Hirdetés
Aktív témák
-
spammer
veterán
Hali!
PS/2-es billt szeretnék laptophoz használni, de azon csak USB van. Kerestem átalakítót és ezt a 2-t találtam:
Az első USB->PS/2
A másik PS/2->USBDe ahogy a képen nézem, mindkettő ugyanaz. USB-t bedugom a gépbe és rá a billt a másik végére. Akkor mi különbség az áron és az elnevezésen kívül? Én néztem be nagyon valamit?
Előre is köszi a választ.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
Lehet, de számít ez valamit bill használatának szempontjából? Nem értem már a nevét sem, mert ez ps/2 billt tesz használhatóvá usb-n a kép és a leírás szerint, ha pedig usb->ps/2 lenne, akkor az usb billt engedné ps/2-re dugni, de akkor USB aljzat lenne és PS/2 dugó és nem fordítva. Ezért nem értem.
-
spammer
veterán
válasz tupacamaru #15031 üzenetére
Értem én, én is erre gyanakodtam, ez esetben hibás a kép is és a leírása is. Mert akkor USB aljzat és ps/2 dugó van rajta, és nem USB dugó és PS/2 aljzat.
Akkor mégis csak a drágábbat veszem meg, a másik tuti elírás és rossz kép.
Köszi a válaszokat.
-
spammer
veterán
Hello! Tegnap vettem egy usb hubot (noname), 4 portos, rádugtam billt, egeret, infrát, nyomtatót, aztán be a laptopba, felismerte Generic usb hubként, ment jól. Ma, mikor újra bedugtam a hubot a gépbe, a hubot felismerte, de a bedugott cuccokat nem, ismeretlen eszközöknek írja őket. Már mindent megpróbáltam, eltávolítás, újra hozzáadás, másik aljzatba dugtam, semmi. A becsatlakozott eszközök ismeretlenek, akármi legyen az (bill, egér, pendrive). Namost az eszközök jók, mert simán bedugva laptopba, mennek jól. Éppen ezért a hubot bedugtam másik laptopba (hátha az szart be), de ott a vista felismerte, még az egeret is a hubon keresztül. Nálam pedig XP SP3 alatt már nem ismeri fel, nem is világít az egér (nem kap áramot). Mi lehet a gubanc? Miért nem tud xp alatt kommunikálni a gép a cucokkal hubon keresztül, ha tegnap még semmi baja nem volt? Ötlet?
Előre is köszi a segítséget!
-
spammer
veterán
válasz atesss #18514 üzenetére
Hát 1-2 topicot találtam, de nem nagyon pörög, inkább itt kérdeztem.
Az a furcsa, h tegnap rádugtam a 4 cuccot, aztán rá a gépre és ment egyből. Ma meg már egyiket sem ismeri fel hubon keresztül. Másik XP-n most nem tudom sajna kipróbálni, az a baj, h csak vista van a többi gépen. De most megpróbálok minden usb cuccot eltávolítani eszközkezelőből, meglátjuk használ e.
-
spammer
veterán
válasz spammer #18516 üzenetére
(Lejárt a szerk. idő)
Kitöröltem minden usb, újra felismerte a gép jól, csökkentett módban is, normálban is, de a hub nem ad áramot, ezért minden eszköz ismeretlen. Viszont vista alatt kap áramot és működik, szóval valamit az XP szórakozik el, csak már tippem sincs h mit. Már beállítottam h az USB-t soha ne kapcsolja le (energiatakarékoskodó beállítás). Akkor se jó
szerk.: kép
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz atesss #18519 üzenetére
Nincs külön tápja, direktben kapja az usbről a hub. Próbáltam másik gépen is (az is Vista) másik egérrel, pöcre vitte a hubot és az egeret. Szóval itt az XP szart el valamit, de már minden usbt töröltem, nem javult meg. Rejtély
-
spammer
veterán
Hello!
Van egy X-230-as hangcuccom [link], de valószínűleg megtört a kábel (3,5-es jack csatija van amúgy), mert az egyik hangfal nem szól.. Eddig ha kicsit igazgattam a kábelt akkor visszajött a hang, de most asszem véglelg meghalt. Sőt, már a másik hangfal is kezd elnémulni. Szerintetek lehet valahogy cserélni a kábeljét házilag? (A hangfalakból hátul nem húzható ki a kábel, be van vezetve gyárilag)
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Köszi, de ezzel csak 2 gondom van
1. Nem tudom, hogy pontosan hol a szakadás, bár ez még megkereshető, elvileg a végén a csatinál lehet
2. Nincs forrasztó cuccom, nem tudok forrasztani
Szigetelő borítást levágva a kábelekről, azokat kézzel összedrótozva vajon mennék vele valamire, vagy reménytelen? Nem tudom milyen/mennyi kábel van a belsejében, ezért kérdem, mert 1 hangfal szól, csak hát nem azért vettem anno 2.1-es cuccot
Végleg elcseszni meg nem akarom„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
Hát, nem tudom milyen szar minőségú vezetékkel szerel a Logitech, de ez semmiféle extra igénybevételnek nem lett kitéve, "feküdt" az asztalon, max addig volt mozgatva, amíg a jack része másik aljaztba lett dugva (xbox 360hoz és laptophoz is használtam), de akkor is a végén a jack csatinál lett megfogva, soha nem rángattam a kábelt, szóval röhej, hogy mitől szakadt meg.
Mindegy, ha végleg beszarik, akkor marad a kábelcsere/drótozás valahogy.
Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest