- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
Te egyébként serült vagy, unalomból/szórakozásból trollkodsz, vagy csak egyszerűen tényleg ennyire nem megy az értő olvasás ?
Elképesztő...
Harmadjára sem sikerült azt elolvasni amit írtam, csak azt helyette, amit te gondolsz....
Mintha egy tök sükettel beszélgetnék, akinek mindegy hogy mit mondok, nyomja a saját monológját, mert valamivel felb@sztam azt látom, de hogy mivel, azt akkor sem tudnám megmondani ha kényszerítenének...Még valami esetleg ? Felsorolnád az összes játékot is amiben víz van ? Ezekután ez sem lepne meg, kb. az is annyira tartozik ahhoz amit eddig írtam.
Innentől kezdve ha nem haragszol én hátradőlök, és várom mit hozol ki ebből még, de csak olvasóként, nem fárasztom magam válaszokkal...
-
SpazzMaticus
tag
"Ennyi. Semmi más nem tartozik ehhez a témához. "
Így van ember, ennyit írtam, hogy nekem nem jött be, se többet, se kevesebbet.
Meséld már el, hogy mely mondataim utaltak arra, hogy nem tudok elfogadni egy szimpla tényt ?Nem az van, hogy -mint már másodjára derül ki- nem tudsz szöveget értelmezni, és vakon indulatból leragadtál a "nem tetszik" résznél pedig szerinted qrvajó ?
Sem más véleményét nem akartam megváltoztatni, sem a többségi véleményt felülírni. Csak egy hülye hiszi azt, hogy a saját véleménye többet ér mint bárkié, azt hittem ez magától ertetődő.
Csupán miattad flamelünk itt a semmiről, mert te vagy az, aki nem tud tudomásul venni egy szimpla leírt véleményt, és rugózik a nagy semmin.
-
SpazzMaticus
tag
Segítek kicsit, mert a nagy szájhabzás közben elmaradt a szövegértés : ..."Senki, így én sem várok természetesen történelmi hitelességet egy AC-től sőt még a közelébe sem várom"...
Na, és ehhez képest is finoman szólva árkádnak éreztem a hajózást. Érted ? XD..
A Black Flag-et meg próbáltam, ugyanilyen motorcsónak van ott is, vitorlásként még elment, a hangulat elvitte egy darabig, de kb. ugyanaz mint az Odyssey...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!