Hirdetés
Aktív témák
-
wolfman
veterán
Az Outlook tud óriás file-t küldeni valahogy? Mert én ha 20 megánál nagyobbat akarok küldeni, akkor sose megy el még ha egy hétig is itt ülök, pedig a netem vinné. Mindig ilyenkor be kell lépjek a freemail-re!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Szeretném egy mkv filmhez egy avi feliratát illeszteni, mert ugye a felirat nem passzol a másikhoz. Milyen programmal tudnám ezt átírni könnyedén?
Ajánlották a subtitleworkshop-ot, de az mkv filmek képét nem jeleníti meg. Ehhez azt hallottam hogy a Haali Media Splitter kell, leszedtem, de így se jó. Fent van a K-lite Codec Pack nekem, de lehetőleg nem törölném le, kell a filmekhez.
Segítene ebben valaki?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Vettem a minap egy Bluetooth USB adaptert a gépemhez. Minden jó vele, kivéve egy dolgot. Ha úgy szeretnék fájlt küldeni, hogy Total Commanderben kijelölöm, majd küldés alatt a Bluetooth-ot választom, akkor azt írja ki, hogy "Nem található a fájl vagy mappa (fsquirt.exe), amelyre a parancsikon mutat." Ez most mi lenne?
Utánajártam, és állítólag ez a program felelős a windows Bluetooth kezeléséért, de mivel küldeni/fogadni tudok, csak a Total Commanderen keresztül nem, így sztem jól működik, de akkor nem tudom mi lehet. Valaki?
-
wolfman
veterán
Vettem a minap egy Bluetooth USB adaptert a gépemhez. Minden jó vele, kivéve egy dolgot. Ha úgy szeretnék fájlt küldeni, hogy Total Commanderben kijelölöm, majd küldés alatt a Bluetooth-ot választom, akkor azt írja ki, hogy "Nem található a fájl vagy mappa (fsquirt.exe), amelyre a parancsikon mutat." Ez most mi lenne?
Utánajártam, és állítólag ez a program felelős a windows Bluetooth kezeléséért, de mivel küldeni/fogadni tudok, csak a Total Commanderen keresztül nem, így sztem jól működik, de akkor nem tudom mi lehet. Valaki?„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Keresek egy minialkalmazást, ami megmutatja az éppen aktuális valamint a leendő TV műsort, egyszerre 4 csatornáét.
Ez lenne az ami alul van.Tud valaki ebben segíteni? Találtam már egyet, de ez kevés csatornáét mutatja, azokból is egyszerre csak egyet.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Égető a problémám énnekem!
A közeljövőben, de leginkább már holnap szeretnék pár lemezképet kiírni lemezre. Itt is van a probléma, hogy k.rvára nem tudok megírni egy átkozott lemezt sem.
Konfigom a profilomban, Windows 7 64bit-et használok, író egy SAMSUNG SH-S203D.
PowerISO programmal megnyitottam a CD képet, majd belemásoltam meg kimásoltam pár dolgot, utána elmentettem és ki akartam írni, de ekkor elb.szta 80% körül hiba, de a lemezt mintha még írná tovább, villog az író LEDje és hallani hogy forgatja. Gondoltam, hogy töredezett volt a file, hát töredezettségmentesítettem, majd írás, de újra ez történt, két DVD+R DL-em kárbavész.
Ezután nem akartam kockáztatni, egy DVD+RW lemezt vettem elő. Erre akárhányszor próbálok írni a lezárásnál mindig hiba lesz, de csak a lezárásnál. Gondoltam a PowerISO a hibás, ezért kipróbáltam a képfile kiírását NERO-val is, de szintúgy hibával a lemez lezárásánál az örök életig írja(talán) tovább, de a hibát már régen kiírta. Ezzel leredukálódott, hogy vagy a meghajtóm a gané vagy a lemez amire írok, esetlegesen a windows keze lehet a dologban.
Ezután egy CD-RW-t raktam be csupa összevissza fájl-al de ezt hibátlanul megírta, ahogyan illik. Egy DVD-R következett egy másik képfájlal. Ezt jól megírta, bár picit mintha lassan olvasnák be a meghajtók, de beolvassák. Gondoltam ezek után csak a lemez lehetett a ludas, és elővettem a harmadik DVD+DL lemezem. Teljesen rendben elkezdte a műveletet. Kimentem 4 percre a szobából, mire visszaértem már 10%-nál hibár írt ki, de az írást folytatta tovább, majd egyszercsak lefagyott a NERO, lemez kivétele után újraéledt.
Mi lehet a baj???? A meghajtóm a ludas vagy windows buzera esetleg más tünet? Sajnos nincs másik író amit kipróbálhatnék a gépben.
-
wolfman
veterán
Outlookban a kimenő levelek kiszolgálóját beállítottam, de 'bulk mail' hibát ír ki. Ettől függetlenül tudok levelet küldeni, csak mégis mi ez a hiba?
-
wolfman
veterán
válasz Realradical #5670 üzenetére
Ms Outlook 2007ben. Ahol a levelzőláda kimenő kiszolgálóját lehet állítani akárcsak a bejövő levelekét, ott mindent arra állítottam amire (elvileg) kellett
kimenő: mail.t-online.hu
felhasználónevem és jelszavam is biztos jó. Képet nem küldök, mert aki tudja ezt hol találni az tudja is miről van szó.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Windows 7-ben van az hogy ha futtatok egy exe-t, akkor előtte feldobja a "biztosan futtassuk-e" ablakot, pontosabban ezt.
Na ezt hogyan lehetne kikapcsolni hogy ne kérje folyton? Ha kiveszem a pipát akkor is meg fogja kérdezni a legközelebbi exe-nél.[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
A nagyon közeli jövőben szeretnék saját weblapot csinálni. már van is egy ingyenes webtárhelyem a freeweben, de nem ez lenne a végleges, itt most csak gyakorlok.
Szóval a kérdésem az, hogy hogyan működik a saját e-mail, e-mail cím? Ha regisztrálok magamnak egy webtárhelyet akkor ahhoz adnak kapásból egy hozzá tartozó e-mail címet? Mondjuk ha a webtárhelyem neve wolfman, akkor adnak egy e-mail címet .....@wolfman.hu névvel? Ha megvan az e-mail cím, hogyan/hol tudom kezelni a leveleket? A webtárhely szolgáltató honlapjára belépve lesz ilyen lehetőség, vagy azt is nekem kell majd programozással megoldanom?
Lehet hogy most rettentő nagy hülyeségeket mondtam, de ha nem így megy akkor elmagyarázná valaki? Köszönöm!
Valahol ezt is el kell kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz P.K.Gabesz #7165 üzenetére
Lehet olyat hogy Domain nevet ragisztrálok tárhely nélkül? És ez így mire jó, mire lehet használni tárhely nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz P.K.Gabesz #7172 üzenetére
Wordpressnek mekkora tárhely kell hogy normálisan működjön?
Most azt írja ki nekem ha meg akarom nézni hogy "Error establishing a database connection", utánanéztem és ez állítólag akkor van ha kevés neki a tárhely.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Tud valaki olyan programot ajánlani, ami ha fájlokra rákeresek, azt csoportosan tudja törölni? Total Commanderben van keresés funkció, csak sajna a találati eredményekkel egyenként lehet foglalkozni.
-
wolfman
veterán
Photoshoppot használok de most 5-6 mp működés után leáll valami hibával. Letöröltem majd felraktam megint de semmi változás. Ilyenkor mi a fészkes fene van vele?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Saját topikjában is kérdeztem már de kevesen látogatják, így hát bátorkodom megkérdezni itt is.
Az van hogy Outlook 2007-et használok, egyszerre kettő fiókot szeretnék használni, egy mindenes és egyet munkákhoz, de nem tökéletes a dolog.
Már beállítgattam a dolgokat, de ha küldés/fogadásra nyomok, akkor az alapértelmezett fiókba menti az összes érkező levelet(mind a két E-mail címről), nem pedig a két fiók saját "Beérkezett üzenetek" mappájukba külön-külön ahogy logikus lenne. Be lehet ezt állítani valahogy?„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Korábban már írtam Outlook 2007-es szabályokkal kapcsolatban.
Azt már sikerült elérnem szabályokkal, hogy a munkás levelesládámba jövő leveleket annak a Beérkezett üzenetek mappájába helyezze. Viszont azt még nem sikerült elérjem, hogy amit a munkás levelesládámból küldök levelet, annak az Elküldött üzenetek mappájába mentse, mert nincs ilyen irányú szabály, de legalábbis, én nem találok.
Ez megy valakinek?
+1
Egy honlapon szeretnék elhelyezni egy videót, de úgy, hogy ne tudják azt letölteni. Esetleg valami oldalon amit oda linkelek, de akkor a másik oldalon se tudják letölteni. Ez megoldható valahogy?[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Outlook 2007-ben hogyan lehet létrehozni új névjegyalbumot? Valamint 2 darab adatfájlom van, akkor a névjegyalbumot hova menti?
-
wolfman
veterán
Tud valaki olyan képnéző programot mondani windowsra mint az Acdsee, csak ingyenes legyen. A lényeg:
- Képeket eleve fullscreen-ben szeretném megnyitni és lapozgatni
- Valami alap szerkesztő rész, ahol méretezni, levágni etc. tudok„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Olyan kérdésem van, hogy ha nyomtatni szeretnék színes képet, akkor milyen színkódot a legjobb használni? RGB, CYMK vagy valami mást és hány biten érdemes?
Csak mert eddig 8bit-en és RGB-ben nyomtattam, de hatalmas eltérések vannak a monitoron látott és a kinyomtatott verzió között! Eleve sokkal sötétebb lesz amit nyomtatok de van hogy brutálisan elcsúsznak a színek!Ötlet?
-
wolfman
veterán
válasz Bogyó bá' #15501 üzenetére
Egy állítólagos "szaküzletben" szoktam nyomtatni, ahol nekik fotónyomtatójuk van gondolom eredeti patronnal, bár nem fotópapírra nyomtattam, de az szerintem nem is annyira vészes. Az a durva hogy volt egy kép amin egy malac volt fekete barnás szőrrel és mikor kinyomtattam akkor kerültek bele erősen kékes árnyalatok is! :-s Azt nem hinném hogy ennyire kalibrálatlan lenne a kijelzőm.
-
wolfman
veterán
válasz Bogyó bá' #15521 üzenetére
Igazából legutóbb egy fotó üzletbe vittem el pár képet. Fele egy Canon tükörreflexes géppel lett csinálva, a másik meg a Samsung telefonommal, de annak olyan minősége volt, hogy muszály volt picit photoshoppal belenyúljak. A végeredmény meglepő, mert mind a kettő verzió csúnya lett. A telefonos azért mert alapból az volt, de a fényképezős meg fényképpé nyomtatva túlvezérelt színeket eredményezett.
De gondolom, ha egy olyan helyre viszem ahol tökéletesen értik a dolgukat az előhívók/nyomtató emberek, akkor tudják hogy az adott kép milyen lesz nyomtatásban!? Csak mert a fénymásoló üzletben ilyen belesz@rok emberek vannak, 'én kinyomtattam, ha szar nem az én saram, te basztad el!' beállítottsággal, a fotó üzletbe meg csajok vannak, akik alapból késnek mindig 10-20 perceket az előre lefektetett időhöz képest, viszont elég olcsón dolgoznak. A fotósnál csak utóbbi időben lettek ilyenek a képek, előtte gyönyörűen előhívatták.
-
wolfman
veterán
válasz Bogyó bá' #15700 üzenetére
Megnéztem ahol mondtad és ott RGB színeknél sRGB van megadva. No nem értem akkor.
Másik kérdés: Mi telik egy webtár szolgáltatónál 15 napba, hogy aktiváljanak egy .hu-s domain nevet? Eddig csak .com-ot rendeltem tőlük, azt aktiválták azonnal, most egy .hu-t kértem és azt mondták, hogy 'tudhatnám, hogy 15 napot vesz igénybe!' :-s Honnan tudhatnám?
Ez tényleg ennyi ideig tart, vagy csak mivel a .hu ingyenes, akkor mivel nem látnak belőle pénzt, lassabban is fogják megcsinálni?
-
wolfman
veterán
válasz L3zl13 #15736 üzenetére
Értem, akkor ez egy ilyen elbírálási időszak, amikor esetlegesen jelentkezhet valaki, hogy ez így nem lesz jó, bár nem tudom milyen okok lehetnek, ha még szabad volt az a név.
Viszont nem értem, hogy ez miért nem vonatkozik .com végződésre?? A többit nem tudom, eddig csak .com-ot rendeltem.
-
wolfman
veterán
Egy alapvetően angol billentyűzet billentyűit lehet kalibrálni a windowsban, hogy ha mondjuk az L bill melletti bill-eket nyomom meg akkor azok rendre az ÉÁŰ legyenek, és persze a hozzá tartozó írásjelek???
-
wolfman
veterán
válasz sagvary #15821 üzenetére
Úgymond az igazán jó alaplapokhoz jópár év óta mindig láttam hogy adtak ilyet, ASUSokhoz tutira. (most az istenért se találok képet róla neten). A lényeg hogy fehér és szépen olvashatóan rá van írva hogy hova mit kell kötni.
-
wolfman
veterán
válasz sagvary #15832 üzenetére
Közben megtaláltam amit kerestem. Most látom csak hogy kifejezetten az ASUS használja amire gondoltam: ASUS Q connector
Akkor marad az amit korábban ajánlottak, szedd le a netről az user manualt és keresd meg benne ezt a részt, szépen le lesz benne írva mit hogy. Ha bekötés után valami mégse menne, akkor kösd be fordítva, ennyi előfordulhat.
-
wolfman
veterán
Sziasztok! Egy elég égető kérdésem lenne.
Barátnőm szüleinek szeretnék egy média lejátszót venni a televíziójukhoz. Régi CRT TVjük van, amit néznek majd vele, az avi, mpg és max 720p-s mkv.
Ajánlanátok nekem kb. 15eFt-os összegben egyet ami elég tipp top, az előbbi formátumokat vigye, átlátható magyar menüje legyen és beépített winchestere. Jó kis stabil szerkezet legyen lehetőleg.
Valamint még egy kérdés!
Párom szüleinek még tető antennájuk van, borzalmas képminőséget produkálva(nem tudni mi a rosz). Ennek javítását majd elintézem, viszont állítólag a földfelszíni digitális adások vételére jók a régi antennák is. Azt nem tudom hogy mindenképpen egy digitális set top box kell hozzá vagy elég egy digitális tuner is? Mert ha elég egy digi tuner akkor jó lenne a média lejátszó egy jófajta digi tunert is tartalmazna.
Köszönöm ha válaszol valaki!
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
De azt nem kell lecserélni. A TVbe bejövő képnek nem az 1080p-s képhez képest van sz@r képe, hanem minden máshoz képest. Tehát egy kazettán rongyosra játszott filmet képzelj el, ennek a kép csúnyaságát szorozd meg 2vel és akkor kapod azt a képet amit az antenna felől jön a TVbe.
A TV maga szép képet tudna(CRT kategóriában), csak nem tud mit kezdeni ugye a sz@r jellel. Ezért mivel már itt Gyulán is lehet fogni a digitális földfelszíni adásokat, ezért gondoltam hogy az antenna hibáit megcsináltatom és veszek nekik egy média lejátszót amiben van egy digituner. Meg ha már e van akkor legyen benne vinyó is hogy tudjanak filmet nézni ha olyan van.De mondjuk ha 20-25-ezer forinton belül nincs ilyen eszköz, akkor elsődleges szempont a digitális adások vétele.
Nem kell nekem műsor rögzítés funkció, se internet se Wifi meg torrent kliens.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
"Ha a digitális tuner alatt azt érted, hogy számítógéphez vagy számítógépbe csatlakoztatható..."
Már miért ezt érteném? Hülye nem vagyok, csak nem értek teljesen hozzá. digi tuner alatt azt értem, hogy digitális műsorszórást képes fogni/feldolgozni a készülék. Az antennából koax kábelen megy a settopboxba/média lejátszóba abból pedig egy hasonlóan koax vagy más alternatív csatlakozással megy tovább a TVbe.
Összegben pedig 20.000Ft-ra gondoltam. Ebben az árban akkor gondolom ne is álmodjak digitális tunerrel rendelkező média lejátszóra?
-
wolfman
veterán
Valaki nagyon ügyes ember(ek) segítségét szeretném SÜRGŐSEN!
Tegnap írtam ki pár DVD-t CD-t NERO 10-el. Ma felkelek és NEM INDUL A PROGRAM! Rákattintok tölt picit majd semmi. Idegemben kipróbáltam egy másik NERO-t a 9-es portable verzióját, de hasonlóan ha az exe-re kattintok tölt picit aztán semmi!
Nyilván a gépemmel kapcsolatban nem tetszik nekik valami, de mi lehet a baja??? Gondolom itt van pár okos aki vágja mi lehet!
(Avast vírusírtó nem fogja meg, mert leállítottam és továbbra is ez van, rendszergazdaként futtatás és XP kompatibilitás se jó neki)
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz Snooker #21229 üzenetére
Valószínűsítem, hogy memória lesz énszerintem! Többnyire a kékhalálnak az az oka.
nem tuom hogy szoktad telepíteni a wint, de ajánlatos netet lehúzni és valamivel teljes formázást nyomni a partícióra akár 2x is. Nekem ilyenek után stabilabb lett a friss win, bár ezt a problémát nem tudom hogy megoldja, de egy próbát megér.Esetleg memóriákat cseréld meg, mozgasd meg vagy valami kontakttisztítóval menj át rajta, mostanában szereltem pár (bár régi) gépet és ez megoldotta a fagyásokat. Ajánlom a WD40 Joli Jokert!
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Az megoldható valahogy, hogy E-mail küldésekor a kézbesítés küldéséről ne a címzett döntsön, hanem mindenképpen kapjak vissza egy értesítést hogy megkapta vagy sem.
MS Outlook 2010-et használok, munkahelyemen pedig 2003-at. Úgy tudom van erre lehetőség, de nem tudom hogy.
-
wolfman
veterán
válasz Lompos48 #21355 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert az ügyfeleinknek kiküldött E-maileket szerintem már régen elolvasták, de visszajelzés még mindig nem jött szinte egyiktől sem, csak akik kifejezetten vissza is írtak. Tehát akkor valószínűleg nem megoldható!?
-
wolfman
veterán
Hangkarival kapcsolatban lenne egy problémám!
Van egy Sound Blaster Audigy 2 Zs hangkártyám, ezt windows 7 alatt használom. Mivel erre a windowsra nincs normális dirver, leszedtem a netről egy nem hivatalos drivert meg egy szoftver csomagot amiben van THX console, EAX beállítás, stb.
Eddig ment is jól, de most arra lettem figyelmes, hogy amikor a hátsó hangszóróknak kellene szóljanak, akkor az elsők is szólnak, valamint ugyan ez a centernél is! EAX console-ban nincs bekapcsolva semmi. Valaki tudja erre az értelmes magyarázatot?
-
wolfman
veterán
Szerintetek egy HP Photosmart C7180 multi. nyomtató 20.000Ft-os áron milyen bolt lenne?
Csak mert 2007-es felsőkategóriás készülék és nem értem miért ilyen olcsó!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
válasz Szab02 #25423 üzenetére
Nyílván nem boltbol fogom venni a festékpatronokat, hanem valakitől aki tud olcsón szerezni(de azért van megbízhatósága). Itt PH!-n is van pár ilyen ember pl.
Engem az izgat, hogy ez a korábban említett nyomtató jelenleg miért ilyen olcsó vajon!? De van ennek egy nagytestvére is és azt is harmadáért árulja egy ember, az is 2007-es.
Ugye ami jó, és sokat tud, az időtálló, tehát az árát is tartja, vagy rosszul tudom?
-
wolfman
veterán
válasz netseft #25430 üzenetére
Ugye az nyilvánvaló, hogy az informatikában minden leértékelődik egy idő után, de a prémium kategória(pl. billentyű, egér, hangfal, erősítő; kivéve CPU, VGA stb.) azért tartja magát és bizonyos ár alá nem megy, de ez így furcsa nekem, de ne igazolódjon be a félszem.
-
wolfman
veterán
válasz netseft #25436 üzenetére
Ja, és nem a bolti árról beszéltem, hanem ugye másodkézből lenne a multi. nyomtató! Boltban(ha még lehet egyáltalán kapni valahol) ott reálisnak is tűnik az ár, de ehhez képet nem hogy fel, de ötöde így az áruk.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet ACDSee-ben vagy valami másik kis méretű programban jpg képek méretét kicsiníteni anélkül hogy a felbontást állítgatnánk? PS-ban mikor elmentem a képeket ott megkérdezi, hogy milyen minőségű legyen a mentett kép, de most a PS nem játszik. Bátyámnak lesz akinek lassú a nete és az általa lőtt képeket akarja elküldeni munkahelyére, de ha lehet akkor minél kisebb fájlban.
Erre tudtok megoldást?
-
wolfman
veterán
válasz Voice24 #27262 üzenetére
Jól gondolod, húzz szét mindent, mozgasd meg a csatlakozókat, esetleg kontakttisztítót neki(persze áramtalanítás után), aztán dugd össze. Ha ezután is van, akkor a memóriáknak is ugyan ez. a továbbra is akkor a BIOSban a memóriák felismerését ne hagyd AUTO-n hanem kézzel állítsd be, mennyi MHz, késleltetési értékek stb., nekem is voltak fagyások a mostani gépemmel hasonlók és ez megoldotta.
Ha ezután is van akkor az AsRock alaplap lesz a ludas. Megcáfolhat bárki, de én még épkézláb, jól működő, hibától mentes AR alaplapot még nem láttam!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Szeretnék PDF dokumentumot konvertálni DOC dokumentummá. Tehát a szöveget ismerje fel, meg a képeket is és úgy pakolja össze. Van nekem egy programom a Solid Converter PDF, de valamiért nem ismeri fel a szöveget, hanem nemes egyszerűséggel egy nagy képként b@..za bele Word-be.
Utána olvastam és kiderült, hogy hiányolja a MODI-t, azaz a Microsoft Office Document Imaging funkciót a gépről, amit alapból telepítenie kéne az Office-nak. Na ennek is utánanéztem, bár nem biztos, de mivel én 2010-es Office-t használok, állítólag ez nem tartalmazza alapból ezt a funkciót. A baj az hogy eddig minen általam megtalált és letöltött konverter programnak ez a kib.b@szott MODI kell, mert mindegyik csak képbe konvertál!Valaki tud olyan progit ami intergálva ezt a képességet képes PDF-et szöveggé konvertálni?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest