nyitotta meg a linkeket. Ugyanaz a tünet volt, mint neked. De a leírtak segítettek.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz Jay CorTez #26170 üzenetére
És a haverodnál mi lett a teszt eredménye? Nála is fagyott, vagy nála jól üzemelt? És ő milyen konfiggal rendelkezik?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik a Gigabyte alaplapok közül az, amelyik rendelkezik Dolby 5.1 Creatorral vagy Dolby Master Studioval?
Köszönöm, HGyu
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest