Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Realradical
őstag
Most annyi tudunk, hogy gyors volt oszt belassult.
Mi történt a kettő között? Furmark alatt ugyanannyi marad x idő után is az fps?
Csak x játékok alatt jön elő a többi ok? Terhelés alatt mennyi a cpu/gpu/chipset hőmérséklet? Milyen tápod van? Fene tudja most így hirtelen ez jut eszembe..Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz DeathAdder #45593 üzenetére
Vezérlőpult, system, advanced settings, startup and recovery, alatta szerkeszd meg a boot menüt. (töröld ki az USB-s repair sort)
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz sonaj0203 #45604 üzenetére
Szünetmentes esetleg segíthet, de figyeljetek rá, hogy aktív legyen és ne passzív. A passzív a rövidebb átkapcsolási idő érdekében direktben tolja át az áramot így attól még ugyanúgy lehet baj, ha az aggregátor túlfeszel. Ez persze konyhanyelv, nálam okosabbak szebben is, jobban is le tudnák írni az biztos.
-
Realradical
őstag
válasz Speeedfire #45610 üzenetére
Béta teszt?
Van a hibák jelentésére topic, ha oda írsz, még használhat is.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
-
Realradical
őstag
válasz tomgabor #45808 üzenetére
Lehet vele mászkálni. Két dolog kell hozzá:
a. ne lehessen egy mozdulattal használhatóvá tenni. (hüvelyre ráteszel egy kapcsot a markolatnál és már jó)
b. sporttevékenységről papír amivel igazolod, sporteszközként hurcolod(pl. hagyományőrzés vagy bushido)[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
Mondjuk tök mindegy milyen víruskergető van fenn egy usernél, mindet le tudja győzni kellő energia befektetésével. Ahol én javítok egyszer ott "büntetésnek" mindig felrakom a NoScriptet, többet tud használni mint bármelyik irtó, még, ha a felhasználók utálnak is érte.
-
Realradical
őstag
-
Realradical
őstag
válasz GrandeP #45901 üzenetére
Ventrilohoz ha csapatban játszol kell egy jó minőségű cucc hacsak nem akarsz állandóan gerjedni. A házasélet szintén szükségessé teszi egy jó fejhallgató beszerzését, mert egy jó 5.1 beröffentése 23:00 után válóok. Sokat kell még tanulnod padawan!
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
-
Realradical
őstag
Másik gépről jött Windows nem mindig működik (inkább nem mint igen). Ha összerakja magát, még akkor is érdemes egy full reinstallt csinálni. A primary boot devicet kéne belőnöd, meg a vinyók sorrendjét.
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
Simán lehet döglött a HDD is persze. De mivel valami Win bootféleség elindult akkorra amikor OS-t választasz, így szoftveres probléma is lehet (rossz hdd driver pl.). Régi winnel, régi pc-n másik konfigból nem érdemes kínlódni szvsz. Csak egy lehetséges problémaforrás.
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
-
Realradical
őstag
válasz GrandeP #46066 üzenetére
Lapfüggő lehet a jelzés. Elvileg fel kell pörögnie, az a minimum. Nálam s775-ös döglődő lapnál így derült ki, hogy villám agyoncsapta. Sőt asus s939 lapnál is teszteltem így, az meg 2secenként ki/bekapcsolta magát. Esedékes egy procihűtés tisztítás, megnézem majd az új lapommal is.
-
-
Realradical
őstag
válasz greenmukk #46104 üzenetére
Érdekes probléma. Gugliztam rá kicsit, de azt írják fórumokon, hogy lehetséges, de nem best practice. Amit a drive átméretezésén kívül ki tudnék találni az az, hogy egy virtuális gépet csinálsz amin keresztül nézed a filmet, annak meg a fájljait oda teszed ahová csak akarod. (virtualpc vagy virtualbox, vmware) Mondjuk a virtuális gépek meg nem a videókapacitásról híresek.
Min keresztül nézel online filmet?
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz masterful87 #46469 üzenetére
Valamilyen vírus lehet ami megeszi a memóriát. Feladatkezelő mit mutat a processeknél memóriaügyben?
-
Realradical
őstag
válasz masterful87 #46473 üzenetére
Ok. De mi eszi meg a memóriát? Melyik process?
Amúgy bogyo112-vel értek egyet. A memóriabeállításokat nem érdemes buherálni egy pc-n mert ilyen következményei lehetnek. Tudom nehéz megemészteni, de nem leszel okosabb, mint a rendszer. Szervereken is csak speciális gondok esetén szoktam buherálni tűzoltásként.
@kételkedem
Egyetértek.[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz TazLeacher #46848 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz TazLeacher #46852 üzenetére
Azt tudod mi a neve a programnak amit feltettél? Ha nem, és a feladatkezelőben sem leled meg ahogy dudika10 mondja akkor process explorerrel ki tudod szedni mi dolgozik pl., amikor lenyit neked egy listát. (vagy esetleg együtt indul egy böngészővel)
Ha meglesz, hogy mit tettél fel simán kiirtható
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz Kezdő vagyok #47986 üzenetére
Ki mondta, hogy csak a minden programból szabad? Szvsz butaságot beszélt.
-
Realradical
őstag
válasz @matthew@ #48003 üzenetére
Valaki távirányítja a gépedet. Particionálj, formatálj, hints fel sóval a merevlemez szektorait, telepíts újra, cseréld le a jelszavaidat, ellenőrizd a netbankod egyenlegét. A hómvideókat az asszonnyal valószínűleg , már a neten találod sajna. Kb. ennyi tömören.
@GrandeP
Ez a verzió sem elvetendő![ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz @matthew@ #48010 üzenetére
Magyarul, trójai. Bejutott valami úton a gépedre és ez feljogosít bárkit, a megfelelő programmal, hogy használja a géped. Szakmai szemmel nézve a lehető legrosszabb dolog ami történhetett veled biztonsági szempontból. Újrahúzás a minimum, illetve amit írtam feljebb.
szerk:
Szvsz elég a rendszerpartíciót legyalulni és a többin egy alapos ellenőrzést futtatni.[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz GrandeP #48017 üzenetére
Paranoiafaktor kérdése az egész. Az én mutatóm igen magasan áll. Ha valaki tényleg belépett a gépre és kicsit értett is a dolgokhoz akkor úgy televágja rootkitekkel a pc-t , hogy az életben nem takarítod le. Persze igen egyetértek, attól függ mennyire gáz, hogy mit tárol valaki a gépén. Persze elég , ha átállítják a valakinek a jelszavait poénból és máris kellemetlenséget okozhat egy script kiddie is.
@Xirtam
Csökkentett módban szedjétek le a VGA/régi monitor drivert, majd normál módban húzzátok rá újra. Egy próbát megér.@GrandeP
Lehet olyan háttérkép is odakerült, hogy: Hülye aki olvassa[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest