Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Tényleg annyira halk (20dB) a SAPPHIRE VAPOR-X HD 4850 1GB GDDR3 PCI-E kártya, ahogy az oldalon írják?
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
OddMan
őstag
Köszi!
Annyit még kérdeznék, hogy a SAPPHIRE VAPOR-X HD 4850 kártyát van értelme 1GB memóriával venni? Néztem pár tesztet és úgy gondolom lehet rosszul, hogy ehhez a kártyához elég 512MB memória is. Aztán 1-2 év múlva meg úgy is erősebbet kell majd venni.
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
Nos, délután meg is rendeltem a Sapphire VAPOR-X HD4850-et. A kedvenc boltomban azt mondták, hogy rendelnek 512MB és 1GB memóriával szerelt példányt is. Szóval ráérek eldönteni, hogy melyiket vegyem, ha megérkeznek a boltba.
Amúgy 4e ft. a különbség, ami nem egy egetverő összeg, szóval azért még meggondolom.
Persze nem egyszerű, mert bizonyos játékok icipicivel lassabbak 1GB memóriával némelyek pedig icipicit gyorsabbak. Szerintem egyelőre nem igazán lehet győztest hirdetni. Aztán meg az is lehet, hogy a gyengébb GPU-knál tényleg semmi hatása nincsen a +512MB memóriának.
Amúgy meg köszönöm mindenkinek a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
[Review]8800GT, how much memory do you need?
Aki nem tudja eldönteni, hogy 512MB vagy több, annak érdemes ezt a tesztet végigbogarásznia.''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
OddMan
őstag
Megjött a Sapphire 4850-es 1GB-os Vapor-X kártyám. Tapasztalatok: Ilyen halk kártyám még az életben nem volt. A kép talán egy kicsit élesebb az nVidia után. Szerintem nagyon jó vétel volt, sokkal jobb, mint az nVidia GTS 250-es kártyám, az egy fűtőtest és zajgenerátor ehhez az ATI-hoz képest.
Abban tudnátok segíteni, hogy a catalyst-ben a vsync-et hol lehet bekapcsolni?
-
OddMan
őstag
Felraktam a legújabb catalyst driver-t a 4850-es ATI kártyámhoz és úgy nézem, hogy a catalyst designja teljesen megváltozott.
A kérdésem, hogy ebben az új verzióban van esetleg olyan opció, amivel visszaállíthatom, hogy úgy nézzen ki mint a régi?
Ez az új design egy kicsit idegesítő.[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
válasz lipi67 #16373 üzenetére
Az alulfeszelést milyen programmal tudod beállítani?
Amúgy egy Sapphire Vapor-X 4850-es kártyám van. 2D-ben szinte teljesen hangtalan, de ha esetleg lehetne csökkenteni a fogyasztását az jó lenne. Főleg olyankor, amikor ki van kapcsolva a monitor és a gép csak a torrent letöltések miatt megy.''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest