Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz Dubmaster #7819 üzenetére
Addig ok, de ez nem megoldás.
(#7828) Pala : Legyen úgy, de.. Mi a fenét csináljak? Küldjem vissza Iponnak, hogy nem működik ATT-vel? Kiröhögnek..
Egy esetleges biosátírás megoldhatná a problémámat, de ha meg vmikor beszarna..garvesztés gondolom, s kártyát 2009.aug.31-én vettem..Nincs 2 hónapos..[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
katt777
félisten
válasz Dubmaster #7880 üzenetére
Most b.sztak le engem azért, mer megírtam kb. ugyanezt, hogy ne hülyítsem a népet. Házból 7700 Ft-ért vettem olyat, amelybe 4 db 12/13cm-es ventit lehet betenni, ellentétben sok márkásabb és drágább társával. ASRock már elég jó, ne szidd!
Hát én aztán gyakorlati tapasztalatból tudom (te is kéne, hogy tudd, mint a másik szenvedő alany), hogy akkor garvesztéses a bios-átírás, ha az okozza a VGA meghibásodását. Szóval, ha nem, akkor ilyesmire csak csalók és hozzá nem értő forgalmazók hivatkoznak. Hogyan is lehetne, amikor sok gyártó saját maga írja át a bios-ait, mert szarok, és azokat a felhasználónak kell flash-elnie, e topicban is volt rá több példa.
Amúgy mi van veled, hsz-számra gyúrsz? Ez a 4 mehetett volna 2-be.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.