Új hozzászólás Aktív témák

• BoscoD55

tag

válasz .mf #29648 üzenetére

Köszi, remekül összeszedett válasz. Először kezdeném, hogy milyen M42 obijaim maradtak:

85mm f/1.5 Helios-40-2
    35mm f/2.4 Carl Zeiss
    Jupiter 9 85mm F2

Elképesztő, hogy milyen áruk van most, de semmi pénzért nem válnék meg már tőlük. Bár, szerintem a vintage obik elég nagy része túl van árazva. Például ez a Jupiter obim is, azért annyit nem ér, mint amennyiért kínálják.

Az A7-ről, és sajnos a többi MILC-ről is olvastam, hogy elég sok pót akksival kell mászkálnia az embernek, mert pikk-pakk lemerülnek. Plusz, megmondom őszintén engem a videó funkció teljesen hidegen hagy, ha nem lenne benne az sem érdekelne :)

@Sandokanaa
    Ha 150-ért fogok találni D7200-at, akkor szerintem egyből lecsapok rá, de eddig csak eléggé elvetemült áron láttam őket (inkább 180-190 környéke.

Már kiolvastam az internetet, de még nem találtam olyan megoldást amivel lenne végtelen M42-es obikkal. Ha te tényleg birtokában vagy ennek az infónak, akkor kérlek ne tartsd magadban :D

Még egy kérdés, gondolom D700-akat szoktam látni nagyon olcsón. Arra gondolom, azért nem sok értelme van váltani, vagy igen?

@tvamos
    Canonra nem váltanék, mert akkor az egész rendszert cserélni kéne, és akkor pénzben tényleg nem jönnék ki túl jól. Bár, azt meg kell hagyni, hogy az M50-ről még rosszat nem hallottam, plusz a Canon gépeken az ég az tényleg mindig kék, és a fű is zöld.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés