Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13480) #19617792 válasza westcoastog (#13479) üzenetére


#19617792
törölt tag

ha lesz biztosan wide IPS-s Dell, akkor azt mindenképpen, az utolsó fillért is megéri. :C de ha más nincs, akkor a 4:3-as is tuti, nagyon ránéztem arra a monitorra. :DDD

nah, passzív 6770? hát, azért egy nagyoooooon lassúúúúú venti elkél majd rá, de jó lesz az.

Nightwish-hoz hozzátenném még, hogy nem értem miért szidják Anettet, oké, nem olyan "operás" a hangja, mint Tarjanak az tény, de tud ő, ha akar (a Ghost Love Score-t egyszer előadták Anette-tel is és nem volt rossz).
aztán őt végképp nem lehet hibáztatni azért, mert ő került bele (valami 2000 jelentkező volt a választáskor és lehet nem véletlenül Anette került ki).
az mondjuk picit hiba, hogy kicsit popmetal irányba is kanyarodtak egy-két számukkal, de ami jó, hogy maga a Nightwish tudott alkalmazkodni Anette picit mélyebb hangjához (eredetileg popénekes volt, akitől "metállédit" faragtak 40(!) éves korára :DDD), ehhez való, számára könnyebb számokat írnak. ja és poén, hogy Anette nagyon jól tud angolul, míg Tarja, hát, töri. :DDD
illetve továbbá azt sem értem, hogy miért Tarja-val azonosítják a Nightwisht, mikor Tuomas a lelke a bandának és a zenéket ő komponálja, illetve az elsődleges alapítója ő volt. persze megérem miért őt teszik középpontba, az ő egyedi tónusú, "operás" hangja miatt, ez az, ami nagyon sokakat (köztük engem is) nagyon megfogott.
de az ütős zenékhez nemcsak egy jó énekes kell, hanem a többiek is. tehát a Tarja-éra alatt is nemcsak ő kellett ahhoz, hogy nagyott üssenek, hanem, hogy legyen mihez énekelnie neki...
Tarja kilépése az ő közös döntésük volt (ami mondjuk a nyílvános levelekkel picit lejárató volt mindkét fél számára), nekünk ebbe nincs beleszólásunk, el kell fogadnunk. változni meg nem fog semmi, pláne, hogy Tarja már Nightwish tagsága idején is próbálta szólókarrierben kibontani a szárnyait, de ez a kilépés után erősödött fel, és azóta él, mint hal a vízben.
amit értékelek Anetteben az, hogy igyekszik és minden korábbi szóló felkéréseit is lemondta csak azért, hogy a Nightwish-ben minél jobban működjön.
Tarja szóló karrierje bár sikeresnek látszik, a zenéi olykor felemásak. úgy érzem hogy nem tudja eldönteni teljesen milyen stílusban is játsszon, mert van neki rendes metal zenéje, van lassúbb alternative rock, meg mindenféle. vagy azért, mert érzései, hangulata alapján zenél, vagy mert befolyásolja valaki. utóbbi is elképzelhető, mert a Nightwishból kilépés oka egy kis részben a befolyásoltsága volt (férje picit rossz hatással volt rá, egyesek szerint elkezdett díváskodni, mások szerint anyagiaskodni, nem teljesen tiszta a dolog.).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.