Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

CF -en nincs gond de sajnos az 1.Giga vRam az kevés hibába van bika GPU -d(6870CF) ha az 1.g vRam miatt meg malmoznak majd a GPU -k

Legjobb megoldás az lenne hogy akár ár alatt(30.k) eladod a jelenlegi 6870 -et és megtoldod ~22.e el és veszel az apróban egy 2.gigás HD7850 -et!(52.ért van új dobozos verzió) amit fel lehet húzni 7950 -es szintre! és a vRam problémád is kilőve mert ugye ott lesz 2.giga! és még tápot se feltétlenül kell cserélned, mert a 7850 el szalad még tuningolva is 90-95.W al! a mostani meg bekajál egymaga 150-170.W ot is!

u.i. : persze hogy nem kell elkapkodni de jelenleg a legjobb ÁR/ÉRTÉK aránya a 7850 nek van!(és brutál OC van benne alapfeszen 1200.at szalad szinte mind de még a gyengébbek is elmennek 1150.en) én brutál tuningos 5850.CF ről váltottam egy szál 7850 re és nem bántam meg (pedig azok a 5850CF -ek jobban mentek mint egy 6870CF)
 - 

lizRRR
őstag
A gyártó mindegy, most milyen kártyád van? azon belül, hogy sapphire ref vagy a flex edition?
(#24351) Milka 78 : Ha még az optimizálás ki is lesz javítva a teljesítményt nem tudja kihasználni a kis Vram mellet, értem azon ezt, hogy van 2 kártyája max grafikán akar játszani, de nem tud illetve persze tud csak nem olyan körülményekkel, a hosszú távra tervezel akkor meg minden szempontból jobban jár a 7970 ha még egy picit többe is kerül, mert könnyebben el tudja majd adni, az apró már így is teli van 6850-6870-el.
(#24354) HeZzZ : Akkor valami másik fajtát vegyél értem azon azt, hogy nem ref hanem mondjuk azt a flex edition verizót, hogy kapjon levegőt a kettő mert ha jól tudom a ref kártya hosszabb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
 - VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
 - Battlefield 6
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - NVIDIA® driverek topikja
 - alza vélemények - tapasztalatok
 - GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
 - Milyen videókártyát?
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - További aktív témák...

- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
 - BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
 - Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest