Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz Jofi81 #12391 üzenetére
PXE-boot: Szerintem ha BIOS-ban boot eszköznek beállítható a hálókártya, akkor tud.
Viszont nem vagyok biztos benne, hogy ez a legegyszerűbb.
Egyre felhúzod a full rendszert (driverek, programok stb). Csinálsz róla egy teljes mentést (ghost, acronis...). Majd ezt az image-et felhúzod a többi gépre akár hálózaton keresztül egy boot CD segítségével.
Utána csak gépnevet kell átírni. Vagy sysprep-elni.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
Satyricon
addikt
válasz Jofi81 #12391 üzenetére
Sziasztok.
A segítségetekre volna szükségem: Szeretnék venni a gépembe 2x2 giga 1066-os Corsair Dominator ramot. Eddig minden szép és jó, csak azt nem tudom, mivan akkor, ha az alaplapom memóriakompatibilitási listájában nem szerepel az általam kiválasztott memória? ittvan az alaplapom memória kompatibilitási listája, ha gondoljátok megnéz7itek. Egy Gigabyte GA-MA770 UD3 alaplapról van szó. Szóval az érdekelne engem, hogy befolyásolja-e a memória vagy a számítógép teljesítményét, ha olyan memót választok, ami nincs benne a memókompatibilitási listában? Légyszi hozzáértők írjanak! Köszi
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
föccer
nagyúr
válasz Jofi81 #25869 üzenetére
Kártevők kutatása csökkentett módban, mélyvizsgálattal? Nod32, norton, kaspersky, vagy valami hasonlatossal.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Peetry
senior tag
válasz Jofi81 #25873 üzenetére
Nem tudom mit jelent, hogy más programok tudnak csatlakozni, de nekem régebben előfordult hogy minden ment, kivéve a http-n keresztüli forgalom. DNS-t megkapja a gép? lehet hogy nem tudja feloldani a címeket. Nálam routerbasztatás, hálókártya tilt->engedélyez általában megoldotta.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Jofi81 #33593 üzenetére
futtatás msconfig --> automatikus indítás, innen vedd ki, aztán majd bekapcsolod, ha kell, mert gondolom, ha elindul a géped, akkor is leellenőrzöd, hogy mi is történik a programon belül, akkor már nem zavarna ez a tényező...
nekem a 2.2.1 van, de azt alapból letiltottam, de most megnéztem, ha megnyitom is csak az értesítési területen látom, hogy megy, aztán onnan felnyitom nagy ablakba, szóval nekem indításkor sem jön nagy ablak ki elém...[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Jofi81 #33598 üzenetére
talán a vírusirtás ? vagy nem tettél fel egy zavaró programot neki ? Bár ettől valószínűtlennek tartom a dolgot.
(#33599) .bableWes: a kamera típusára rákeresve nem találsz egy drivert, amit felrakva átjátszó kábellel és a program segítségével felmásolsz ? Vagy keress olyat, aki ilyet átkonvertál dvd-re.
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
válasz Jofi81 #33601 üzenetére
és ez a firewire port. ez integrált cucc is lehet vagy be kell szerezni egy ilyen kártyát?
drivert szedek le hozzá, a kábeleket megvannak már csak haza kell, hogy érkezzen a kamera.DJ WOKKY:
NEMO1968: tuner kártya nincs sajnos
[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
AssAssynn
őstag
válasz Jofi81 #34477 üzenetére
Azt nem én mondtam, hanem az az oldal...
Amúgy meg mondom, az az oldal abban segít, hogy milyen PSU-t kell venni, szóval, ahogy az előbb kijött a 370, akkor oda azt lehet mondani, hogy 450W-os tápegységet kell venni. Viszont, ha te fogyasztásmérővel nézted, akkor nincs miről vitázni, neked van igazad, s kész. Már csak az érdekelne, hogy az én gépem mennyit vesz akkor fel, így konnektorból, továbbá az, hogy majd, ha meglesz a GTX 460, s tuningolni fogok mindent, akkor milyen értékeket kapok majd, s, hogy a tápom elegendő lesz-e."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
csibe1
addikt
válasz Jofi81 #35089 üzenetére
Köszi már jártam ott,és csak körbe-körbe vitt,de most feltettem az oldalról az "active-x for 64-bit Windows — for Internet Explorer only" cuccost,és jó lett.
A fene se érti miért nem települt mindez a frissítéssel együtt?
Ennyit szívni egy ilyen vacak miatt.(#35090) hunfatal
Az oprendszer is 64 bites.Lehet,hogy gyorsabb,de hiányzik belőle jópár dolog amit a másik háromba /Firefox,Opera,ChromePlus/ benne van.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
iceQ!
addikt
válasz Jofi81 #35201 üzenetére
Semmit! Mivel tud többet a 9800GT OC? Kerestem, de nem nagyon találtam
Procim megtudja majd hajtani--> E6400@2.13Ghz[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Jofi81 #35516 üzenetére
32bitessel úgy emlékszem 3,5-t látott, bár lehet az még az 512-es 4850-emnél volt... ennél már lehet csak 3,25 volt.
Tudom, hogy kevesebbet fog látni, de még mindig sok program, illetve főleg játék van, ami nem használja ki a 64bitet, ergo ha vissza is kell fordítani a kódot, lassabb lesz, mintha 32bitesen futna. Szerintem.. Nem mellesleg nagyobb a tár és memóriaigénye is, ezért vacilálok.
a 32bites véleményem szerint elég jól ellehetne a lapozófájllal is, amit az SSD-n talál. Igaz, eddig mindig első dolgom volt kiiktatni a lapozófájlt telepítés után.Szóval lehet rosszul gondolom, de épp ezért tettem fel a kérdést, nemsokára hozzáfognék gyalulni.
6giga memóriánál már nem gondolkoznék, de 4re még nem vagyok meggyőződve róla, hogy jobban járok a 64bittel.
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
kabanka
aktív tag
válasz Jofi81 #35798 üzenetére
elírtam. hűha kövezzetek meg. miért kell minden ilyenbe belekötni, fel sem merül bennetek hogy basszus mellényomott a gombnak valaki? bezzeg a muszáj-t 100 ból 99en leírják LY-nal akkor senki nem pofázik, csak ha ilyeneket elírsz.....
kabankaWorks - Esküvők és rendezvények filmezése!
-
Prober
csendes tag
válasz Jofi81 #37031 üzenetére
úgytudom próbáltam mindkétféle képpen de megpróbálom hátha átsiklottam felette köszönöm a segítséget mindannyiótoknak.
na meg nem tudom eldönteni hogy melyik hogy van mert nincs rá irogatva, van egy amin van kék szürke, fekete meg van egy amin csak fekete van.hogy lehet?
[ Szerkesztve ]
Üdv, Prober
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest