Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3nyus
aktív tag
Tudnátok erősitőt ajánlani egy Pioneer TS-SW2501S4 mélynyomóhoz?
1 csatornás kellene, viszonylag kisebb méretű (vezető ülés mögé lenne mk1 vw caddy be)
Árban 50 körül gondolkodom, fejegység alpine iDA-X305S.Első szett hivi f1600.Köszi
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani 1-2 subot? Helytakarékos kellene mindenképpen
-Beépitési mélység max 11cm
-25cm es
-50.000 ig
-zárt "ládában", kis térben lenne.
-fejegység Alpine iDA-X305S, első szett HiVi F1600, erősitő még kérdésesLinkelt képen van hova lenne beépítve, ez egy mk1 es vw caddy, ülések mögött van két hangszóró, azok kilesznek végve
Pioneer TS-SW2501 -t néztem csak nemtaláltam egy boltot sem akinél lehetne kapni.Hely ahova lene:
Ezvan jelenleg benne, nem tudtam rájönni a márkájára:
Köszi a segítséget
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok mondani olyan helyet ahol tunék csináltatni hangszóró kiemelő gyűrűt?(budapestit)
25mm es volt a sub, 20 as lett helyette.Én vagyok M3nyus!
-
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok
Összeállt a rendszer végre, csak sajna van egy alapzaj, sercegés, sziszegő hang.
Fej: Alpine iDA-X305S
Első szett: HiVi f1600
Mély: u-Dimension RM 208 SL
Erősitő: u-Dimension jr 4.300
Processzor: Alpine PXA-H100
35 ös táp/test
Hangszóró kábel:cat 5 utp ezüstös cinnel forasztva
jelkábelLOTZ kábel Neutrik aranyozott rca val.Probáltam más kábelel is megmaradt, járó/ nem járó motornál. Ha széthúzom a iprint és a fej kábelét megszünik.
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
-
M3nyus
aktív tag
Van valakinek tapasztalata Kenwood KIV 700 as fejegységgel?
ALPINE IDA-X305s + imprint helyett lenne.
Még Pioneer MVH-8300BT-t néztem.
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
tudnátok mondani olyan rca kábelt, aminek maga az rca dugó része rövid? vagy 90 fokos, mert egyszerűen nemfér el a fej mögött.
De leginkább külön rca csatlakozó érdekelne, mert kábel az van. Valamilyen joo minőségűÉn vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok erősitőt ajánlani egy u-dimension rm208sl hez? sajnos a mostani u-dimension jr 4.300 nemszereti hidalva 2X2ohm et.
Használt érdekelne max 50k ig, 2 csatisÉn vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
KOLE AUDIO PH2-700 vagy Audio-system.X-ion160.2 vélemény? ud rm208sl hez
hirtelen most ezeket találtamÉn vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
nincs valakinek egy ilyen kábelje?
KCU-442i - Connection Cable for iPod®
[link]Elösszőr csak kiprobálnám, kenwood kiv 700 as fejjel, hogy mükszik e.
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
válasz Peti66 #10868 üzenetére
igen működik, ilyen kábelt adtak hozzá [link]
Ha széthuzom a kis jack et, nincs hang, namost kiakarnám küszöbölni a jack kábelt. Alpine nál (ida x305s) úgy volt hogy jött az usb, fej hátuljából, majd usb véggel, és usb-ipod átalakitó.
kenwoodnál usb fejről usb véggel, majd + ba van ipod audio + ipod video, és egy olyan kábel amit linkeltem, nemérem minek kelett külön kivezetni a hangot jack reHol tudnék szerezni normális táp elosztot? 35-20/20
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
válasz rooland #10907 üzenetére
kiv 700 as lett most alpine ida 305 helyett, eddig jobban bejön, picivel lassaban olvassa be a zenét, de többi részében jobban bejön mint az alpine, rengeteg beálitása van, lehet frissiteni a belső szoftverét, (teszteltem is ma )
egyedül az nem tetszik, hogy iphone ról a hang az külön jack en megy be, tehát jön az iphone kábele, majd szétosztódik egy usb re, majd "ipod video" és egy "ipod audio" ra, tehát, analóg jelet kap a fej, nemértem akkor mi benne a 24 bites d/a konverter? csak "usb-usb" re vonatkozik?
Ja másik negativum, hogy nem levehető az előlapja, kissé félve hagyom ott az autót[ Szerkesztve ]
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
milyen minőségibb mélyet tudnátok ajánlani 25cm es kellene, mostani ud 208sl, de valahogy kevésnek érzem, 210 es baromi drága újonnan, nemtudom mennyivel tudhat többet mint pl egy Helix E 10W fele annyiért.
Erősitő egy Steg QM 75.2x.Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
tegnap de joot szívtam egy joo kis MNC-s biztiházzal...
minden bekötve, csapó 1, semmi.. hmm első szett erősítőjére rámértünk 1,2V
kis kontakt spray biztiház macerálás, 5,6V
Az a jooféle "arany" bevonat konkrétan nem vezet Tudtam hogy nem egy minőségi alkatrész, de nem gondoltam volna hogy ezt is elehet rontaniÉn vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
egy buta kérdés: 2 tekercse hangsugárzónál a megadott pl 300W az 150W X 2?
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok
Olyan gondom van, hogy vásároltam egy helix e 10W tipusú mélysugárzót, tegnap este be is kötöttük, de kb 5 perc után égett szagot árasztott. Valószínűleg az egyik tekercs ragasztása leválhatott.Kívülről semmi nemlátszik, megbontani nem mertük, mert tegnap vettük. Tekercsek 2,6ohm ot mutatnak (beszerelés elött is). Garancia érvényes erre is?
Javítható?Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
válasz Peti66 #11409 üzenetére
steg qm 75.2 erősítővel, 2X2ohm ra(2x125W), előtte a ud rm208 sl volt rákötve, gain kicsit feljebb volt véve, baromi merev a membránja, saját súlyát megtartja elmozdulás nélkül. Már visszavittem, kicserélni nemtudták, mert csak rendelésre van, de javításra beküldték.
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Faterom akarna venni magának egy USB-s fejegységet.
-20.000 -ig. (Új)
-Piros vagy kék háttér világítású legyen.
-Márka mind1.
-1 din méret.Túl sok típus van így kérlek ajánljatok 1-2 őt amiket érdemesebb megtekinteni.
Teljesen gyári minden az autóba (Golf 4).
Amit kinézett jelenleg:
Pioneer MVH-150UI (Auchanba lesz akcióba 17990 ért +8 gb-s pendrive)Köszi
Én vagyok M3nyus!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest