Hirdetés
Aktív témák
-
Krissz5435
aktív tag
A következőben kérnék segítséget:
Behalt a monitorom és kaptam egy másikat kölcsönbe. Valamiért a videókártyáról nem akart képet adni. Sebaj mondom ott az alaplapi. azzal megy most is rendesen. De már 3 monitorral, 1 d-sub és 1 dvi-d kábellel, 3 dvi-d-->d-sub átalakítóval is kipróbáltam de sehogy nem akar képet adni a 8800gt-ről.Már leellenőriztem majdnem mindent: Proci jó hisz ezt is onnan írom, táppal szintúgy nincs mert kb 3 éve megy már vele, memóriákkal sincs baj mert akkor kékhalál lenne, sok felesleg sincs(Hdd, odd) és azok is régóta benn vannak. Próbáltam hogy teszek be másik vga-t is de azzal sem adott képet szóval a vga is kilőve. A vga tápcsatija(a 6 tűs) sem rossz mert másik gépben ki lett próbálva.
Kérdésem. Lehetséges az hogy félig meddig behalt az alaplapom?"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
Krissz5435
aktív tag
válasz RepeatSector #35039 üzenetére
Van benn egy kari de az eszközkezelő nem érzékeli. Másik meg hogy nem találok olyan opciót hogy letiltsam az alaplapit. Egyszer láttam de azóta nem.
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
Krissz5435
aktív tag
válasz RepeatSector #35045 üzenetére
Az is meg volt. Mindegy mire állítottam(Internal, PCI, PCI-e) akkor is csak az alaplapival működik. Most megpróbálom visszaflashelni egy régebbi biosra. De nem találok rendes windowsos progit. Nem tudsz valami jót?
-
Krissz5435
aktív tag
válasz RepeatSector #35047 üzenetére
Jah csak az a baj hogy nincs se floppym(mi azazaz???) se pendrriveom. És így hirtelenjében nem tudok egyet szerválni.És ha kiírom azt a két fájlt cd-re akkor menne a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
Krissz5435
aktív tag
válasz carrot #35056 üzenetére
Ezt találtam róla:
Award BIOS 6.00PG/Asus P4T-E: 4 long beeps when turning on your system might indicate yout CPU fan is either damaged or running to slow. Check your CPU fan. Clean or replace it with a new one.Magyarul valami gáz van a procihűtővel. Nem lehet hogy nagyon poros? Az okozhatja alassulását.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz kispadar #35059 üzenetére
Ha jól sejtem akkor te nem dugtad be a procihoz a tápellátást. Vagy esetleg ez a plusz 4 pin a 24-es sorban lenne? Mert ha nem akkor mindenképpen kell lennie mert minden procihoz kell. Esetleg valami nagyon régi tápod lehet. Keresgélj hátha találsz egy 2x2-es tápcsatit ami a tápból jön ki.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz kispadar #35061 üzenetére
Ha jól értem akkor te bedugtad a proci 4 pinesét a 6 pines vga részhez. Azt viszont akkor sürgősen szedd ki az a procié. Továbbá kellett kapnod egy átalakítót a vga-hoz ami 2 molexből egy 6 pinessé alakít át. Ha nincs olyanod akkor is próbáld meg úgy hogy azt a 4 pineset amit a vga-ba dugtál azt a procinak adod(remélem az a sárga feketés az) és úgy indítod be a gépet. Elvileg így be kell induljon, de majd ki fogja írni, hogy nem kap elég áramot a vga. Akkor meg kell keresned azt az átalakítót.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz kispadar #35063 üzenetére
pedig arra a négy pinesre kell dugni kábel mert onnan kapja a proci a kakaót. Ha nincs a tápodon olyan akkorvagy nagyon régi, vagy a 24 pines 2 részből áll: egy 20 pinesből és egy 4 pinesből. A 4 pines 2 fekete és 2 sárga kábel együttese(ha a tied ilyen akkor az a procié), és a másik 20-ashoz egy 20-->24 pines átalakító kell. Ha viszont nem külön van akkor egy átalakítót kell venned ami 2 molexből(vagy egyből, nem tudom pontosan) átalakít ilyen négy pinesse ami neked kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest