Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz Joe fiú #17418 üzenetére
megk ell nézni gyárilag milyen szűrő van, és venni hozzá megfelelő alkatrészeket, párezerből kijön, még jobb minőségű is, mint a gyári. esetleg szerezz kölcsönbe egy aktív fejet, kísérletezz ki valami vágást, és szerezz utána annak megfelelő passzív elemeket (egy sima elsőrendű szűrő nem a világvége, 2-3 alkatrész kell max).
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz saguaro #17437 üzenetére
igen, ilyen egy kb. normálisan kivitelezett kick install. bár azt a bazi rétegelt lemezt nem értem, ezt inkább MDFből szokás csinálni, az nem annyira rugalmas (a lukak befedésére egyébként az alu is megteszi, az kicsit jobban passzol helyigényileg, raksz rá egy réteg bitut aztán lemezcsavarral neki az ajtónak).
az apróságokat meg gondolom úgyis saját tapasztalatból fogod tudni megtanulni, vagy elviszed egy szakihoz, aki egy nap alatt összedobja és garantált a végeredmény minősége is.
csillapítóanyagnak pedig soudaband vagy STP ajánlott. rezonancia szempontjából egyébként valóban a tetőlemez a legnagyobb probléma (ennek csillapítása a menetzajt is nagyban csökkenti), emellett a kibituzott ajtó és az ajtókárpit közé érdemes valami zárt cellás szivacsot tenni.A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
ha ez tényleg két ugyanolyan jelet kiadó mono csatorna, és tényleg spúr vagy egy pár RCA kábelre kiadni azt az 1-2-3e forintot, akkor két eset van:
1. az erősítőnek is elég az egyik RCA-n jelet adni. ez jó, mert akkor semmi sem kell tenni, cask összekötni jupi
2. az erősítő kéri mindkét jacken a jaffát, ekkor elég az egyikből elvezetni és a végén egy Ynal bekötni. bár ez utóbbiban nem vagyok biztos, hogy jó. az viszont tuti, hogy a minőségen ront, már csak a csökkentett bemeneti jelszint miatt isA vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
válasz karakpecze21 #17526 üzenetére
lehetek rosszindulatú? az olyan marháknak, akik olyan dolgot vásárolnak, amihez nem értenek
így jártál, add el. nekem közel 500 watt rms az erősítőparkom és még egy pislantást sem produkált egyik világító berendezés sem a kocsiban. de ezzel nagyon nem vagyok egyedül a topikban.A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz karakpecze21 #17529 üzenetére
En sem ertettem hozza es a kocsim is 14 eves. De utanajartam alaposan. Ha Teged ujdonsagkent ert, hogy a marketingesek nyiltan hazudnak a termekekrol es megtevesztik a vasarlokat, akkor sajnallak es tenyleg nem baszogatasbol irom, csak masoknak okulaskeppen, ne szivd mellre
Egyebkent en tobbet buktam az autohifin, csak kevesbe banalis dolgokon[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz karakpecze21 #17537 üzenetére
ha levásárolhatod, és ezt írásban legalább jóváhagyják, akkor onanntól kezdve vissza is kell fizetniük a pénzt, mehetsz a fogyasztóvédelemhez. nincs ilyen a törvényben, hogy levásárlásra kényszeríthetnek. 3 napod van szerződést bontani. a szerződésbontás nem azt jelenti, hogy kötnöd kell egy újat...
a pioneer pedig egy márka, ahogy a többi. gyárt jót is, meg rosszat is. az sem sokat számít, hogy ugyanaz a cég egy másik gyárban más emberekkel és mérnökökkel gyártat fejegységet is.
milyen kocsid van amúgy?
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz day2day #17545 üzenetére
felejtsd el, hogy tüctüc mély fog jönni az ajtódból, m ert nem fog. G.Zs. nagy tüctüc mániás és némelyik láda is sovány tud neki lenni, nemhogy az ajtó.
Le fog tudni menni egy jó szett 30hz környékére, de egy olyan JBL álló hangfal mélyeit felejtsd el. viszont ha nem félted a hátsó ülés középső részét, oda lehet nenni mélyet, ami előrefelé sugároz.
Egy carpower preset1-et egyébként lehet meghálána a kocsid. Fejegységből meg csakis pio, Alpine 9887-et a világ összes kincséért sem vennék, de ez csak az én szerény véleményem, sok ember boldogan tud vele élni...Reklám helye: javaslom ekred fel Szakállt, épített már cabriokba rendesen, lehet tud némi hasznos infóval szolgálni. No meg az ajtód átalakítása sem fog menni házilag
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz day2day #17564 üzenetére
ezek a paraméterek itt senkit nem érdekelnek, semmi köze a hanghoz. ahogy annak sem, hogy 30-at, vagy 50-et írnak a frekvenciamenet alsó határának. felejtsd el ezeket az adatlapokat. 30hz-en egy jobbfajta membrán is csak akkor fog szólni, ha egy korrekt erősítő van alatta és pöpecre meg van csinálva az ajtópanel. és akkor sem olyan erővel, ahogy egy szub.
a uDimension Element sett elhelyezésével van azért macera, de ha jó helyen van, és kellően meleghangú rendszer van mögötte, akkor "ki lehet békülni" a magasával.
Cicmanyeknél azért elég jól szólt, még az überszar Alpine 9887-tel is.A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
válasz karakpecze21 #17649 üzenetére
a wattoknak ehhez semmi köze. a hangszóró wattja csak a terhelhetősége. az erősítő tud torzítani, ha túl van terhelve. az márpedig, ahogy említették elég sovány a fejegységben, így valóban, érzékeny, 90db feletti hangszórót érdemes keresni (ez a szám adja meg, hogy az erősítő X wattja mekkora hangerővel képes megszólaltatni a hangszórót.
az elérhető nem (annyira) torz hangerő ennek, illetve annak a függvénye, hogy mennyi mélyhangot próbálsz megszólaltatni. minél mélyebbre "küldöd" szerencsétlen erősítőt (HPF a fejegységben), annál jobban megszenved egy adott hangerőn (a mélyhangok erősítése több wattot igényel, lásd /szinusz/ görbe alatti terület)A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz karakpecze21 #17659 üzenetére
ahogy a linkelő írta is, csak példának írta a Clarion adatlapján, egy szóval sem ajánlotta a hangszórót
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz karakpecze21 #17662 üzenetére
Voks: 16cm-es uDimension Element szett ennyiért. Kellemes, zenei, dögös mélyekkel. Csak oda kell figyelni hogyan és hova teszed a magasait. Később egy erősítőt is nagyon meghálál (no meg normális jató szigetelést). Vagy ha azt semmiképp, akkor az Audio System MX 165 még reális lehet, ezek a fórumos preferenciák.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Norbi14 #17668 üzenetére
20k + a ládád árából szerintem kijön a szigetelés + ajtópanel egy normális szakinál. Ha szigetelsz Te és csak a panelt csinálja meg a szaki, akkor meg biztos.
Soudaband-ot és STP-t szokták ajánlani. Soudabandot több rétegben kell, sarkokban jó vele dolgozni, csak a nagyobb lukak lefedése körülményesebb vele. Én, ha magam csinálnám ezt használnám a kezelhetősége miatt. Plusz talán a legolcsóbb, és a minőségére sem lehet panasz.A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
válasz gamek!ller #17680 üzenetére
kb 100 óra. ez azt jelenti kb. mint egy motornál. az elején óvatosan kell terhelni, nem szabad agyonhajtani. ezalatt a hangja is sokat változik, javul.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
válasz Skillet #17694 üzenetére
akkor jön jól a távirányító, ha aktív fejegységed van, és állítgatsz. ez távirányítóval, hátradőlve sokkal kényelmesebb.
hétköznapi használatra addig én sem tudtam mi az értelme, amíg tisztességes távírányítója nem lett a fejegységemnek. amit a DEX P9-hez adnak, ultraergonomikus, és szívesen használom vezetés közben.A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz saphancs #17703 üzenetére
Menj el pl. Szakállhoz (vagy akármilyen jó szakihoz), és vegyél tőle fejet és éppíttesd be. Persze előtte beszéljétek át, hogyan lehet ebbe kultúráltan. Ne Te szenvedj ezzel, 40 ruppóból kijön egy olcsó fej és a tisztességes beépítése is szerintem (amennyiben tényleg valami spécit kell oda produkálni arra a sz*r helyre).
Kövezés akkor jár, ha valaki következetlenül költi el a pénzét hifire. Te tudod, hogy neked elég a gyári hangszóró, egy fejegységet akarsz bizonyos tudással és kinézettel X összegért. Mi meg a legjobb tudásunk szerint adunk ebben tanácsotA vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok