Hirdetés
Aktív témák
-
14adam
addikt
-
-
14adam
addikt
Hát nem egésszen informatika,de egy olyan oldalt keresek amelyiken átvert munkások leírják,hogy hol dolgoztak,és,hogy mivel verték át őket.Ha valaki tud ilyen oldalt azt nagyon megköszönném
-
14adam
addikt
Hopsz,benéztem
Carte: 8pin azért van,hogyha valaki extreme tuningol akkor ne égjen el a kábel és tübb helyről kapja az áramot,és ne csak 4 kábel terhelődjön.
A sípolás lehet ram gond is.Pontosan,hogy sípol?Hányszor,hosszút vagy rövidet?gigabyte p55a ud3 lapja van,írta
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Ez award bios,ilyen van a lapodon,tehát:
1 rövid hangjelzés. Minden rendben.
2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
3 hosszú. A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid. Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását.
1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizzük a megfelelő csatlakoztatást.
1 hosszú+9 rövid. Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlődő hosszú hangjelzések. A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlődő rövid hangjelzések. Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól. -
14adam
addikt
Elösszőr is leírom,hogy mivel kezd a tesztelést: Egy cmos,ha még rossz akkor ramokat külön-külön,aztán végül egy tápcsere.Több ötletem nincs.Esetleg még a procit vedd ki és vissza,nálam is volt ilyen gond már,775-nél,hogy kikelett vennem és visszatenni,pedig minden láb ép volt,de utána már jólett
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
válasz szakalistvan #2427 üzenetére
Nyomas rá egy everest stabilitási tesztet és valami memória tesztet is(tudom,hogy kicserélted,de kitudja)
-
14adam
addikt
válasz lavoy22405 #5521 üzenetére
miért olyan nagy cucc,hogy van neki?Nekem 4 van most ithon
-
14adam
addikt
only-n akarok nézni videót,több órásat és elindítom akkor a proci 100%-osan leterhelődik és a videó meg akad ezért össze-vissza.Drivereket most tettem fel megint.Ez betudható annak is,hogy a vinyó már egy kicsit a végét járja?
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Ha neten nézek filmet,akkor mi a fenétől van az,hogy nézem negyed óráig frankón és a procim sebessége szinte 100%-on megy és akad ezért a film össze-vissza hőmérséklet neméri el a procinál az 50 fokot se
Amik felvannak dobva: win7 32bit,opera 10.56,legújabb flash,régiekkel is kaki volt,k-lite codec pack 6.0.4, 257.21-es nv driver,mivel divx lejátszó kell a videókhoz azt is már cseréltem,most abból is a legújabb van fent,a 8-as ha jól rémlik
A gép: e5200,2x512 ram(bőven marad még 200-300 mega amikor filmezek) és 6800 ultra(nemröhög ),a monitor 1980x1020-as felbontásra álítva,de ha leveszem 1024-re akkor is akad
ezelött meg vinyó problémával küzdöttem,mi jön még[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Menni fog 4 pinnel is,semmi baja nem lesz hacsak nem örült módjára feszeled a quad procikat
gondolom a 14 helyett 24-et akartál írni.A procinak csak föld és 12v kell,abba a 4pin-be meg 3,3v 5v és 12v meg egy föld kábel megy,tehát egyáltalán nem lenne jó.Erre valaki tudja a választ
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
hello
szerintetek az mitől lehet,hogyha rámegyek,hogy kapcsoljon ki a gép akkor újraindul miután befejezte a leállítási procedúrátwin7 64bit
asrock n68-cm3
hipro 350-es táp -
14adam
addikt
üdvözlet
Egy ngyon nagy gond van. Most raktam össze a gépem. De nem tudok belépni a biosba. Amikor elindítom a gépet akkor minden szépen lefut. Ugye boot sorrendet se tudok változtatni csak ha f12-őt nyomok de akkorse akar bebootolni a dvd olvasórol. De a legnagyobb baj,hogy nem akar a biosba se lépni A lap dual biosos,hogyan lehetne kiiktatni a "hibás" biost? Jumper nincs körülötte.
Bármilyen tanács jól jön!!!
A gép:giga 790xtud4p, amd sempron 140,4x1giga 1800-as cell shock,x1600xt,seasonic táp -
14adam
addikt
üdv
Egy audigy 2zs hangkártya driverével baj van. Ezt írja ki. Mit tegyek? több félre driverrel is lett kipróbálva Semmit nem tudok megnyitni csak egy lejátszót. Se eq se csatorna állító
Feltettem a hangkártyás topikba is a kérdést csak ez jobban pörög -
14adam
addikt
üdv
holnap moszkva térről hogyan tudok a leggyorsabban eljutni a kelenföldi vonatállomásra ? és vissza. Délutáni órák érdekelnének. Busz,villamos bármi jó lenne,sajnos nem vagyok jártas budapesten
Azonnali kérdésnek azonnali -
14adam
addikt
vagy Moszkva --> Déli P -- metro
Déli P --> Kelenföld --- vonat (első megálló)ez jó lenne szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
üdv
tud valaki olyan programot amibe ha a videó sebességét feltekerem mondjuk 180-200%-ra akkor nem akad,hanem normálisan fut? Vegasba akad valamiért -
14adam
addikt
üdv
csak nálam akad meg a youtube betöltéskor? 1percenként kb,ha belepörgetek akkor megint tudom hallgatni kb 1 percig
(opera,firefox alatt is)[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
üdv
egy nagyon érdekes problémám van. Nem tudom,hogy hova forduljak. A mostani gépemet kb fél éve raktam össze,jó is volt pár hónapig.Aztán neki állt kék halálozni néha. Ramokat cserélgettem tesztelgettem,semmi baja nem volt.
Bekerült a vízhűtés,tökéletes volt,két hónap alatt semmi kék képernyő (eleinte úgy csinál mintha memória hibás lenne,becsíkozódik és utána jön a kékség)
A héten visszaraktam rá a ventilátoros gyári hűtést,megint dobálja a kék képernyőket. Mire ezt a postot megírtam 5x dobta be. Néha meg 4-5 órán keresztül semmi.
Gyanakodtam zárlatos ventire is. Mindent lehúztam róla,csak a vinyó volt rákötve.Cmos volt már.
Gép: Gigabyte 790xt ud4p
Apacer 2x2 giga 1600
Sempron 140
Seagate momentus 60gb vinyó
Vga x1600xt
Seasonic ps 200 (feszek stabilak és jók)
Aktív témák
Hirdetés
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -65% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest