Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikado
tag
válasz bodoraudio #7153 üzenetére
A húzás nem pálya, igy is 60 fok körül van a proci, ha húznám akkor meg is sülne
Conroe magos B2 steppinggel, nem egy tuningbajnok kazán...A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
-
zkiss0
tag
HI!
A VGA csatlakozók közül, amelyik az alaplaphoz közelebb van, az a "primer", a távolabbi a "secunder" (nem jut eszembe más megnevezés... bocs). Szóval, azt a monitort, amit elsődlegesnek használsz, azt dugd az alaplaphoz közelebbi csatiba.
Ha nem jó így sem, akkor passz...
Üdv!
Windows XP, mert megérdemled! :-)
-
kop8
őstag
Valaki rendelt már innen valamit mert elég jó áron van videókari:[link]
Érdekelne hogy mennyire megbízható az üzlet.GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
D@ni88
addikt
[link]
a képen látható kártyának milyen a hűtése? úgy értem hogy halk, és hűvös? -
BandiHUN
veterán
teljesen megbizható minden szempontból,a srác itt is megtalálható BandiT néven,az egész gépem nála vettem+még egy csomó más dolgot,és a garügyintézés is korrekt!Ajánlom!itteni topikja: ITT kérdezz tőle,nagyon készséges...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Dubmaster
aktív tag
Jah,sorry,látom Lorenzo9 fórumtárs már válaszolt!
Viszont azt én is csak megerősíteni tudom,hogy BandiT kollega korrekt és abszolute megbízható emberke! Én is csak ajánlani tudom!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Pár hete vettem új gépet (adatlapomon leírás) és lenne pár kérdésem 2D módban szeretném ha a Sapphire Edition HD 4850em keveset fogyasztana. Ehhez kérnék segítséget programajánlást. Annó használtam Rivatunert a 7300GTmhez abban volt ilyen lehetőség ha jól emlékszem. Tudnátok nekem segíteni?A kártyával és a géppel amúgy meg vagyok elégedve, terhelésen néha picit zajos a venti de lesz*arom, nem vészes, hűtsön rendesen A kártya fölött van egy PWMes Arctic Cooling venti szóval gyorsan lehűl
Más:
A játékok jól mennek, egyedül a Crysis Warheaddel van problémám... Vista SP1et használok 64biteset, ha megjelenik megveszem a Win7 64bitet és még 2GB Ramot a gépbe. Szóval. Warheadnél irdatlan laggokat tud produkálni, bár most megtaláltam a megfelelő beállítást, csak a képminőséggel van bajom. 1024x768ban (omg) játszom élsimítás és v-sync nélkül (!!!). A játék következőképpen van beállítva: Texture és Object: átlagos, Motion Blur: játékos, az összes többi maxon.
1280ban miért laggol??? Kellene neki a több RAM, vagy meg kéne vennem eredetibe és felpatchelnem? Zavar továbbá hogy töltögeti a pályaelemeket... PLS help me
(Minden alapon megy, driver 9.8as, Directx legújabb)
Előre is köszi!Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
bubcsi03
csendes tag
Na szisztok ..tegnap még kérdezgettem milyen kártyát vegyek de ma már megis vettem a hd 4850et 512 est gigabyte zalman hütöset.A kártya nagyon állat 1680x1050 -ben .Ajánlani tudom csak. Pár játékkal teszteltem -pl. NFS-shift max grafon max élsimitás minden max és szaggatás mentes
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
Ha valakinek van, a kártyához kapott Battleforge kuponja, az küldjön privit, mert megvenném.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Májsztró
addikt
válasz CsiguszMaxim #7169 üzenetére
Minden maxon stabil 30 fps , de ugyan ezzel a beállítással egy 295GTX-et megakaszt a játék ?!
-
D@ni88
addikt
[link]
a kártyán lévő hűtő mennyire jó? -
and1ao
őstag
Üdv!!
Olyan gondom lenne hogy haver most vett 1 MSI 4870 1GB GDDR5-ös VGA!
És érdekes dolgokat produkál mégpedig ha bekapcsolod a gépet bejön a WIN eddig semmi gond 3D-s alkalmazás indít bármilyen akkor 1 kis idő után barna kockák és kék csíkok kezdenek rajta villogni nem az monitoron csak 1-2 helyen!
De viszont ha restartolja a gépet akkor a hiba megszűnik!
Valaki tudna segíteni!
THX[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
general
addikt
üdv!
olyan 4850-est keresnék, ami rendelkezik Display Porttal! tudnátok segíteni, mely típusokat keressem?
köszi!
-
bozont
veterán
válasz Májsztró #7171 üzenetére
De itt most 1280-as felbontásról van szó, ahol a kis kártyák is jól viszik a játékot. [link]
Az én régi konfigomon (X2 3800+@2,4GHZ; 2GB DDR ram; 4850 512MB) is nagyon jól futott a Crysis demo. Igaz mivel akkor még XP-t használtam csak a HIGH beállítás volt elérhető, de 4xAA is be volt kapcsolva és 30+ FPS-t kaptam 1280-ban és nem volt lag sem. Na meg ha jól tudom, akkor a Warhead még optimalizáltabb is mint az elődje.Redneck
Viszont a patch mindenképpen ajánlott sztem, sokat javíthat, szóval ha neked megéri vedd meg a játékot.[ Szerkesztve ]
-
and1ao
őstag
Na hátulról előre felé haladva adom az infót!!
-Nos a gép nincs házba!
-9.9-es catalyst
-Igen friss Windows-ra lett téve XP és 7 is van fent!
-A proci 1 AMD Phenom II 940 BE
-Az alaplap 1 MSI DKA790GX
-Fú a ramjai valami Corsair 800MHz-es DDR2 annak a pontos tipusát nem tudom!
Remélem kielégítettelek!
Én amúgy nem láttam különösen meleg alkatrészt mikor monitoroztam (cpu-z gpu-z everest és szőrösfánkal néztem)!Guild Wars2!
-
robi0604
őstag
válasz SpongyaBob #7189 üzenetére
Hát nem tudom, de nekem 1360x768-ba 4870-el se sikerült...
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
(ex)Cat
senior tag
Tudtok valami megoldást garanciális ügyintézésre, ha a hűtőcsere miatt sérült/elveszett a matrica a kártyáról?
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Monitor váltás (19"wide=>22"-23"wide) végett, le kell cseréljem a video kártyámat is.
Nem sikerült még döntenem, de 4850 / 512mb lesz, talán Sapphire.Konfigom:
Gigabyte GA-MA78GM-S2H,
AMD X2 240@2.8Ghz,
Arctic Cooling Freezer 64 Pro,
Geil Ultra ddr2 PC6400 800 MHz 2x1024Mb,
Sapphire HD 4670 ddr4,
Samsung HD160HJ + HD642JJ,
Samsung SN-S083A,
Chieftec HPC-420-302-DFSzóval lenne pár kérdésem, talán off is a lényeg, hogy hatékony ill. halk hűtése legyen, powerplay funkcíó megléte.
Ha jól tudom az 1Gb-os verzíók, felesleges kiadással járnának?
Fent említett kártyát venném akkor még a tápegységem, elegendő maradna a rendszerhez?
Lenne számomra, jobb kártya választási lehetőség? -
(ex)Cat
senior tag
Köszönöm!
-
RootRulez
félisten
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
22-23"nál már 1680x1050 a natív, vagy akár fullhd 1920x1080..ahhoz már nem árt a komolyabb vas és az 1GB VRAM. Ha 1680x1050hez kell VGA, 1GBos VaporX Sapphiret javaslok, 1920x1080hoz 4870/1GB a nyerő.
Előbbihez nagy valószínűséggel elég lesz a tápod, nálam az alaposan húzott 4830al is elboldogult a tartalékos 360as Chieftecem.
Jobb kártya..hát max. ha értelmes áron jön majd az új 57x0 széria. Azok jók lesznek fogyasztásban és minden bizonnyal a 4850-4870et váltják ki. De szvsz az elterjedésük tavasz előtt nemigen várható, legalábbis normális áron. -
SpongyaBob
veterán
Szerintetek mire képes egy 4850 GTA4 alatt az aláírásomban található konfiggal? Most akarom kipróbálni majd és kiv leszek mit tud, mert már úton van a Vapor-x-es változat Köszönöm!
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
RootRulez
félisten
válasz SpongyaBob #7198 üzenetére
Sztem megeszi AMD+ATI, kell ennél több?
═════════════════════════════════════════
-
zodo
nagyúr
válasz RootRulez #7196 üzenetére
Megvetted! Gr.
Remélem azért nem olyan hangos, persze tudom, hogy a mostani 4670-nél nem lesz könnyű csendesebbet találnom.
(#7197) Speed(R)
Hát nem tudom azért is kérdeztem, de mindenhol azt olvastam, hogy az 1Gb felesleges.
Mondjuk csak pár ezer forint a különbség.
Teszteket nézve választottam a 4850-es szériát. Plusz a mostani hd4670-em 1440x900 -ba pl. grid alatt, szinte max. grafikával, igaz csak 2x élsímítás melett is tud átlag 75-80 fps-t. Ebből kiíndulva, gondoltam, hogy elegendő lesz a kinézett kari.
4870/1gb nekem már drágának tűnik ill. nem szeretnék tápot cserélni.
VaporX-es szériát én is néztem, mert jónak vélem a hűtőjét."Jobb kártya"
Itt gyártóra vagy konkrét típusra gondoltam, mint ahogy ajánlottad a "1GBos VaporX Sapphiret javaslok,"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest